|
|
امروز: چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۷
کد خبر: ۹۴۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۹
چندی پیش پسر جوانی به پلیس فتا از تهدیدهای فرد ناشناسی در فضای مجازی خبر داد. او به افسر پرونده‌اش گفت: به درخواست استاد دانشگاه‌ام، در شبکه اجتماعی تلگرام، گروه علمی برای دیگر دانشجویان درست کردم.
مرد جوان که شاهد مزاحمت‌های اینترنتی یکی از اعضای گروهی در تلگرام بود، با این تصور که مدیر گروه عامل این مزاحمت‌ها است، او را تهدید به قتل کرد.

 چندی پیش پسر جوانی به پلیس فتا از تهدیدهای فرد ناشناسی در فضای مجازی خبر داد. او به افسر پرونده‌اش گفت: به درخواست استاد دانشگاه‌ام، در شبکه اجتماعی تلگرام، گروه علمی برای دیگر دانشجویان درست کردم و شماره تلفن‌هایی را که توسط استاد برایم ارسال شد به گروه اضافه کردم . اما پس از مدتی یکی از اعضای گروه به دلیل نامعلوم با ارسال پیام‌هایی مرا را تهدید به هتک حیثیت و ضرب و شتم و در نهایت قتل کرد. حتی چندین بار عده‌ای ناشناس در مقابل دانشگاه محل تحصیلم قصد ضرب و شتم و حمله به من را داشتند.

با بررسی‌های تخصصی در فضای مجازی توسط تیم کارشناسی متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد. متهم جوان که ابتدا منکر ماجرا بود، زمانی که با مدارک پلیسی مواجه شد به ناچار لب به اعتراف گشود و گفت: یکی از اعضای گروه برای همسرم ایجاد مزاحمت کرده بود.من فکر کردم این مزاحمت از طرف مدیر گروه بوده، به همین دلیل علاوه بر ایجاد مزاحمت چندین بار وی را تهدید به هتک حیثیت و ضرب و شتم و قتل کردم.

سرهنگ علی شفیعی، رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه ابزاری مفید و خطرناک هستند که حضور ناآگاهانه و بدون رعایت اصول ایمنی کاربران در این فضا، آسیب‌های فراوانی به دنبال خواهد داشت. همچنین گاهی مزاحمت‌هایی پیش می‌آید که افراد باید با آرامش با موضوع برخورد کرده و به جای اقدامات شخصی به مراجع قانونی و پلیس مراجعه نمایند تا خود به عنوان مجرم شناخته نشوند.
منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین