|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۲
کد خبر: ۹۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۳
رییس کانون سراسری انبوه‌سازان ورود بخش خصوصی و تامین اعتبارات مالی برای افزایش عرضه مسکن را مناسب‌ترین طرح جایگزین مسکن مهر دانست و گفت: طرح‌هایی همچون مسکن مهر باید برای همه اقشار جامعه در نظر گرفته شوند.
رییس کانون سراسری انبوه‌سازان ورود بخش خصوصی و تامین اعتبارات مالی برای افزایش عرضه مسکن را مناسب‌ترین طرح جایگزین مسکن مهر دانست و گفت: طرح‌هایی همچون مسکن مهر باید برای همه اقشار جامعه در نظر گرفته شوند.

ایرج رهبر با اشاره به اینکه هدف طرح مسکن مهر اقشار متوسط و کم‌درآمد بودند، اظهار کرد: قبل از اجرای طرح‌های بزرگ و هزینه‌بر باید همه جوانب بررسی شود تا همچون طرح مسکن مهر با مشکلات مالی و کارشناسی همراه نشود.

وی با اشاره به توقف طرح مسکن مهر گفت: نباید منابع مالی طرح‌های جایگزین مسکن مهر که قرار است برای اقشار کم‌درآمد و متوسط در نظر گرفته شود، همچون طرح قبلی باشد.

به گفته رییس کانون سراسری انبوه‌سازان بهتر است تامین منابع مالی طرح‌های جدید از طریق صندوق توسعه ملی، سازمان ملی زمین و مسکن، صندوق تامین منابع مالی و جذب سرمایه از سوی بخش خصوصی صورت گیرد.

رهبر معتقد است: در طرح‌های جدید می‌توان با جذب سرمایه بخش خصوصی، اقشار متوسط را نیز هدف قرار داد و عرضه مسکن را بیشتر کرد.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است طرح عرضه مسکن برای اقشار متوسط و کم‌درآمد با جذب سرمایه‌گذاری از سوی سرمایه‌داران باشد، گفت: اقشار متوسط در کنار اقشار کم‌درآمد نیز می‌توانند در شرایط مناسب صاحبخانه‌ شوند.

رییس کانون سراسری انبوه‌سازان به شهرک‌سازی و انبوه‌سازی مسکن اشاره و اظهار کرد: از صفر تا صد هزینه شهرک‌سازی‌ها و انبوه‌سازی‌ها از سوی بخش خصوصی تامین می‌شود به گونه‌ای که این نوع ساخت و سازها می‌تواند رقابت بخش خصوصی را برانگیزند و به افزایش عرضه و کیفیت واحدهای ساخته شده منجر شود.

رهبر با بیان اینکه طرح جایگزین مسکن مهر باید با افزایش تولید مسکن همراه باشد، افزود: این طرح‌ها می‌تواند به تناسب و قیاس شهرها در شهرهای کوچک و کلان‌شهرها اجرا شود.

به گفته رییس کانون سراسری انبوه‌سازان ایجاد شهرک‌های جدید و انبوه‌سازی‌ها باید با تامین خدمات همراه باشد چراکه با ساخت و ساز انبوه، تدارکات صنفی گرد هم می‌آیند.

طرح مسکن مهر که به منظور خانه‌دار شدن دهک‌های ضعیف جامعه طی هفت سال اخیر در حاشیه شهرهای کشور اجرا شد و در قالب مالکیت 99 ساله به متقاضیان واگذار شده است اکنون پس از صرف حدود 50 هزار میلیارد تومان اعتبار با کمبود منابع مالی و مشکلات دیگری همچون شهرسازی و امکانات رفاهی و اجتماعی مواجه شده و با توجه به مشکلات مالی که به اقتصاد کشور تحمیل کرده بر اساس تصمیم دولتمردان دولت یازدهم دیگر ادامه نخواهد یافت و تنها واحدهای نیمه‌ساز تکمیل و به متقاضیان تحویل داده می‌شود. مسئولان مسکنی کشور طرح‌های دیگری همچون طرح مسکن اجتماعی را که البته هنوز جزئیات و شرایط آن اعلام نشده برای خانه‌دار شدن اقشار کم‌درآمد و متوسط جامعه در نظر گرفته‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین