|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۸۷۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰
سردار تقی مهری در حاشیه رزمایش بزرگ ترافیکی و خدمات سفر نوروز 95 که صبح امروز در مجاورت حرم حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد، افزود: 14 دقیقه بعد از آغاز اجرای نرخ های جدید جرایم رانندگی نخستین تخلف با نرخ جدید به ثبت رسید.
رئیس پلیس راهور گفت: اولین تخلف با نرخ جدید جریمه های رانندگی 14 دقیقه پس از اجرا به ثبت رسید.

سردار تقی مهری در حاشیه رزمایش بزرگ ترافیکی و خدمات سفر نوروز 95 که صبح امروز در مجاورت حرم حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد، افزود: 14 دقیقه بعد از آغاز اجرای نرخ های جدید جرایم رانندگی نخستین تخلف با نرخ جدید به ثبت رسید.

وی افزود: اولین خودرو متخلفی که با نرخ جدید جریمه شده است یک دستگاه سواری در استان کرمان با سرعتی بیش از 175 کیلومتر بر ساعت بوده است که راننده این خودرو برابر نرخ جدید قوانین راهنمایی و رانندگی 200 هزار تومان جریمه شده است.

رییس پلیس راهور ناجا درباره علت تفاوت میان آمار ارائه شده از سوی رییس سازمان میراث فرهنگی و فرمانده ناجا، درباره تعداد نیروهای فعال در طرح نوروزی گفت: بیش از 500 هزار نفر در طرح نوروزی پلیس فعال هستند و دلیل تفاوت این آمار با آمار یک میلیون نفری که آقای سلطانی‌فر اعلام کردند، این است که احتمالا ایشان تمامی افرادی که ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی در قالب هتل‌ها، موزه‌ها و... فعالیت می‌کنند را نیز محاسبه کرده است.

مهری با اینکه حدود 3000 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور شناسایی شده است، ادامه داد: این نقاط برای سفرهای نوروزی آشکارسازی و نسبت به ارائه هشدارهای لازم اقدام شده است.
رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه تمام تلاش پلیس، کاهش تلفات و خسارات ناشی از حوادث رانندگی است، خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم که رانندگان به ازای هر دو ساعت رانندگی حداقل 15 دقیقه را استراحت کنند چرا که بیشترین آمار تصادفات در ایام نوروز مربوط به واژگونی و واژگونی نیز عمدتا از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه از حدود 2 هفته قبل همایشی برای همیاران پلیس برگزار شده و آموزش‌هایی نیز با همکاری وزارت آموزش و پرورش به آنان داده شده است، تصریح کرد: همیاران پلیس یکی از پایه‌های اساسی در کاهش تلفات و حوادث رانندگی هستند و سهم زیادی در همکاری با پلیس دارند.

رییس پلیس راهور ناجا در پاسخ به سوالی درباره بستن کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان اظهار کرد: در 10 سال گذشته اقدامات خوبی در مورد بستن کمربند ایمنی انجام شده و دیگر کمتر کسی را می‌توان یافت که حین رانندگی در شهر و خارج از شهر، کمربند ایمنی خود را نبندد. برابر قانون بستن کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان خودرو الزامی است و بررسی نتایج تصادفات نشان می‌دهد که ضربه به سر عامل بسیاری از تصادفات بود که بستن کمربند ایمنی می‌تواند شدت آن را تشدید کند، بنابراین بستن کمربند ایمنی برای کلیه سرنشینان خودرو اعم از سرنشینان عقب اجباری است و اگر در جاده‌ها فردی کمربند خود را نبسته باشد، همکاران من اقدام به اعمال قانون آن خواهند کرد.

وی با بیان اینکه یک راننده در طول سفر چه مدارکی را باید به همراه داشته باشد اظهار کرد: داشتن گواهینامه، کارت ماشین، بیمه‌نامه معتبر و برگ معاینه فنی از الزاماتی است که رانندگان باید به همراه داشته باشند و در صورتی که ماموران پلیس آن را درخواست کرده و راننده آن را به همراه نداشته باشد، برابر مقررات اعمال قانون خواهد شد.

مهری درباره استفاده از دوربین در جاده‌ها نیز گفت: در برنامه‌ریزی انجام شده و طی یک برنامه 3 ساله باید 34 هزار کیلومتر از جاده‌ها و مسیرهای شریانی کشور تحت پوشش دوربین‌های ثبت تخلفات قرار بگیرد. همچنین نسل جدیدی از دوربین‌ها که از مدتی قبل فعالیت خود را در برخی از جاده‌ها آغاز کرده و تاکنون تعداد آن به 74 دستگاه رسیده نیز در سال آینده توسعه می‌یابد.

وی تاکید کرد: این دوربین‌ها علاوه بر اینکه قابلیت کنترل سرعت را دارند، ثبت تخلف عدم حرکت بین خطوط فاصله طولی بین دو خودرو و ... را نیز انجام می‌دهند و در سال آینده در محور قزوین تا تبریز نیز اجرایی و عملیاتی خواهد شد، ضمن اینکه چنین دوربین‌هایی در اختیار ماموران پلیس راهور نیز قرار دارد.

منبع: میزان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین