|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
کد خبر: ۹۰۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹
دو سناتور حامی اسراییل در استرالیا از وزیر امور خارجه این کشور به دلیل نادیده گرفتن آنچه که موارد نقض حقوق بشر در ایران می خواندند، به شدت انتقاد کردند.
این دو سناتور که مخالف روابط دیپلماتیک استرالیا با ایران هستند مساله قصاص چشم در ایران را بهانه ای یافتند تا از سیاست دولت استرالیا در نزدیکی به ایران انتقاد کنند.

دو سناتور حامی اسراییل در استرالیا از وزیر امور خارجه این کشور به دلیل نادیده گرفتن آنچه که موارد نقض حقوق بشر در ایران می خواندند، به شدت انتقاد کردند.

 به نقل از روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد استرالیا، سناتورها " گوری برناردی" و " جیمز پترسون" از حزب لیبرال – حزب حاکم استرالیا - روز چهارشنبه در سخنانی در پارلمان استرالیا با اشاره به تایید حکم قصاص چشم چپ یک جوان از سوی دیوان عالی ایران، جولی بیشاپ وزیر امور خارجه استرالیا را به نادیده گرفتن آنچه که موارد نقض حقوق بشر در ایران خواندند، متهم کردند.

سناتور برناردی در این زمینه با انتقاد از سیاست دولت استرالیا مدعی شد: "چگونه می توانیم با کشوری روابط عادی دیپلماتیک داشته باشیم که خواهان محو اسراییل از روی نقشه است ، مسیحیان را زندانی کرده و همجنسگرایان را اعدام می کند."

او با اشاره به اینکه جهان باید نسبت به واقعیت آنچه که در خاورمیانه می گذرد، بیدار شود، افزود: ما نباید نسبت به موارد این چنینی بی عدالتی چشم خود را ببندیم ."

گوری برناردی


جیمز پترسون



در ادامه سناتور پترسون که از حامیان جدی اسراییل و مدافع جدی انتقال سفارت استرالیا به شهر قدس به عنوان پایتخت اسراییل است، با اشاره به تایید حکم قصاص چشم چپ یک جوان از سوی دیوان عالی در ایران، گفت:" این مساله نشان داد که ایران هنوز فاصله زیادی دارد تا از سوی جامعه جهانی مورد احترام بوده و به رسمیت شناخته شود."

او مدعی شد:" در حالی که کشورهای غربی به دنبال عادی سازی روابط با ایران هستند، ما نمی توانیم نسبت به موارد نقض حقوق بشر و احکام قرون وسطایی بی تفاوت باشیم."

 جولی بیشاپ وزیر امور خارجه استرالیا در واکنش به انتقاد های دو سناتور حامی اسراییل در مصاحبه ای گفت او نیز بابت این مساله نگران است و این نگرانی را در دیدار دو هفته پیش خود با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران مطرح کرده است.

بیشاپ در ادامه افزود دولت کانبرا نگرانی های خود در مورد مساله حقوق بشر را از طریق دو جانبه و نیز از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل و نیز گزارشگر ویژه حقوق بشر ایران پیگیری کرده و خواهد کرد.

گفتنی است دو سناتوری که به بهانه تایید حکم قصاص چشم از سوی دیوان عالی ایران در مخالفت با سیاست دولت استرالیا در قبال ایران صحبت کردند، از شناخته شده ترین چهره های حامی اسراییل در استرالیا هستند و سناتور برناردی حتی از یکی از شناخته شده ترین چهره های منتقد اسلام محسوب می شود.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین