|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۲
کد خبر: ۹۱۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۲
رژیم صهیونیستی قصد افزایش نفوذ در قاره سیاه دارد و در همین جهت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به آفریقا رو كرده است و سعی دارد با كشورهای آفریقایی رابطه ای حسنه برقرار كند.
رژیم صهیونیستی قصد افزایش نفوذ در قاره سیاه دارد و در همین جهت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به آفریقا رو كرده است و سعی دارد با كشورهای آفریقایی رابطه ای حسنه برقرار كند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس اشغالی، وی كه دولتش در جستجوی یافتن متحدانی جدید است، تمركزش را بر بهبود روابط با كشورهای آفریقای معطوف كرده است.

وی در اجرای این برنامه در نظر دارد به آفریقا سفر كند و در همین خصوص، دعوت رهبران آفریقایی برای دیدار از كشورهایشان را پذیرفته است.

یكی از این كشورها، كنیا است كه رژیم صهیونیستی از روابطی محكم با آن برخوردار است.

در همین حال، تحولات اقتصادی در بسیاری از كشورهای آفریقایی و تهدید افراطیون تندرو در بخش هایی از این قاره، دولت های آفریقایی را بر آن داشته است تا درصدد دستیابی به فناوری پیشرفته دفاعی باشند.

«نعیم جناح» رییس یك موسسه مطالعاتی در آفریقای جنوبی موسوم به مركز آفریقا - خاورمیانه گفت كه برخی كشورهای آفریقایی تمایل دارند از فناوری رژیم صهیونیستی در زمینه كشاورزی و آب بهره گیرند.

اما سفر برنامه ریزی شده نتانیاهو به قاره سیاه، اولین سفر نخست وزیری از سرزمین های اشغالی به آفریقا از سال 1994 است، زمانی كه «اسحاق رابین» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی از كازابلانكا در كشور مغرب دیدن كرد.

تل آویو همچنین به حمایت هر چه بیشتر دیپلماتیك كشورهای آفریقایی از رژیم صهیونیستی در نهادهای وابسته به سازمان ملل نیاز دارد، زیرا به دلیل اشغالگری اش در كرانه باختری و باریكه غزه، در مظان انتقاد شدید این سازمان است.

خبرگزاری فرانسه در این گزارش آورد: اختلاف رژیم صهیونیستی و اعراب، بین كشورهای آفریقایی و این رژیم در دهه 60 میلادی جدایی انداخت.

فشار كشورهای واقع در شمال آفریقا كه در پی جنگ های رژیم صهیونیستی با اعراب در سال های 1967 و 1973 شدت یافت، دولت های آفریقایی را برآن داشت تا سطح مناسبات خود با این رژیم را كاهش دهند.

بر اساس این گزارش، حتی اگر روابط رژیم صهیونیستی با قاره سیاه گرم شود، تل آویو نمی تواند به كشورهای آفریقایی در نشست های بین المللی برای رای ندادن به نفع این رژیم، امیدواری چندانی داشته باشد.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین