هشدار شرکت ملی گاز به مشترکان پرمصرف؛ اعمال محدودیت در انتظار متخلفان

کد خبر: ۴۰۲۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۵
مدیر هماهنگی گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در ادامه به گروه دوم از مشترکان معترض اشاره کرد و توضیح داد: این دسته بیشتر شامل افرادی بود که در فصل گرم سال از چیلر استفاده می‌کردند و نسبت به مبالغ قبوض گاز خود اعتراض داشتند.

هشدار شرکت ملی گاز به مشترکان پرمصرف؛ اعمال محدودیت در انتظار متخلفان

مدیر هماهنگی گازرسانی شرکت ملی گاز ایران از تشدید نظارت بر مصرف گاز در سال جاری خبر داد و اعلام کرد مشترکانی که به هشدارها و تذکرات توجه نکنند و همچنان به مصرف بی‌رویه ادامه دهند، با محدودیت‌هایی مواجه خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، هوشنگ صیدالی، مدیر هماهنگی گازرسانی شرکت ملی گاز ایران، در واکنش به اعتراض برخی مشترکان درباره بالا بودن مبالغ قبوض گاز اظهار کرد: بررسی‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد معترضان عمدتاً در دو گروه قرار دارند. گروه نخست شامل واحدهای مسکونی بزرگ و لوکس است که به دلیل میزان بالای مصرف، هزینه بیشتری برای گاز پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به بررسی قبوض این مشترکان توسط کارشناسان شرکت ملی گاز در سراسر کشور، به‌ویژه در تهران، گفت: نتایج بررسی‌ها نشان داد که مصرف گاز در این واحدها بالا بوده است. بنابراین، مشترکانی که در پله‌های بالاتر مصرف قرار می‌گیرند، متناسب با میزان مصرف خود باید بهای بیشتری بپردازند.

اصلاح قبوض گاز مشترکان دارای چیلر پس از بررسی‌ها

مدیر هماهنگی گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در ادامه به گروه دوم از مشترکان معترض اشاره کرد و توضیح داد: این دسته بیشتر شامل افرادی بود که در فصل گرم سال از چیلر استفاده می‌کردند و نسبت به مبالغ قبوض گاز خود اعتراض داشتند.

صیدالی افزود: بررسی‌های انجام‌شده نشان داد که در محاسبه قبوض این گروه، تا حدودی اجحاف صورت گرفته است. به همین دلیل، مصوبه جدیدی از هیئت وزیران دریافت شد و پس از اعمال اصلاحات لازم، قبوض این مشترکان نیز مورد بازنگری قرار گرفت.

تشدید نظارت بر مصرف گاز در منازل پرمصرف

صیدالی با بیان اینکه اعتراض‌های فعلی بیشتر از سوی مشترکان با مصرف بسیار بالا مطرح می‌شود، تصریح کرد: خانوارهایی که امکاناتی مانند استخر و جکوزی در اختیار دارند و گاز بیشتری مصرف می‌کنند، طبیعتاً باید هزینه بالاتری نیز برای مصرف خود بپردازند.

وی همچنین تأکید کرد که برخورداری از توان مالی بیشتر به معنای مجاز بودن مصرف نامحدود گاز نیست و افزود: با توجه به شرایط تأمین گاز در کشور و تداوم ناترازی در سال‌های گذشته، نظارت بر میزان مصرف مشترکان در سال جاری افزایش خواهد یافت.

هشدار درباره اعمال محدودیت برای مشترکان متخلف

مدیر هماهنگی گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در پایان بار دیگر بر برخورد با مصرف بی‌رویه تأکید کرد و گفت: مشترکانی که هشدارها و تذکرات را نادیده بگیرند و به روند پرمصرفی خود ادامه دهند، در سال جاری با برخورد و اعمال محدودیت مواجه خواهند شد.

 

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین