کد خبر: ۹۲۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰
رئیس قوه قضاییه گفت:اگر آمریكایی ها گمان می كنند كه می توانند با برجام های دو، سه و چهار و ... ماهیت سیاست خارجی و سپس ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند، سخت در اشتباه هستند.
رئیس قوه قضاییه گفت:اگر آمریكایی ها گمان می كنند كه می توانند با برجام های دو، سه و چهار و ... ماهیت سیاست خارجی و سپس ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند، سخت در اشتباه هستند.

به گزارش اداره كل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز(دوشنبه) مسئولان عالی قضایی با تبریك حلول ماه رجب و اعیاد شریف این ماه، تسلیت شهادت امام هادی(ع) و ابراز امیدواری نسبت به بهره مندی از بركات ماه رجب به اظهارات چند روز اخیر «جان كری» وزیر امورخارجه آمریكا درباره ایران و برخی كشورهای منطقه اشاره كرد و با «نا مربوط خواندن» این سخنان اظهاركرد: وزیر امورخارجه آمریكا درسخنانی بسیار نامربوط ادعا كرده است كه جمهوری اسلامی ایران در منطقه جنگ افروزی می كند و درمقابل، عربستان جزو كشورهای پیشتاز صلح در منطقه است!

**امریكا كشورهای حامی و بانی داعش را پیشرو صلح معرفی می كنند

رئیس قوه قضاییه وارونه ساختن حقایق از سوی آمریكا را موجب تعجب دانست و با تاكید بر اینكه «گویی الفاظ معانی خود را از دست داده اند» گفت: كشوری كه با استفاده از بمب ها و سلاح های آمریكایی هزاران انسان بی گناه را در یمن به شهادت رسانده و این همه جنایت مرتكب شده است چگونه پیشتاز صلح است؟

آیت الله آملی لاریجانی به نقش آمریكا و برخی كشورهای منطقه در ایجاد گروه تروریستی داعش اشاره كرد و افزود: باید پرسید نفتی كه گروه داعش به راحتی می فروشد آیا به دور از چشم شما است؛ این نفت و در كنار آن اموال فرهنگی و باستانی و میراث فرهنگی عظیم كشور سوریه و عراق كه توسط داعش و تروریست های دیگر به یغما رفته است در مرئی و منظر شما چگونه خرید و فروش می شود؟

رئیس دستگاه قضا به شرایط سخت جمهوری اسلامی ایران در فروش نفت خود به دلیل تحریم و توطئه آمریكا علیه ایران و فشار به كشورهای مختلف برای منع انجام معامله نفتی با جمهوری اسلامی ایران اشاره كرد و گفت: در جریان تحریم های ایران برای اینكه كشور ما به هیچ میزان از درآمد نفتی دست پیدا نكند بسیاری از كشورها را از معامله با ایران منع كردید حال چگونه است كه نمی توانید مسیر ارتزاق یك گروه تروریستی بسیار خطرناك را بگیرید.

رئیس قوه قضاییه افزود: آمریكایی ها به خاطر كشته شدن یكی دو نفر سر و صدا راه می اندازند اما در برابر هزاران نفر كه در عراق و سوریه شهید شده اند سكوت می كنند و كشورهای حامی و بانی داعش را پیشرو صلح معرفی می كنند.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به نقش امپراطوری رسانه ای غرب و كشورهای سلطه در وارونه جلوه دادن حقایق اظهاركرد: آمریكا آیا فكر می كند كه دنیا به خواب رفته است و همه كشورها و مردم دنیا تابع حرف های غیر واقعی و وارونه آنها هستند؟

** حمایت ازمستضعفان، محرومان و مظلومان جهان از اصول قانون اساسی ایران است

رئیس قوه قضاییه با ابراز تاسف از سخنان وزیر امور خارجه آمریكا و با تحسین سخنان استیضاح گونه وزیرخارجه كشورمان در پاسخ به این اظهارات، حمایت از محرومان و مستضعفان را از اولویت های اصولی جمهوری اسلامی ایران و سیاست خارجی دانست و گفت: حمایت از مستضعفان، محرومان و مظلومان جهان از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است و سیاست خارجی كشور نمی تواند از این اصول عبور كند.

رئیس دستگاه قضا تاكیدكرد: اگر آمریكایی ها گمان می كنند كه می توانند با برجام های دو، سه و چهار ماهیت سیاست خارجی و سپس ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند سخت در اشتباه هستند و باید بدانند كه مسئولان و مردم ما در چارچوب قانون اساسی به دنبال ارزش ها و اهداف انقلاب اسلامی هستند و از آن دست بر نخواهند داشت.

** اكنون همگان به سیاست های متناقض و غرض آلود آمریكایی ها پی برده اند

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینكه رهبر معظم انقلاب پیش ازبرجام همواره نسبت به اهداف وسیاست های آمریكا اظهارتردید می كردند و اكنون همگان به سیاست های متناقض و غرض آلود آمریكایی ها پی برده اند، گفت: رهبر معظم انقلاب به خوبی و با قاطعیت بحث برجام های دو و سه را كاملاً طرد كردند و استقلال كشورمان را نشان دادند.

رئیس قوه قضاییه تصریح كرد: متاسفانه جهان دولت های سلطه جهانی نیست كه زبان حق و عدالت را بشنود و بپذیرد و در این میان دولتمردان آمریكایی نیز زبان حق را نمی شنوند و باید با زبان قدرت با آنان سخن گفت؛ از این رو حتی اگر قرار باشد در برهه ای از زمان مذاكره ای صورت گیرد باید به پشتوانه «اقتدار و قدرت» باشد.

آیت الله آملی لاریجانی «اقتدار و امنیت» مثال زدنی جمهوری اسلامی ایران را در گرو «وحدت و همزبانی» مردم و مسئولان و تكیه بر ارزش های الهی و پایبندی به قانون اساسی و رهنمودهای مقام معظم رهبری توصیف و ابراز امیدواری كرد، همه مردم و مسئولان با تكیه بر همدلی و وحدت در چارچوب قانون اساسی و رهنمودهای مقام معظم رهبری حركت كنند.

**رفع مشكلات در گروی تكیه بر توان و استعدادهای داخل كشور است

رئیس قوه قضاییه دربخش دیگری ازسخنان خود با تاكید برضرورت حركت درمسیر اقتصاد مقاومتی و نقش این رویكرد در مقابله با توطئه های دولت های سلطه گر گفت: برخی در كشور گمان می كردند كه اگر مسئله برجام حل و فصل شود همه مشكلات حل خواهد شد؛ اما چنین تفكری صحیح نیست و پیشرفت و توسعه و حل مشكلات در گروی تكیه بر توان داخلی و اتكا به قدرت و استعدادهای كشور است.

آیت الله آملی لاریجانی افزود: همه قوا و دستگاه ها باید به دولت محترم در انجام وظایف مهم خود در قبال تحقق اقتصاد مقاومتی كمك كنند و قوه قضاییه هم به سهم خود در تحقق این مسئله مهم، تمام توان خود را در حمایت از سرمایه گذاری صحیح در چارچوب قوانین به كار خواهد گرفت.

رئیس دستگاه قضا یكی از ابعاد بسیار مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی را مقابله با مانع تراشی ها در مسیر روان سازی تولید و سرمایه گذاری های قانونی برشمرد و با تاكید بر اینكه قوه قضاییه در این راه می تواند وارد عمل شود به سازمان بازرسی كل كشور دستور داد براساس وظایف خود در این باره اقدام كند.

**برداشتن موانع از مسیر تولید و سرمایه گذاری یك راهكارمهم تحقق اقتصاد مقاومتی است

آیت الله آملی لاریجانی تاكیدكرد: سازمان بازرسی كل كشور باید آنچه را كه سد راه و مانع انجام سرمایه گذاری های صحیح و قانونی است بررسی كند و اگر كسی تخلفی كرد او را از طریق دادگستری و مراجع قضایی تحت تعقیب قرار دهد.
رئیس قوه قضاییه برداشتن موانع از سر راه تولید و سرمایه گذاری را یكی از مهمترین راه های پیشبرد پروژه اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: البته وظیفه اصلی در این خصوص بر عهده دولت است و قوه قضاییه نیز در این راه از هیچ كمكی دریغ نخواهد كرد.

** ماه رجب فرصتی مغتنم برای تزكیه نفس است

آیت الله آملی لاریجانی در بخش سوم سخنان خود با تبریك فرارسیدن ماه رجب و تاكید بر لزوم توجه به مواهب و ادعیه این ماه شریف و توفیق در بهره مندی از بركات و مواهب آن، ماه رجب را «ماه رحمت، استجابت دعا، تضرع و فرصتی مغتنم برای تزكیه نفس و نزدیكی به خداوند متعال» توصیف كرد و گفت: اهل ا... همواره پیش از ماه رجب، خود را برای ورود به این ماه آماده می كنند و منتظر فرا رسیدن آن هستند و مردم را نیز به بهره مندی از این ماه شریف دعوت می كنند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) درباره عظمت و بركات ماه رجب و نتایج توجه مومنان به این ماه اظهار كرد: در این روایت تعابیر بسیار عجیبی از بزرگی، عظمت و مواهب و آثار شگرف ماه شریف رجب ذكر شده است.

آیت الله آملی لاریجانی با تاكید بر اینكه «ما نباید این مواطن و این زمانهای خاص دعا و تضرع را از دست بدهیم و بر حسب توان خود باید از آن برای رسیدن به اهداف عالی انسانی، قرآنی و الهی استفاده كنیم» افزود: بر اساس این روایت در آسمان هفتم ملكی قرار داده شده كه به او داعی گفته می شود؛ فاذا دخل شهر رجب ینادی ذلك الملك كل لیله منه الی الصباح؛ طوبی للذاكرین، هنگامی كه ماه رجب داخل می‌شود آن ملك هر شب تا به صبح این مطلب را القا می‌كند كه «طوبی للذاكرین» خوشا به حال ذاكران، «طوبی للطائین» خوشا به حال آنها كه مطیع حق تعالی هستند.

رئیس دستگاه قضا تاكید كرد: در ادامه این روایت از قول خداوند می فرماید؛ «انا جلیس من جالسنی» من همنشین كسی هستم كه با من مجالست كند و «مطیع من اطاعنی». مطیع كسی هستم كه اطاعتم كند، «غافر من استغفرنی» بخشنده گناهان كسی هستم كه استغفار كند «الشَّهْرُ شَهْرِی» این ماه، ماه من است و« الْعَبْدُ عَبْدِی» بنده هم بنده من است «وَ الرَّحْمَةُ رَحْمَتِی» رحمت هم رحمت من است؛ فمن دعانی فی هذا الشهر اجبته، پس هر كس در این ماه مرا بخواند اجابتش می‌كنم.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینكه وعده خداوند به انسان در استجابت دعا خلل ناپذیر است ماه رجب را فرصتی مناسب برای مستجاب شدن حوائج مومنان دانست وگفت: در این ماه شریف به حق تعالی باید عرض كنیم كه شما هرگز تخلف در وعده نمی كنید و امر فرموده اید به دعا و اجابت آن «فمن دعانی فی هذا الشهر أجبته، ومن سألنی أعطیته»، هر كس از من سوال كند و بخواهد، اعطا می‌كنم و «من استهدانی هدیته» و هر كس از من هدایت بخواهد، هدایتش می‌كنم و«جعلت هذا الشهر حبلا بینی و بین عبادی» این ماه را ریسمانی بین خودم و بندگانم قرار دادم 'فمن اعتصم به وصل الیّ' هر كس به این ریسمان چنگ بیندازد به من می‌ رسد.

آیت الله آملی لاریجانی عبارت «و جعلت هذا الشهر حبلا بینی و بین عبادی» را عبارتی عجیب و فرصت و غایتی برای آمال عارفین توصیف كرد و افزود: مرحوم ملكی بعد از اینجا خودش شروع می‌كند به مناجات كردن و می‌گوید؛ «و یا حَسرَتَنا عَلی ما فَرَّطنا فِیها» حسرت بر آن وضعی كه ما داریم و بر آن تفریطی كه در جنب خداوند انجام دادیم.

رئیس قوه قضاییه با تاكید بر اینكه «ما این فرصت‌ها را نباید از دست بدهیم» گفت: مشكل این است كه حجاب ها، محبت دنیا، محبت مشاغل و پست‌ ها و گرفتاری های روزمره نمی‌گذارد كه فكر ما به جای اصلی متمركز بشود.

آیت الله آملی لاریجانی افزود: علمای نجوم تلاش می‌كنند یك ستاره فروزان را كه با ما میلیونها سال نوری فاصله دارد پیدا كنند، بعد هم خوشحال می شوند كه یك ستاره پرفروغ پیدا كرده اند در حالی كه حق متعال كه نور السموات والارض است كنار ماست، تلألو می‌كند و تمام نورهای عالم از اوست، آنوقت ما تمام شب ها و روزها بی‌توجه از كنار آن می گذریم و به فكر نیستیم و غفلت می كنیم از اینكه حق تعالی می‌گوید اگر به ریسمانی كه بین من و تو است متصل شوید به من می‌رسید.

رئیس قوه قضاییه با تاكید بر لزوم مراقبت دائمی انسان از خود برای وصول به حق‌ افزود: اگر این فكر را دائماً مراقبت كنیم و بپرورانیم؛ آنوقت محبت حق تعالی كم كم در دل انسان می‌جوشد و به تعبیر بزرگان اهل معنا، وقتی انسان توجه به نفس می‌كند آنگاه در باطن می‌بیند كه تنها با او در خلوت است؛ اما متأسفانه ما برعكس عمل می كنیم و چون از خودمان غفلت می كنیم، كثرت‌های این عالم ما را به طرف خودش می كشاند و دائما در این كثرتها سیر می‌كنیم و از حق تعالی غافل می شویم.
آیت الله آملی لاریجانی در پایان ابراز امیدواری كرد همه ما از رحمت واسعه خداوند متعال در ماه رجب بهره مند شویم.

این گزارش حاكی است در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی بحث و بررسی درباره طرح كاهش جمعیت كیفری زندان ها ادامه یافت و موادی از آن به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین