کد خبر: ۹۱۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲
با آنکه گوگل و فیس بوک دسترسی جهانی گسترده ای دارند، از شبکه مشابه شرکایی برخوردار نیستند که برای امرار معاش خود بر آن ها تکیه کنند.
چند سال قبل سیلیکون ولی و وال استریت آمریکا به مایکروسافت به چشم کمپانی در حال انقضا نگاه می کردند و آن را محکوم به شکست می دانستند.


بیزنس اینسایدر نوشت: چند سال قبل سیلیکون ولی و وال استریت آمریکا به مایکروسافت به چشم کمپانی در حال انقضا نگاه می کردند و آن را محکوم به شکست می دانستند.

به گزارش «انتخاب»، ساتیا نادلا، مدیر اجرایی مایکروسافت، در دوسال گذشته تلاش بسیاری کرده تا این باور را تغییر دهد. اما همیشه این تفکر ته ذهن ها قرار دارد که قدرت واقعی دنیای تکنولوژی در دست شرکت های جدیدتر اینترنت-محور مانند فیس بوک، گوگل و آمازون قرار دارد.

اما یک حوزه است که مایکروسافت در آن دست بالا را دارد: دسترسی جهانی.

برای چندین دهه ویندوز استاندارد جهانی برای رقابت بوده است و در نتیجه میلیون ها نفر در سراسر جهان زندگی خود را از فروش یا نوشتن برنامه هایی بر پایه تکنولوژی مایکروسافت گذرانده اند. از این رو مایکروسافت هواداران بسیاری دارد که می توانند مشتریان بالقوه بسیاری در آینده باشند.

نادلا در مصاحبه با بیزینس اینسایدر گفت، مردم در کوبا و ایران به محض آنکه زمینه تجارت با آمریکا برایشان فراهم شد، با آن ها تماس گرفته و خواسته اند از شرکای مایکروسافت شوند.

او در این باره گفت: « حدود یک ماه پیش ایمیلی از فردی از کوبا به دستم رسید که در آن گفته بود، سلام، من فروشنده ویندوز در کوبا هستم و ما جامعه کاربران ویندوز عظیمی در اینجا داریم. ما سرورهای بسیاری داریم که سرور ویندوز هستند. من می خواهم با شما قرارداد شراکت امضا کنم.»

وی افزود: «به محض آنکه توافق هسته ای با ایران بدست آمد، همچنین چیزی را دریافت کردم. ایران از نظر اداری یک کشور کاملا ویندوز-محور است.»

مدیر اجرایی مایکروسافت اضافه کرد: در ایمیلی از ایران آمده بود: «ما واقعا شما را اینجا لازم داریم».

وی خاطرنشان کرد: «به هر کشوری که می روم در آن ها شرکا و برنامه نویسان نرم افزار بسیاری برای مایکروسافت در حوزه های سلامت و درمان، آموزش و همچنین حمل و نقل در آن منطقه حضور دارند. همه این سیستم ها بر اساس تکنولوژی ما ساخته شده اند».

با آنکه گوگل و فیس بوک دسترسی جهانی گسترده ای دارند، از شبکه مشابه شرکایی برخوردار نیستند که برای امرار معاش خود بر آن ها تکیه کنند.

نادلا همچنین اشاره ای به پروژه لون گوگل داشت که هدف از آن ارائه دسترسی به اینترنت جهانی با استفاده از بالن است. او گفت: «آرزوی من برای افزایش ارتباط و دسترسی اینترنتی این نیست که بالن هایی در فضای حریم هوایی ملی کشورهای دیگر به پرواز درآورم، بلکه رویای من این است که به کارآفرینان محلی کمک کنم تا راه حل های ارتباطی کم هزینه تری داشته باشیم».

منبع: انتخاب
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین