|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۸۴۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۱
جوانی فلوریس، رییس کنسرواتوار شهر کالیاری هم در سخنانش در این محفل سینمایی، سینمای ایران را یک سینمای موفق و پرچالش نامید که به درستی و خردورزانه از چالش‌های مختلف رد می‌شود.
کنسرواتوار كالیاری ایتالیا با همكاری مدیر هنری جشنواره «مذهب امروز» چهار فیلم ایرانی «رنگان»، «در انتظار معجزه»، «با دیگران» و «یک سطر واقعیت» ساخته علی وزیریان در سالن سینمایی مرکزی این شهر به نمایش گذاشت.

به نقل از  اداره‌كل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شهر بندری کالیاری در جنوب ایتالیا به مدت یک هفته (از 26 بهمن تا 1 اسفند) میزبان فیلم‌های ایرانی بود.
 
کنسرواتوار كالیاری ایتالیا با کمک مدیر هنری جشنواره «مذهب امروز» به مدت یک هفته چهار فیلم ایرانی «رنگان» ساخته تیام یابنده (فیلم كوتاه)، «در انتظار معجزه» ساخته رسول صدرعاملی، «با دیگران» ساخته ناصر ضمیری و «یک سطر واقعیت» ساخته علی وزیریان را در سالن سینمایی مرکزی این شهر در ساعت‌های مختلف به نمایش گذاشت و با دعوت از دانش‌آموزان، دانشجویان و علاقمندان به سینما ضمن تماشای فیلم‌ها به نقد و بررسی سینمای ایران پرداخت.
 
بنا بر اعلام این خبر، روز جمعه سی‌ام بهمن، قربانعلی پورمرجان، رایزن فرهنگی کشورمان در ایتالیا به همراه خانم کاتیا، مدیر هنری جشنواره فیلم «مذهب امروز» و جوانی فلوریس، رییس کنسرواتوار کالیاری، قبل از نمایش فیلم «یک سطر واقعیت» به سخنرانی پرداختند.
 
پورمرجان در سخنان خود در این محفل گفت: هنر به عنوان یک جوشش و خلاقیت، قوام و دوام هر جامعه را تضمین و حقایق جامعه را با ذوق و عواطف خاص به مخاطب خود القاء می‌کند. به این معنا که هنرمند جهان خود را بازآفرینی کرده و با عینک خاص به واقعیات نگاه می‌کند.
 
وی افزود: سینمای ایران در طول یکصد سال گذشته فراز و نشیب زیادی داشته است. قبل از انقلاب اسلامی در سال 1379 بخش قابل توجهی از جامعه ایرانی به عنوان قشر متدین با سینما ارتباطی نداشتند و آن را مخالف ارزش‌های دینی و خانوادگی می‌دانستند. سینمای ایران بعد از انقلاب اسلامی خود را از خشونت و سکس دور کرد و با معرفی سینمای معنوی، فیلم‌ها را به داخل خانه‌ها برد که خود این امر یک شاهکار هنری انقلاب اسلامی بود.
 
پورمرجان ادامه داد: دهه‌های مختلف در بعد از انقلاب اسلامی شاهد تحولاتی در کمیت و کیفیت فیلم‌های ایرانی بوده‌ایم؛ ولی دهه هفتاد اوج سینمای ایران بود که آثار بزرگ هنری خلق شد و علیرغم مشکلاتی که در چند سال گذشته سینمای ایران داشته است؛ ولی همچنان رو به رشد بوده و امروزه یکی از مدعیان جوایز جهانی اسکار است.
 
رایزن فرهنگی كشورمان در ایتالیا افزود: خوشبختانه با روی کار آمدن دولت آقای دکتر روحانی، تدابیر ویژه‌ای برای رونق سینمای ایران اندیشیده شده و برای رفع موانع اداری و اجرایی تلاش می‌شود تا هنرمندان و سینماگران ایرانی بتوانند با فراغ بال و بدون دستورات اداری که با مشی هنری سازگاری ندارد، بهترین آثار سینمایی را خلق کرده و به دنیا ارایه دهند.
 
وی همچنین گفت: ایران تجربه طولانی در ساخت فیلم‌های بلند، کوتاه، داستانی و مستند دارد و برگزاری موفق سی‌وچهار جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و برگزاری بازار بین‌المللی فیلم در کنار این جشنواره، تأییدی بر آن است.
 
پورمرجان تأكید كرد: دولت جدید در ایران بر این باور است که سینما و فیلم، زبان مشترک برای بشر با فرهنگ‌های مختلف است و برای تقویت این زبان و ابزار باید تلاش كرد و ما در این راستا علاوه بر احیای مجدد خانه سینما و تشکیل سازمان مستقل سینمایی، سرمایه‌گذاری در حوزه فیلمسازی و سینما را شروع کرده‌ایم و فیلم‌های مهمی با هزینه‌های سنگین و با تکنولوژی روز در حال ساخت است که نمونه آن فیلم «محمد رسول‌الله (ص)» است که قسمتی از زندگی پرعاطفه و محبت‌آمیز پیامبر اسلام (ص) را به تصویر کشیده است و امیدوارم بزودی پس از پایان زیرنویس ایتالیائی آن، در ایتالیا هم به نمایش درآید.
 
وی در پایان سخنانش اظهار كرد: در دو سال گذشته میزبان وزرای سابق و فعلی وزیر فرهنگ ایتالیا در تهران بودیم و وزیر فرهنگ ایران هم با دعوت رسمی همتای ایتالیایی خود به رم آمد و سند برنامه اجرایی موافقتنامه فرهنگی، هنری، علمی وآموزشی بین دو کشور به امضا رسید که قسمت عمده‌ای از آن در حوزه هنر سینماست. همچنین با حضور رییس سازمان سینمایی ایران در ایتالیا که در سال 2015 اتفاق افتاد، همکاری‌های مشترک در حوزه سینما مورد تأکید طرفین قرار گرفت و امیدوارم در آینده‌ای نزدیک شاهد ساخت فیلم‌های مشترک بین ایتالیا و ایران باشیم.
 
در ادامه این برنامه خانم کاتیا، مدیر هنری جشنواره فیلم «مذهب امروز» هم طی سخنانی گفت: بیش از 10 سال است که به طور مستقیم با فیلم‌های ایرانی و آکران آنها در ایتالیا مشغولم و موضوعات مطروحه در فیلم‌های ایرانی برای همه جوامع به ویژه ایتالیا بسیار جذابیت دارند.
 
وی افزود: هنرمندان و کارگردانان ایرانی بسیار ماهرانه و در فرم‌های تخصصی سینمایی، برخی از مفاهیم نو و جدید را به جامعه بشری عرضه می‌کنند که مورد تحسین متخصصین هنری در دنیا قرار می‌گیرد. آثار معنوی و دینی در سینمای ایران موج می‌زند و این امر فیلم‌های ایران را در دنیا ممتاز کرده است و ما افتخار داریم به مدت یک هفته جوانان بندر كالیاری را با سینمای ایران آشنا سازیم.
 
جوانی فلوریس، رییس کنسرواتوار شهر کالیاری هم در سخنانش در این محفل سینمایی، سینمای ایران را یک سینمای موفق و پرچالش نامید که به درستی و خردورزانه از چالش‌های مختلف رد می‌شود.
 
وی گفت: در چند سال گذشته فیلم‌های ایرانی را در کالیاری برای همه طیف‌ها عرضه کرده‌ایم و خوشبختانه استقبال بسیار خوبی به خصوص در بین جوانان از آن شده است و این نشان می‌دهد که فیلم‌های ایرانی در جشنواره‌های ایتالیا می‌توانند بدرخشند.
 
رییس کنسرواتوار شهر کالیاری ایتالیا همچنین گفت: تلاش ما بر این است که در این یک هفته جوانان کالیاری را با صنعت سینما در ایران آشنا سازیم؛ با این توضیح كه روزانه بیش از 300 نفر از این فیلم‌ها دیدن کرده‌اند.
 
منبع: میزان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین