|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
کد خبر: ۸۳۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸
در یک نشست خبری در مورد لیست ائتلاف اصولگرایان اظهار کرد: این یک ائتلاف جدی است و چنین چیزی تا حالا اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد.
یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی درباره حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس آینده گفت: ما آنقدر از نبود حزب آسیب دیده‌ایم که معتقدم حضور جریانات فکری مختلف می‌تواند فقدان حزب را جبران کند.

 در یک نشست خبری در مورد لیست ائتلاف اصولگرایان اظهار کرد: این یک ائتلاف جدی است و چنین چیزی تا حالا اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد.

وی افزود: گله‌ای که از جبهه پایداری داشتم این بود که از جمع بیرون رفتند. من در شکل‌گیری لیست نقشی نداشتم و مدت‌هاست به جلسه فراکسیونی هم نمی‌روم اما حتما لیستی رای می‌دهم زیرا منطق سیاسی اقتضا دارد وقتی دو جریان فکری تفاوت‌هایی دارند و ما یک مجموعه را ترجیح می‌دهیم کمک نکنیم که آن مجموعه پیروزی‌اش را از دست بدهد.

این نماینده مجلس درباره حضور چهره‌های کمتر شناخته شده در لیست ائتلاف اصولگرایان تصریح کرد: اگر همه نیروها شناخته شده باشند معنی‌اش عدم جابه‌جایی قدرت است. در حالی که مساله مهم پیروزی اصولگرایان است البته من از وجود عقلیت منسجم هم دفاع می‌کنم زیرا هرچه جریانات فکری منسجم‌تر باشند بهتر است. البته طبیعتا دلم می‌خواهد که اکثریت با اصولگرایان باشد.

این عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس درباره اختلاف‌نظر برخی اعضای لیست اصولگرایان در مباحث اقتصادی نیز گفت: ما اگر فرق ائتلاف با حزب را بدانیم این میزان اختلاف اهمیتی ندارد. مشخصاً من با آقای داودی با هم اختلاف‌نظر نداریم و مبنای فکریمان یکسان است. البته آقای آل‌اسحاق به نیروهای بازار نزدیک‌تر است و ممکن است با هم اختلاف مصداقی پیدا کنیم.

وی ادامه داد: شما نمی‌توانید کاری کنید که همه اجزای ائتلاف کاملاً راضی باشند بلکه عقل سیاسی اقتضا می‌کند به نتیجه ائتلاف تمکین کنیم و با آن همراهی کنیم.

توکلی درباره وجود لیست‌های موازی در بین اصولگرایان و اصلاح‌طلبان اظهار کرد: غیر از لیست‌های دو جریان اصلی بقیه لیست‌ها حیات‌شان بیشتر رسانه‌ای است تا اجتماعی. به ویژه در شهری مثل تهران که شهر بزرگی است و از نظر انتخابات یک دریای بی‌کران است فقط دو جریان اصلی که بدنه اجتماعی گسترده دارند می‌توانند خودشان را به مردم معرفی کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره عدم حضور علی لاریجانی در ائتلاف اصولگرایان نیز تصریح کرد: آقای لاریجانی سلیقه‌اش چیز دیگری بود. تا جایی که من اطلاع دارم ایشان به تبلیغات و نحوه رسیدن به لیست انتقاداتی داشتند. البته نبود ایشان خیلی هم تاثیرگذار نیست زیرا ایشان حزبی ندارد و نامزد تهران هم نیست. آسمان به زمین نمی‌آید. اگر من یا آقای لاریجانی در لیست نباشیم اگرچه تاثیراتی داریم اما زیر و رو نمی‌کنیم.

وی درباره فهرست صدای ملت و اینکه آیا این لیست انتخاباتی می‌تواند لیست اصولگرایان را تحت‌الشعاع قرار دهد، گفت: وجود اختلاف به هر میزان بی‌ضرر نیست ولی نمی‌تواند تعیین‌کننده باشد.

توکلی درباره احتمال حضورش در لیست صدای ملت نیز گفت: با من در این باره صحبتی نشده و من نمی‌دانم در لیست هستم یا نه. اما به هر حال نامزد اصولگرایان هستم.

این نماینده اصولگرای مجلس درباره نحوه حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده تاکید کرد: برخورد دکتر عارف با موضوع رد صلاحیت‌ها برخورد متینی بود. آنها ضمن تمکین به قانون، اعتراضاتشان را به شکل سازمان‌یافته و درست مطرح کردند. آقای تابش هم گفته بود اینکه افراد سرشناس در لیست نباشند و آدم‌های جدیدی وارد شوند امر مبارکی است و باعث می‌شود نیروهای تازه به میدان بیایند.

توکلی ادامه داد: من فکر می‌کنم که اصلاح‌طلبان مشکل زیادی برای حضور در یک رقابت جدی ندارند. من همانطور که از اتحاد اصولگرایان حمایت می‌کنم از اتحاد اصلاح‌طلبان نیز حمایت می‌کنم. زیرا ما از نبود حزب آسیب زیادی دیده‌ایم و وجود جریانات فکری وفادار به آن جریان باعث می‌شود تعامل و مفاهمه امکان‌پذیر باشد. این موضوع همچنین فقدان حزب را جبران می‌کند و ناکارآمدی فعلی مجلس را قدری بهبود می‌بخشد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره شرایط اقتصادی کشور در پسابرجام نیز خاطرنشان کرد: پسابرجام نوعی گرفتاری برای دولت به وجود آورده و اینقدر توقعات را بالا برده که دولت هر کاری می‌کند بدهکار باقی می‌ماند و موفق جلوه نمی‌کند. البته اخیراً آقای روحانی برای اولین بار با صراحت گفت که همه چیز با رفع تحریم حل نمی‌شود اما باید این را از ابتدا می‌گفت. الان هم دولت باید به لوازمش پایبند باشد.

وی درباره بسته اقتصادی دولت برای مبارزه با رکود که سال گذشته ارائه شد، اظهار کرد: آیا اینکه بدون ارزیابی علمی از بسته قبل، بسته جدیدی را مطرح کنیم، درست است؟ این موضوع به تحریم ها مربوط نیست. من فکر می کنم هرچه اطلاعات شفاف‌تری در اختیار مردم قرار دهیم برای اقتصاد هم بهتر است.

نماینده مردم تهران در مجلس درباره حضور نظامیان در اقتصاد نیز یادآور شد: آقایان روحانی و جهانگیری با صراحت از این موضوع دفاع کردند اما گلایه‌هایی هم از این طرز کار وجود دارد. عمده‌ترین فعالیت نظامیان در اقتصاد مربوط به قرارگاه خاتم الانبیاء می شود. آنها خودشان هم انتقادات را می‌پذیرند و تغییر موضعی ایجاد نشده بلکه همان خدمات وجود دارد. البته من اطلاع دارم که سپاه به این مساله خیلی حساس است و موارد را بررسی می‌کند و فرد مناسبی را برای این کار گذاشته است.

توکلی در پاسخ به سوال دیگری درباره حضور اصلاح طلبان در عرصه انتخابات تاکید کرد: من از مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات دفاع می کنم و معتقدم آنها می توانند در افزایش حضور مردم تاثیرگذار باشند. از جانب آنها هم خطری احساس نمی‌کنم ولی امیدوارم برنده انتخابات تهران اصولگرایان باشند.

این نماینده مجلس در پاسخ سوال دیگری در مورد عهدشکنی اصولگرایان در مصوبه برجام نیز خاطرنشان کرد: من از یک عهدشکنی خبر دارم اما این امر کافی نبود برای اینکه آقای لاریجانی حقوق نمایندگان و کشور را با سرعت غیرقانونی ضایع کند. البته این سوال نیز وجود داشت و آن مربوط به خلف وعده‌ای بود که دیگران کرده بودند. من معتقدم اگر پیشنهادات مطرح می‌شد در مناسبات خارجی مفیدتر و کم هزینه‌تر بود اما آقای لاریجانی در کمتر از 20 دقیقه کار را جمع کردند و مصلحت فوت شد.

توکلی درباره موضوع قراردادهای نفتی اظهار کرد: آقایان نجابت، نادران، دهقان، بحرینی، کوثری، امیرآبادی و بنده به عنوان دیده بان شفافیت و عدالت در این مساله فعال بودیم و نامه‌ای خطاب به آقای لاریجانی نوشتیم و موارد تعارض مصوبه دولت با قوانین جاری و سیاست های کلی اصل 44 را تذکر دادیم البته هنوز هیات تطبیق تصمیم نگرفته است.

وی اضافه کرد: رعایت مصالح ملی و استقلال و تقویت متخصصین و تامین منافع ملی کشور و رعایت اقتصاد مقاومتی در بلندمدت از جمله مواردی است که به مصلحت‌ها برمی گردد و ما در همین رابطه یادداشتی را به زنگنه دادیم و اشکالات را گفتیم و پیشنهاد مذاکره دادیم. تا الان هم دو جلسه تشکیل شده و آقای زنگنه خیلی خوب برخورد می کند و وقتی اشکالی مدلل می شود پیشنهاد اصلاح را می پذیرد. ایشان صریحاً گفته کار را تمام شده نمی‌دانیم. به نظر می رسد یکی دو جلسه دیگر برای رفع ایرادات نیاز است و ما هم از این روند راضی هستیم و این را نمونه خوبی از مفاهمه با دولت می دانیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره سیاست دولت در برجام 2 نیز گفت: ما در مسائل داخلی باید اقداماتی انجام دهیم و اینکه گفت‌وگوی ملی داشته باشیم خیلی خوب است. در واقع محتوای این کار را قبول دارم اما ادبیات آن را نمی پذیرم و فکر می کنم اینکه نام برجام را برای گفت‌وگوهای داخلی بگذاریم باعث می شود اگر در برجام اشکالی بوده به اینجا هم منتقل شود.

توکلی درباره فعالیت دیده بان شفافیت و عدالت نیز گفت: این یک تشکیلات است و نه حزب. ما دست همه نیروهای سیاسی پاک و ضدفساد را می فشریم و در عین استقبال حضور جریانات فکری و سیاسی، کار سیاسی نمی کنیم.

وی درباره شرایط اقتصادی کشور نیز گفت: ایراداتی در برخی مناسبات وجود دارد اما من معتقدم اگر آقای روحانی به جلب مشارکت همه و کنار گذاشتن تنازعات وفادار باشد، امید است تصمیمات با کارآیی بیشتری اتخاذ شود. ما دچار مشکلات واقعی جدی هستیم و باید بدانیم با اجرای برجام معجزه رخ نمی دهد بلکه باید با تعقل، دیانت، اخلاق، تفاهم و نگاه به داخل به تشخیص درد و درمان بپردازیم زیرا نگاه معطوف به خارج برای حل مشکلات واقع‌بیانه نیست.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان درباره احتمال تمدید برنامه پنجم توسعه اظهار کرد: چاره ای جز این کار وجود ندارد. تمدید برنامه از هیچ بهتر است تا اینکه برنامه ششم را به سرانجام برسانیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین