|
|
امروز: دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۲
کد خبر: ۹۵۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱
سرهنگ دوم علی رضا آذردرخش گفت: با توجه به در پیش بودن روز معلم و ایجاد شور و شوق دانش‌آموزان و دانشجویان عزیز جهت هر چه باشکوه‌تر برگزار کردن این مراسم، بازار خرید‌های اینترنتی و کادوهایی که به این منظور در سایت‌های فروشگاهی ارائه می‌شود بسیار داغ‌تر از قبل خواهد شد.
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا اظهار داشت: برخی از افراد سودجو با ارسال یک بدافزار در قالب فایل پیوست تبریک روز معلم سعی دارند به نوعی ضمن نفوذ به سیستم قربانی به اطلاعاتی مثل رمز‌های بانکی، رمز‌های ورود به حساب‌های کاربری و غیره دست پیدا کنند.

سرهنگ دوم علی رضا آذردرخش گفت: با توجه به در پیش بودن روز معلم و ایجاد شور و شوق دانش‌آموزان و دانشجویان عزیز جهت هر چه باشکوه‌تر برگزار کردن این مراسم، بازار خرید‌های اینترنتی و کادوهایی که به این منظور در سایت‌های فروشگاهی ارائه می‌شود بسیار داغ‌تر از قبل خواهد شد.

وی تصریح کرد: متاسفانه برخی از افراد سودجو از این مناسبت به نفع خود استفاده کرده و ضمن معرفی خود به عنوان حامیان امر آموزش، اقدام به طراحی سایت‌های مختلف با این موضوع می‌کنند که گاهی فعالیت غیر مجاز نیز دارند.

این مقام مسئول ادامه داد: پیش بینی می‌شود برپایی سایت‌های فروشگاهی با موضوع معلم و تجلیل از این عزیزان افزایش داشته باشد. سایت‌های فروشگاهی که برخی از آن‌ها با هدف کلاهبرداری از هموطنان طراحی شده و سعی دارند از حساب‌های بانکی کاربران برداشت غیر مجاز انجام دهند.

وی با اشاره به طراحی سایت‌های فروشگاهی جعلی گفت: برخی از سایت‌ها اقدام به طراحی درگاه‌های پرداخت جعلی کرده و با استفاده از این صفحات جعلی که به ظاهر شبیه به درگاه اصلی است سعی می‌کنند اطلاعات مهم بانکی کاربران را به سرقت ببرند.

سرهنگ آذردرخش تاکید کرد: کاربران عزیز مراقب این گونه سایت‌ها باشند و حتماً خودشان آدرس سایت مورد نظر را در آدرس بار تایپ کنند و از رفتن به لینک‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و یا سایت‌های دیگر ارائه شده است خودداری کنند.
این مقام مسئول تاکید کرد: دانش آموزان و خانواده‌های گرامی باید دقت داشته باشند در صورت خرید اینترنتی حتماً به اصالت سایت فروشگاهی و داشتن نماد اعتماد الکترونیک اطمینان داشته باشند.
سرهنگ آذردرخش افزود: یکی دیگر از شگردهای کلاهبردارانه که معلمان عزیز را درگیر خواهد کرد دریافت پیام‌های تبریک از جانب برخی از افراد سودجو است.
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا افزود: این نوع از کلاهبرداری از طریق ارسال پیام‌های مختلف از طریق ایمیل، یا شبکه‌های اجتماعی به یکی از راه کارهای کم هزینه و مناسب تبدیل شده است. شبکه‌های اجتماعی و پست‌های الکترونیک این قابلیت را برای معلمان عزیز فراهم آورده است که پیام‌های تبریک دانش آموزان خود را به سادگی دریافت کنند. دانش آموزان نیز سعی می‌کنند با ارسال پوسترها و کارت‌های تبریک این روز را با معلم خود جشن بگیرند.

سرهنگ آذردرخش در توصیه به معلمان عزیز گفت: نکته‌ای که باید در اینجا به آن اشاره کنیم صحت ایمیل‌های دریافتی است. آیا ایمیل دریافتی حتماً از جانب دانش آموز شماست؟ بنابراین معلمین عزیز باید دقت داشته باشند حتماً به فرستنده پیام دقت کرده و از باز کردن ایمیل‌های نا‌شناس خودداری کنند.

وی تاکید کرد: برخی از افراد با ارسال یک بدافزار در قالب فایل پیوست تبریک روز معلم سعی دارند به نوعی به سیستم قربانی نفوذ کنند. این فایل پیوست می‌تواند حاوی کیلاگر و یا بدافزار دسکتاپ فیشینگ باشد که در این صورت به محض نفوذ به سیستم قربانی، مجرم می‌تواند به اطلاعات بسیار مهمی از قربانی مثل رمز‌های بانکی، رمز‌های ورود به حساب‌های کاربری و....دست پیدا کند.

سرهنگ آذردرخش در پایان در توصیه به کاربران و شهروندان گفت: در صورت مواجهه با موارد مشکوک می‌توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice. ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین