|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
کد خبر: ۹۰۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲
این املت بزرگ در نقاط مختلف فرانسه نیز تهیه می شود.
از سال 1973 هر سال دوشنبه بعد از عید پاک مردم شهر بسیر فرانسه یک املت بزرگ با 15000 تخم مرغ تازه درست می کنند.

 این رسم از آن جا سرچشمه می گیرد که هنگامی که ناپلئون بناپارت به جنوب فرانسه سفر می کرد یک شب را در بسیر سپری کرد. آشپزی در بسیر املتی برای او آماده کرد و ناپلئون هم که آن املت را خورد و از آن لذت برده بود به مردم شهر دستور داد تا در میدان اصلی شهر جمع شوند و آن املت را برای سربازان آماده کنند. مردمی هم که آن جا حاضر شده بودند غذای خود را با سربازان تقسیم کردند.

این املت بزرگ در نقاط مختلف فرانسه نیز تهیه می شود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین