|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
کد خبر: ۸۴۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴
اینک کاظم جلالی، بیش از عارف و دیگر اصلاح طلبان در کانون خشم تندروها قرار دارد خاصه آن که افراطیون نگران آنند که اولاً مردم حضور پرشماری در انتخابات داشته باشند و ثانیاً لیستی رأی دهند.
"اگر همه اعضای فهرست اصلاح طلبان هم رأی بیاورند، نباید بگذاریم کاظم جلالی به مجلس برود." این را یکی از اعضای جبهه پایداری -که از اسپانسرهای اصلی این جریان سیاسی است-در جلسه درون گروهی شان گفته است.

بعد از این دستور بود که آتش باری افراطیون علیه کاظم جلالی آغاز شد. آنها از یک سو، جلالی را متهم کردند که به اصولگرایان پشت کرده و در فهرست "گام دوم" (جریان اصلاح و اعتدال به سرلیستی عارف) گرفته و از سوی دیگر، با دروغ پردازی های آشکار تلاش کردند رأی او را در میان حامیان اصلاحات و اعتدال، بکاهند و از جمله به دروغ گفتند که او در مجلس، شعار مرگ بر موسوی می داده و خواهان اعدام کروبی بوده است(!)

کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش های مجلس است و از زمانی که با حکم علی لاریجانی، مرکز پژوهش ها را از احمد توکلی تحویل گرفت، برخی عداوت ها با وی آغاز شد ولی این ، تمام ماجرا نبود.

او که از شاهرود وارد مجلس شده بود، در همه اتفاقات مجلس، از استیضاح وزرا گرفته تا بررسی طرح ها و لوایح و سرانجام در ماجرای پر پیچ و خم "برجام" ، رو در روی تندروها و مشخصاً جریان پایداری ایستاد.

دستور تندروها درباره فهرست

جلالی در پیروزی علی لاریجانی در برابر غلامعلی حداد عادل برای تصاحب ریاست مجلس نیز بسیار اثرگذار بود و این، پرونده اتهامی او در منظر پایداری چی ها را سنگین تر کرد.

او در جریان مذاکرات هسته ای، به همان اندازه که منتقد سعید جلیلی بود، از محمدجواد ظریف حمایت کرد و در مجلسی که عده ای حتی از فحاشی علیه ظریف یا تهدید صالحی به دفن در سیمان ابایی نداشتند، حمایت از برجام را در دستور کار خود قرار داد و با تشکیل جلسات متعدد با نمایندگان و ارائه اطلاعات واقعی و گاه محرمانه از وضعیت کشور، آنها را مجاب ساخت که خروج کشور از بن بست، در گرو تعامل با جهان است و تعامل با جهان نیز در گرو تصویب برجام.

از سوی دیگر، در جریان گزینش افراد برای انتخابات، جلالی اعلام کرد که اگر در فهرستی، حتی نام یک عضو جبهه پایداری باشد، او در آنجا نخواهد بود و بدین ترتیب، صف بندی خود را کاملاً شفاف کرد.

مجموعه این عملکردها، خشم تندروها را برانگیخت چرا که جلالی، نه نماینده ای معمولی که با چهار دور نمایندگی از مهره های اثرگذار مجلس است. بنابراین، تصمیم گرفتند او را نیز حذف و به زعم خود تنبیه کنند تا مجلس آینده، یکدست تر شود.

با این حال، تدبیر جریان اصلاح و اعتدال، فراتر از نقشه های تندروها عمل کرد. محمدرضا عارف که در این دوره از انتخابات، بار اصلی جریان اصلاح و اعتدال را بر دوش می کشد، هوشمندانه ائتلاف عقلا را در قالب "گام دوم" شکل داد و کاظم جلالی هم در این فهرست جای گرفت تا خشم تندروها با یک غافلگیری همراه شود و مضاعف گردد.

دستور تندروها درباره فهرست

اینک کاظم جلالی، بیش از عارف و دیگر اصلاح طلبان در کانون خشم تندروها قرار دارد خاصه آن که افراطیون نگران آنند که اولاً مردم حضور پرشماری در انتخابات داشته باشند و ثانیاً لیستی رأی دهند.

در این صورت، لیست "گام دوم" برنده می شود و عارف و جلالی و سایر اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به مجلس می روند و تندروها، ناگزیر خواهند بود برغم اشتیاق شان به حضور در مجلس، "خانه ملت" را به نمایندگان واقعی ملت واگذارند.

7 اسفند، مردم آرام و متمدنانه، پاسخ افراط گرایان را خواهند داد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین