|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
کد خبر: ۹۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۰
«الیشا یون» دو خانه دارد که البته چیزی بدی هم نیست. اما مشکل اینجا است که او فقط دو روز می‌تواند به زندگی شخصی خود و نامزدش در نیویورک برسد. الیشا مجبور است باقی روزهای هفته را در سئول زندگی کند. ماجرای زندگی او خواندنی است.
«الیشا یون» دو خانه دارد که البته چیزی بدی هم نیست. اما مشکل اینجا است که او فقط دو روز می‌تواند به زندگی شخصی خود و نامزدش در نیویورک برسد. الیشا مجبور است باقی روزهای هفته را در سئول زندگی کند. ماجرای زندگی او خواندنی است.

وبسایت پیچ اند لیلی (Peach & Lily) در زمینه فروش محصولات زیباییِ تولید شده در کره و ژاپن (مثلا کرم حلزون برای صورت یکی از کالاهای پرفروش آن است) فعالیت می‌کند. الیشا یون (Alicia Yoon) مدیر این سایت است و می‌گوید: «گاهی اوقات فقط لپ‌تاپم را زیر بغل می‌زنم و سوار هواپیما می‌شوم.»

یون، 34 ساله، این پایگاه اینترنتی را چهار سال پیش راه انداخت. همین مسأله باعث شد تا او به شکل کاملا غیرمنتظره‌ای دائم در رفت و آمد بین زادگاهش سئول و دفترش در نیویورک باشد! او در سئول به دنبال محصولات جدید بازار برای عرضه آن در وبسایتش است. زمانی هم که به نیویورک می‌رسد، بر بخش لجستیک و موجودی کالا و همچنین مدیریت سایت خود تمرکز می‌کند.

یون دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته MBA از دانشگاه هاروارد است و سالانه 200 هزار مایل پرواز می‌کند. تقریبا هر ماه او بین شهرهای محل زندگی و کارش تردد دارد. او معمولا سه هفته در سئول است؛ در طول این مدت، تیم 10 نفره الیشا تمام کارهای نیویورک را انجام می‌دهند. گاهی اوقات الیشا نه در سئول حضور دارد و نه در نیویورک، که در زمان‌ها باید او را در شهرهایی مثل سان فرانسیسکو پیدا کرد، چراکه قطعا برای فروش محصولات و پیدا کردن سرمایه‌گذار به آنجا رفته است.

او می‌گوید: «سفر کاری برای یک کارآفرین کاملا متفاوت است.» یون این جمله را در حالی می‌گوید که در شغل قبلی‌اش باید مدام سفر می‌‎کرده و از این اتفاق ناراضی بود.

اَبَر مسافر!

الیشا در آمریکا بزرگ شد و برای دوران دبیرستان به کره جنوبی بازگشت. مدتی بعد برای کالج اما به آمریکا برگشت و به همین خاطر با فرهنگ دو کشور آشنا است.

نحوه مکالمه‌های کاری مردم در دو فرهنگ متفاوت است. الیشا در همین ارتباط می‌گوید: «اگر به خاطر دو زبانه بودن و آشنایی‌ام با دو فرهنگ نبود، کار کردن در چنین شغلی خیلی دشوار بود.» اتفاقا یکی از دلایل موفقیت او همین مورد است که او هم آمریکا و هم کره جنوبی را خانه خود می‌داند.

زندگی الیشا پر از چیزهای عجیب است. او در حین حرکت، صبحانه اول وقت خود را در یک کافه و ناهار را در یک رستوران رزرو می‌کند. در طول روز به چند برند دیگر سر می‌زند و عصر نیز با افراد رسانه‌ای کره جنوبی جلسه می‌گذارد.

«فرادید» به نقل از بی‌بی‌سی انگلیسی نوشته است: یون می‌گوید: «تمام ناهار و شام‌های من "کاری" حساب می‌شوند». او حتی زمانی که در فرودگاه اینچئون از هواپیما پیاده می‌‎شود، مستقیم به یک ناهار یا شام کاری می‌رود. او البته از قبل یک تاکسی رزرو کرده و در همان تاکسی کمی می‌خوابد. اختلاف زمانی سئول و نیویورک هم 13 ساعت است، به همین دلیل او وسوسه می‌شود تا شبانه‌روز کار کند: «شب در سئول برابر با ساعات کاری نیویورک است».

اختلاف زمانی البته دردسرهای خود را هم دارد. الیشا زمانی که از سئول به نیویورک پرواز می‌کند، مجبور است چند روز بدخوابی را تحمل کند و هنگام برگشت هم فقط شبی سه تا چهار ساعت می‌تواند بخوابد.

زندگیِ همیشه در آسمان!

پرواز سئول تا نیویورک حدود 14 ساعت و نیم طول می‌کشد. پیمودن این مسافت اما دیگر برای الیشا کاملا روزمره شده است. او پیش از پرواز یک اسنک در فرودگاه می‌خورد تا ضعف نکند. سپس از یک مرطوب کننده پوست استفاده می‌کند تا کاملا آماده سفر باشد. این پرواز آنقدر برایش عادی شده که او به آن مانند یکی از اتاق‌های خانه‌اش نگاه می‌کند. او در یکی از آخرین پروازهایش به فرد بغل دستی خود در پرواز، ماسکی را پیشنهاد داد و گفت که این ماسک به شما کمک می‌کند پس از یک پرواز طولانی بیشتر بیدار بمانید. او البته نه خودش و نه شرکتش را معرفی نمی‌کند.

خانه پدری الیشا یون در حومه شهر قرار دهد؛ محله‌ای که افراد مشهور کره تمایل دارند در آن زندگی کنند. به همین دلیل، یون حتی وقتی در سئول هست، بیشتر وقت خود را در هتل سپری می‌کند. او قرارهای کاری خود را در لابی هتل برگزار می‌کند. او می‌گوید: «بیشتر دوست دارم در هتل‌های بزرگتر بمانم، چراکه آن‌ها خدمات بیشتری ارائه می‌دهند و برای کار من بهتر است.»

اما به محض اینکه او به نیویورک می‌رسد، تفاوت سبک زندگی آمریکایی با کره‌ای آشکار می‌شود. او پس از فرودگاه، به استخر خانه خود می‌‎رود تا پس از آن آماده قرارهای کاری‌اش شود.

در سئول، او از غذاهای محلی کره مثل سوپ برنج لذت می‌برد؛ غذاهایی که پیدا کردن آن در آمریکا کاری آسانی نیست. او حتی در بدو ورود، حتماً سری به حمام عمومی «نو فریلز» می‌زند. الیشا می‌گوید: «این کار خیلی انرژی می‌دهد.»
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین