کد خبر: ۹۴۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۴
او در پایان گفت‌وگویش درباره اینکه از مادری اهل ایران متولد شده است، گفت: اگرچه اصالتا ایرانی نیستم اما نژاد و ریشه‌ای از ایران را دارم و وقتی وارد این کشور شدم، احساس کردم به زادگاهم برگشته‌ام.
مادرش ایرانی است اما برای اولین بار به ایران سفر کرده و مشتاقانه به دنبال شناخت و کشف بیشتر سینمای ایران است تا آن را به طریقی دیگر به دنیا معرفی کند.

"ابی موسا" اهل آفریقای جنوبی است و آن‌طور که گفته می‌شود؛ سال‌هاست که در حوزه سینما و پخش فیلمهای سینمایی فعالیت می‌کند.

او به گفته خودش سومین نسل از خانواده‌ای است که سینمادار بوده و نزدیک به 80 سال است که علاوه بر فعالیت در این حوزه، نمایندگی کمپانی‌هایی همچون "فاکس قرن بیستم" را هم دارد.

او همزمان با برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر به ایران آمده و در حال ارزیابی شرایط برای همکاری با ایران در سینما است.

ابی موسی در گفت‌وگویی با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه خانواده‌اش پیش از او سینماهای زیادی در آفریقای جنوبی ساخته‌اند که بازسازی شده و فیلم‌های مختلفی از هالیوود و بالیوود را به زبان انگلیسی در آنها نمایش می‌دهند، درباره حضورش در ایران گفت:در آفریقای جنوبی فیلم‌های زیادی را نمایش می‌دهیم و به دنبال کشف سینمای دیگری هم بودم که براین اساس طبق اطلاعاتی که تا حدودی از سینمای ایران در جشنواره‌های کن و برلین و بازارهای فیلم داشتم و در دیدار با رئیس سازمان سینمایی ایران هم آشنایی بیشتری پیدا کردم؛ مشتاق شدم از سینمای این کشور بیشتر بدانم تا با فرهنگ و مردم آن هم بیشتر آشنا شوم.

وی با بیان اینکه در دیدار با حجت الله ایوبی قراردادی برای همکاری امضا نکرده و فعلا در حال بررسی و آشنایی با فرصت‌های موجود در سینمای ایران است، ادامه داد: واقعیت این است که خیلی ملاک و ضابطه خاصی برای کار در ایران هنوز درنظر نگرفته‌ام و می‌خواهم ببینم چه فرصت‌هایی برای کار در اینجا وجود دارد چون به هر حال معتقدم ایران و سینمای آن باید از طریق یک مسیر قابل توجه به مردم دنیا معرفی شود.

او افزود: در وهله اول دوست دارم بتوانم فیلم‌های ایرانی را در سینماهای آفریقای جنوبی در زمان‌های مختلف نمایش دهم. ضمن اینکه فکر می‌کنم امکان همکاری با یکی از دوستانم که در حوزه ساخت سینما فعالیت می‌کند، وجود داشته باشد چرا که براین باورم برای 80 میلیون جمعیت ایران 400 پرده سینما خیلی کم است و این کشور حداقل به سه هزار پرده سینما نیاز دارد.

موسی که به شدت مصمم است در سینمای ایران کاری انجام دهد، درباره آشنایی خود با این سینما بیان کرد: اولین آشنایی من با سینمای ایران به جشنواره فیلم «دوربان» در آفریقای جنوبی برمی‌گردد که فیلم های مختلفی در آن حضور داشتند و نیکی کریمی هم یکی از داوران آن بود. بعد از آن هم در جاهای دیگر فیلم‌هایی از ایران را دیدم که اسامی آن‌ها در خاطرم نیست ولی داستانشان را به یاد دارم. دراین سالها درباره فیلمهای مختلفی شنیده‌ام از جمله "جدایی" که متاسفانه هنوز نتوانسته‌ام ببینم و امیدوارم به زودی این فرصت فراهم شود و این فیلم را ببینم.

او در پایان گفت‌وگویش درباره اینکه از مادری اهل ایران متولد شده است، گفت: اگرچه اصالتا ایرانی نیستم اما نژاد و ریشه‌ای از ایران را دارم و وقتی وارد این کشور شدم، احساس کردم به زادگاهم برگشته‌ام.



"ابی موسا" که اصلا به زبان فارسی آشنایی ندارد، این زبان را شاعرانه خواند و پس از اینکه متوجه شد اولین روز اردیبهشت به عنوان بزرگداشت شاعر بزرگ ایرانی، سعدی، گرامی داشته می‌شود به تقارن چنین اتفاقی با روز نخست جشنواره جهانی فجر اشاره و ابراز امیدواری کرد که روزی بتواند زبان فارسی را یاد بگیرد.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین