کد خبر: ۹۵۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۸
در حالی که بسیاری از بازیگران حرفه ی سینما و تلویزیون از ورود بازیگران غیر حرفه ی بواسطه پول و اسپانسری به عرصه سینما گله دارند و عرصه فعالیت را برخود تنگ به تازگی یکی از اپراتورهای کشور روش جدیدی برای حضور در عرصه بازیگری ابداع نموده و آن هم از طریق ارسال پیامک است .
در سالهای اخیر شاهد اتفاق های مختلف و ناگواری در رابطه با حضور جوانان و علاقه مندان به عرصه بازیگری بوده ایم که هرکدام تبعات ناخوشایندی را برای دوستداران آن به بار آورده است. حال در این گزارش به روش آشنایی و جذب جوانان علاقه مند به سینما توسط یک اپراتور مخابراتی شده ایم.

 در حالی که بسیاری از بازیگران حرفه ی سینما و تلویزیون از ورود بازیگران غیر حرفه ی بواسطه پول و اسپانسری به عرصه سینما گله دارند و عرصه فعالیت را برخود تنگ به تازگی یکی از اپراتورهای کشور روش جدیدی برای حضور در عرصه بازیگری ابداع نموده و آن هم از طریق ارسال پیامک است .

در این روش کاملا نوین دیگر نیازی به رفتن به دانشگاه و یا کلاسهای بازیگری زیر نظر اساتید مجرب نیست و میتوان بدون سالها تلاش و کسب تجربه درتئاتر و فعالیتهای دیگر بازیگر شد، فقط کافیست شما پیامک بیشتری بزنید تا هم اپراتور درآمد بیشتری کسب کند وهم استعداد های شما جلوه بیشتری داشته باشد و این پایان کار نیست شما میتوانید با یک تلفن گویا نیز تماس بگیرید و هر دقیقه هزاران تومان از پول خود را از دست بدهید و از خاطرات بازیگران بهرمند شوید و از طریق تلفن آموزش بازیگری ببینید و همچنان با افزایش امتیازات خود به سوپر استار شدن نزدیک شوید !!!!

به بیان دیگر در حالی که جوانی، سالهای عمر خود را برای طی کردن مراحل ترقی گذاشته یک مجموعه از راه میرسد و از خواب نهادهای نظارتی نهایت سو استفاده را می کند وبا تبلیغات وسیع به مردم می گوید به ما پیامک بزنید تا شما را سوپر استار کنیم و در این راه از تعدادی بازیگر به عنوان داوران پیامکی استفاده میکند که احتمالا بازیگران حاضر حتی از پشت پرده بروز چنین فاجعه برای هنر و اعتماد مردم آگاه نیستند که تن به حضور در چنین برنامه ای داده اند .

جالب تر از نحوه جذب، آن چیزی که بیش از سایر موارد آزار دهنده است درج لوگوی یکی از مطرح ترین اپراتورها در کنار این تبلیغات وبا شعار حامی فرهنگ هنر ، می باشد.

  آیا واقعا کسب درآمد و سو استفاده از علایق جوانان برای منفعت بیشتر، حمایت از فرهنگ و هنر است؟! آیا نهادهای نظارتی در وزرات ارشاد نباید بیشتر تامل کنند؟! که بعد از پول دادن و نقش خریدن و جذب بازیگر تلگرامی باید چشم مان به جمال بازیگران پیامکی روشن شود،در این میان چه بر سر پول مردم ساده ای می آید که در دام افتاده اند. قطعا نام این اپراتور نزد ما محفوظ است اما نکته قابل تامل در اینجا این است که ارزش اعتماد مردم به یک برند با چه مبلغی قابل خریداری است.

آیا با در پیش گرفتن چنین راهی مردم میتوانند به بازیگران خود اعتماد کنند ؟؟ آیا به راه انداختن چنین گردابی برای جوانان علاقمند با آینده آنها بازی نمیکنیم ؟؟ مدیران آن اپراتور  خاص در مقابل چه میزان درآمد اعتبار سالیان سال خود را به بازی گرفته اند ؟؟ وقتی که شما از طریق این تبلبغات فریبنده وارد سایت این مجموعه می شوید در یک بخش از آن با تعدادی تصویر مواجهه میگردید که نام چهار فیلم آماده تولید با نام عوامل و حتی پوستر درج گردیده است.

  در این صورت دو حالت وجود دارد یا تهیه کنندگان این فیلم ها خود به هنر فروشی روی آورده اند که باید به حال آنان گریست و یا از آن بی اطلاع هستند و مورد سو استفاده قرار گرفته اند که سریعا باید اعلام برائت کنند و جلوی این بی آبرویی به ایستند .میتوان واقعیت را جور دیگری دید قطعا حضور افراد از این طریق و طرق مشابه حتی اگر به واقعیت منجر شود می تواند تاثیر بسیار مخرب تری نیز داشته باشد حضور افراد نا آشنا به این حوزه باعث میگردد عرصه بر هنرمندان واقعی تنگ گردد .

تهیه کنندگانی که تنها برای کسب منفعت دست یاری به چنین مجموعه هایی داده اند ضمن اینکه دستمزدی به بازیگر نمی دهند از آنها پول هم دریافت می کنند و اینجا تنها چیزی که مهم نیست مردم و هنر است . این افراد که اینگونه وارد عرصه هنر میشوند پس از، دست دادن پول و سرمایه خود در این راه، مورد سو استفاده های دیگر قرار گرفته و سپس سرخورده از همه جا سر از شبکه های بیگانه درمی آورند و آرزوهای خود را در جای دیگر جستجو خواهند کرد و باقی عمر خود را تباه میکنند . تمامی اینها تنها به خاطر یک مشت ریال است . و کسانی که برای کسب منفعت زودگذر با آینده جوانان ایرانی  بازی کرده اند باید پاسخگوی مردم باشند .
منبع: برنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین