دستگیری مادر و پسر سارق رینگ و لاستیک در شهرک قدس؛ متهمان به ۱۷ فقره سرقت اعتراف کردند

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ، از دستگیری مادر و پسری خبر داد که در محدوده شهرک قدس به سرقت رینگ و لاستیک و محتویات خودروهای پارکشده اقدام میکردند. این دو متهم هنگام سرقت و پیش از تکمیل آن دستگیر شدند و در جریان تحقیقات به ۱۷ فقره سرقت اعتراف کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ پلیس تهران بزرگ سرهنگ محمد افشار روز شنبه اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس هنگام گشتزنی در خیابان درختی، به یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ که در کنار خودروهای پارکشده متوقف شده بود، مشکوک شدند.
به روایت ایرنا، وی افزود: مأموران در بررسیهای اولیه متوجه حضور زنی در کنار خودرو شدند که رفتار و وضعیت وی حاکی از اضطراب و نگرانی بود؛ ازاینرو برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: در همین هنگام، مأموران مشاهده کردند فرد دیگری در حال بارگیری چرخ یک دستگاه خودروی فونیکس است. مأموران بلافاصله وارد عمل شدند و هر دو متهم را پیش از تکمیل سرقت دستگیر کردند.
سرهنگ افشار اظهار کرد: مأموران در بازرسی از خودروی متهمان، سه حلقه رینگ و لاستیک متعلق به خودروهای پژو ۲۰۷ و امویام را کشف و ضبط کردند.
وی افزود: در ادامه تحقیقات مشخص شد دو متهم مادر و پسر هستند و هر دو سوابق متعدد سرقت دارند. آنها پس از مواجهه با شواهد و مستندات پلیس، به ارتکاب ۱۷ فقره سرقت لوازم و محتویات خودرو اعتراف کردند.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ تصریح کرد: تاکنون چهار نفر از مالباختگان با حضور در کلانتری، متهمان را شناسایی کردهاند و تحقیقات برای شناسایی سایر مالباختگان و بررسی جرائم احتمالی دیگر آنها ادامه دارد.
سرهنگ افشار در پایان گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده، برای ادامه تحقیقات و طی مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.