|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱
کد خبر: ۹۲۸۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
لاریجانی ادامه داد: فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» مسیر خیلی درخشنده ای را به روی هنرمندان باز می کند لذا اگر کسی می‌خواهد اثر یک فیلم فاخر هنری را ببیند که چقدر می‌تواند تحول ایجاد کند باید به آن به عنوان مدلی از یک فیلم جذاب نگریسته و به آن اقتدا کند.
رئیس مجلس‌ شورای‌ اسلامی با بیان‌ اینکه فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» جزء آثار هنری نادر است، گفت: این فیلم در کنار اثر محیطی، فهم‌دینی ارزشمندی را در کل دنیا به‌وجود می‌آورد که باید هرچه بیشتر در نشر آن همت کرد.

 به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی شب گذشته (چهارشنبه، 25 فروردین ماه) به همراه کارگردان و عوامل فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» به تماشای این فیلم نشست و در پایان آن گفت: من تصور می‌کنم در زمان سه ساعتی که فیلم را می‌دیدیم گویی در محراب عبادت نشسته بودیم و انسان یک رابطه واقعی با حقیقت پیدا می‌کرد.

امور دیوانی کشور کمر همتش به خلق آثار هنری جذاب ببندند

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به شگفت انگیزی فیلم، بیان کرد: این فیلم شاید جزء آثار هنری نادر است که هم ساختار داستانی جذاب دارد و هم جلوه‌های هنری ارزنده ای در آن مشاهده می شود همچنین جلوه‌های ویژه بسیار ارزشمند، فیلمبرداری خوب و موسیقی جذاب از نکاتی است که جزء ویژگی‌های کارهای آقای مجیدی است.

وی در ادامه با ابراز امیدواری از اینکه این عقل در سیستم امور دیوانی کشور کاملا جریان پیدا کند که همت خود را برای خلق آثار هنری جذاب به کار ببندند، یادآور شد: این فیلم‌ها جدا از اثری که در یک محیط جغرافیایی می گذارد، فهم دینی ارزشمندی را در کل دنیا به وجود می‌آورد که همه باید همت کنند تا این کار صورت گیرد؛ من امیدوارم این فیلم هرچه بیشتر نشر پیدا کند و ما نیز به ایشان کمک می‌کنیم.

به فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» به عنوان یک فیلم فاخر هنری می‌توان اقتدا کرد

لاریجانی ادامه داد: فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» مسیر خیلی درخشنده ای را به روی هنرمندان باز می کند لذا اگر کسی می‌خواهد اثر یک فیلم فاخر هنری را ببیند که چقدر می‌تواند تحول ایجاد کند باید به آن به عنوان مدلی از یک فیلم جذاب نگریسته و به آن اقتدا کند.

رئیس قوه مقننه افزود: در طول زمان تماشای فیلم به هیچ چیزی جز فیلم نمی‌اندیشیدم چرا که این فیلم انقدر انسان را درگیر خود می‌کرد که می‌خواستم لحظه‌ها قطع نشود لذا این فیلم حقیقتا ارزشمند است و از صمیم قلب گفتم زمان تماشای آن گویی در محراب عبادت هستم.

مجیدی از استوانه‌های هنری کشور است

وی در ادامه با بیان اینکه عنوان این فیلم در یک کلمه می‌تواند خصوصیت «رحمة للعالمین» پیامبر(ص) باشد، اظهار کرد: اصراری در دنیا وجود دارد که چهره اسلام را به گونه دیگری نشان بدهند لذا این فیلم جدا از جنبه‌های معرفتی، تأثیر سیاسی دارد که در مقابل هجومی که به اسلام وارد می‌شود، کاری فاخر و ارزشمند با زبان هنری جذاب است.

لاریجانی ادامه داد: امیدوارم جناب مجیدی که از استوانه‌های هنری کشور هستند بخش‌های دیگر این سلسله را ادامه داده و تمام زندگی پیامبر(ص) را در قالب هنر سینما در بیاورند و ما نیز حتما در این زمینه کمک می‌کنیم.

در جریان اصلاح بخش هزینه‌ای لایحه بودجه 95 کمک شایانی به صداوسیما کردیم

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون نحوه رسیدگی مجلس به اوضاع فرهنگ و هنر کشور و سازمان صداوسیما، بیان داشت: امسال تا جایی که امکان داشت به صداوسیما کمک قابل توجهی شد البته آنها تماس داشتند و کمک بیشتر می‌خواستند و ما تا جایی که توانستیم در اصلاح لایحه کمک کردیم که در بخش هزینه‌ها در روزهای آینده بررسی شده و امیدواریم تصویب شود اما بخش‌های فرهنگی کشور نیازمند کمک هستند البته برخی کارهای معمولی دارند که باید در وزارت ارشاد و رادیو تلویزیون دنبال شود اما باید بخشی را برای ساخت آثار فاخر مثل همین فیلم مشخص کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به اینکه زمانی هنر در کشورمان صرفا محدود به خط و معماری بوده که اکنون به آن افتخار می‌کنیم، خاطرنشان کرد: امروز بخشی از زبان هنر در سینماست و آثار فاخر و برجسته است که ماندگار می‌شود از این رو چنانچه در گذشته در رادیو و تلویزیون مسیر و میدانی باز شده بود که در مسیر حرکت کنیم امیدوارم امروز نیز آنهایی که مسئولیت دارند این راه را دنبال کرده و فعال باشند همچنین هنرمندانی که ذائقه اینگونه دارند مورد حمایت قرار گیرند.

مجیدی: سیاست‌های قدرت‌های جهانی از طریق سینما دیکته می‌شود

در ادامه این نشست که پس از اکران فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» تشکیل شد، مجید مجیدی کارگران این فیلم گفت: دکتر لاریجانی برای اهالی فرهنگ و هنر همواره چهره فرهنگی و فرهیخته بوده‌اند تا سیاسی و ما نیز ایشان را بیشتر به لحاظ فرهنگی می‌شناسیم از این رو سینماگران رابطه خوبی با ایشان دارند.

کارگردان فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» ادامه داد: ایشان چه در زمانی که در مجلس و چه زمانی که در نهادهای دیگر بودند توجه ویژه به سینما داشتند لذا اکنون امیدواریم در سال‌های آینده بودجه حوزه سینما که به لحاظ تاثیرگذاری جایگاه ویژه ای دارد، ارتقا پیدا کند تا آثار فاخر ساخته شود.

وی در ادامه به نقل قولی از آیت الله جوادی آملی پرداخت و گفت: زمانی که به حضور آیت الله رفتیم تا از فرمایشات ایشان در تحقیقات استفاده کنیم فرمودند «اگر سلسله پیامبران ادامه داشت پیامبران امروز از طریق رسانه موضوعات خود را مطرح می‌کردند» که به تعبیر من این مهم از طریق سینما نیز امکان داشت چه اینکه امروز قدرت‌های جهانی از طریق سینما سیاست‌های خود را دیکته می‌کنند.

مجیدی در ادامه با تأکید بر اینکه سینماگران قدرتمندی در ایران مشغول فعالیت هستند، گفت: اگر مسئولان دقت ویژه ای کنند ما بسیاری از دستاوردهای انقلاب را می‌توانیم به نسل‌های آینده انتقال دهیم، علیرغم تمام کارشکنی‌هایی که برخی کشورها داشتند و فیلم را ندیده حرام اعلام کردند اما نمایش‌ها به صورت پرمخاطب در کشورها صورت گرفت و علمای تسنن و تشیع از آن استقبال کردند از این رو به زودی دریچه ای از آن به سوی کل دنیا باز می‌شود تا بشود قطره ای از رحمة للعالمین و قرائت درست اسلام را به دنیا معرفی کنیم.

این کارگردان ارزشی کشورمان در پایان با تأکید بر اینکه همواره تعامل خوبی بین هنرمندان و رئیس مجلس بوده که ممکن است در بسیاری مواقع رسانه ای هم نشده باشد، خاطرنشان کرد: پیش از ساخت فیلم نسخه ای از سناریو را برای دکتر لاریجانی ارسال کردیم و در طول ساخته آن نیز بارها خدمت ایشان رسیدیم و از حمایت‌های معنوی و پشتوانه‌های لجستیکی ایشان استفاده کردیم همچنین رئیس مجلس بازدیدی از شهرک سینمایی داشتند از این رو ایشان به لحاظ شخصیتی علاقه به فرهنگ و هنر دارند که این تعامل را نیزادامه دادند؛ مدت‌ها بود می‌خواستیم با هم این فیلم را ببینیم که امشب توفیق شد همراه رئیس مجلس به تماشای آن بنشینیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین