کد خبر: ۹۹۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰
کارشناس تغذیه گفت: بهتر است سبزی‌هایی که برگ‌دار هستند، به رنگ سبز تیره بیشتر مصرف شوند. گروه سبزی‌های شامل سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادمجان، پیاز و سیب‌زمینی است.
کارشناس تغذیه گفت: بهتر است سبزی‌هایی که برگ‌دار هستند، به رنگ سبز تیره بیشتر مصرف شوند. گروه سبزی‌های شامل سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادمجان، پیاز و سیب‌زمینی است.

مریم رضایی در توضیح بیشتر گروه سبزی‌ها گفت: این گروه شامل انواع سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادنجان، نخودسبز، لوبیا سبز ، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سیب‌زمینی است.

وی درمورد مواد مغذی‌ سبزی‌ها گفت: انواع ویتامین‌های A,B.C و مواد معدنی مثل پتاسیم، منیزیم،‌آهن است و مقدار بسیار زیادی این گروه فیبر دارد.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: برای محافظت بدن در برابر عفونت، ترمیم زخم، تقویت بینایی و سلامت پوست بهتر است بیشتر مصرف شود.

رضایی گفت: سبزی‌ها دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی بوده و در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارند. البته قبل از مصرف آنها باید به دقت شستشو و ضدعفونی شوند و برای پختن سبزی از آب کم استفاده شود و حتی آب استفاده شده نیز مصرف شود، چرا که بخشی از ویتامین‌های سبزی وارد آب می‌شود.

این کارشناس تغذیه مقدار توصیه شده مصرف روزانه سبزی‌ها را 3 تا 5 واحد دانست و گفت: یک واحد سبزی برابر با یک لیوان سبزی خام برگ‌دار مثل اسفناج و کاهو است یا می‌توان نصف لیوان سبزی پخته یا خام خورد شده یا نصف لیوان نخودسبز، لوبیا سبز و هویج خرد شده یا یک عدد گوجه‌فرنگی، هویج یا خیار متوسط است.

وی تاکید کرد: سبزی‌ها باید تازه تهیه و مصرف شوند و بهتر است به صورت خام مصرف شوند چون ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.
منبع: فارس
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین