کد خبر: ۸۵۳۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲
به گفته فدریکا موگرینی، تجارت، انرژی، محیط زیست، مهاجرت و اجرای قانون از جمله زمینه‌هایی است که اتحادیه اروپا دوست دارد همکاری‌هایش را در آن‌ها با ایران افزایش دهد.
مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان این‌که اتحادیه اروپا تعامل دو جانبه با ایران را از سر گرفته است، گفت: قصدا دارم به‌زودی به تهران سفر کنم.

فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با خبرگزاری ترند، گفت که اتحادیه اروپا تمایل دارد همکاری‌هایش را با ایران افزایش دهد.

موگرینی اعلام کرد: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در زمینه رژیم منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای و امنیت منطقه‌یی بسیار اهمیت دارد و باید آن را یک نقطه عطف بالقوه قلمداد کرد.

وی که به منظور شرکت در نشست شورای مشورتی کریدور جنوبی گاز به باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان سفر کرده است، روز شنبه به ترند گفت که اتحادیه اروپا هم‌چنین تعامل دو جانبه خود را با ایران از سر گرفته است.

ایران و گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) برنامه جامع اقدام مشترک را که در ژوییه سال 2015 در وین حاصل شد، در روز 16 ژانویه سال جاری اجرایی کردند. براساس این توافق، تحریم‌های اعمال شده علیه ایران لغو شده است که شامل محدودیت‌ها بر بخش بانکی و آزاد سازی دارایی‌های مسدود شده ایران می‌شود.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم‌چنین گفت:‌ من چند روز پیش با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در بروکسل دیدار و درباره موضوعات منطقه‌یی و دو جانبه با وی گفت‌وگو کردم و قصد دارم به‌زودی به همراه شماری دیگر از مقامات اروپایی به تهران سفر کنم.

او افزود: برگزاری گفت‌وگوهای سیاسی منظم و بازسازی روابط اقتصادی نزدیک (میان ایران و اتحادیه اروپا) یک تمایل مشترک محسوب می‌شود.

به گفته فدریکا موگرینی، تجارت، انرژی، محیط زیست، مهاجرت و اجرای قانون از جمله زمینه‌هایی است که اتحادیه اروپا دوست دارد همکاری‌هایش را در آن‌ها با ایران افزایش دهد.

وی تصریح کرد: من اطمینان دارم که تجدید این تعامل نه تنها به نفع شهروندان ایرانی، بلکه به نفع شهروندان ما در اتحادیه اروپا است؛ این اتفاقات مثبت می‌تواند با شروع از همسایگان ایران، تمام منطقه را دربرگیرد.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه به مذاکرات بین‌المللی سوریه اشاره کرد و گفت که سرانجام توانستیم تمام بازیگران بین‌المللی مربوطه را بر سر میز مذاکره جمع کنیم، من نمی‌خواهم تشریح کنم که پایان دادن به یک جنگ تا چه اندازه ضروری است، چون شما همه به خوبی از تاثیرات بی‌ثبات کننده این وضعیت در منطقه و پتانسیل گرایش‌های رادیکالی ناشی از مناقشات طولانی فرقه‌گرایانه در خاورمیانه مطلع هستید.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین