|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۲
کد خبر: ۸۱۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۰
اشتاین مایر اشاره کرد که در رابطه با یمن نیز کوشش های میانجی گری سازمان ملل متحد به بن بست خورده و نبردها دوباره تشدید پیدا کرده اند.
«فرانک والتر اشتاین مایر» وزیر خارجه آلمان اظهار داشت هدف سفر قریب الوقوع وی به خلیج فارس که قرار است از روز سه شنبه آینده آغاز شود، کمک به کاهش تنش بین تهران و ریاض می باشد.

وزیر خارجه آلمان روز یک شنبه در گفت وگو با روزنامه «ولت» گفت: منافع ما ایجاب می کند که تمامی کوشش های خود را انجام دهیم تا تشدید اوضاع به صورت کنترل نشده به پیش نرود. ما باید از همه امکانات خود برای باز نگاه داشتن کانال های ارتباطی استفاده کرده و به اعتمادسازی بین دو طرف کمک کنیم چراکه هر نوع تشدید جدید مناقشه تهران و ریاض، تلاش برای یافتن راه حل را سخت تر خواهد کرد.

«اشتاین مایر» در ادامه گفت: در تمامی مناطق خاور نزدیک و میانه بحران ها و مناقشه های خونین تحت الشعاع شکاف عمیق مذهبی قرار گرفته است. ما این امر را به طورملموس در مذاکرات صلح ژنو احساس می کنیم. ما امیدوار هستیم که این مذاکرات بالاخره منجر به پایان دادن به خونریزی و ورود به مرحله راه حل سیاسی شود. این امر بدون فشار مشترک از بیرون و بدون هماهنگی قدرت های منطقه ای میسر نخواهد شد.

اشتاین مایر اشاره کرد که در رابطه با یمن نیز کوشش های میانجی گری سازمان ملل متحد به بن بست خورده و نبردها دوباره تشدید پیدا کرده اند.

در عین حال منابع آگاه در برلین اظهار داشتند که در این سفر از سوی «اشتاین مایر» درخواست ملاقات با حسن روحانی، محمد جواد ظریف و علی لاریجانی، رییس جمهوری، وزیر امور خارجه و رییس مجلس شورای جمهوری اسلامی ایران ارایه شده است. محور مذاکرات مسایل خاورمیانه و روابط دوجانبه ایران و آلمان خواهد بود. در این سفر علاوه بر این یک هیات اقتصادی-تجاری آلمانی و نیز یک تیم مطبوعاتی وزیر خارجه این کشور را همراهی خواهند کرد.

«مارتین شفر» سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز جمعه گذشته در کنفرانس خبری دولت با خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در برلین در رابطه با محورهای گفت وگوی «فرانک والتر اشتاین مایر» در سفرهای آتی خود به تهران و ریاض گفته بود که هدف این سفر پیشبرد مذاکرات صلح سوریه ازطریق یافتن یک راه حل سیاسی و پایان دادن به جنگ در این کشور می باشد.
سخنگوی وزارت خارجه آلمان ضمن بیان این مطلب، گفت: شکی در این نیست که ایران و عربستان دو کشوری هستند که نفوذ فراوانی در طرفین درگیر در جنگ سوریه دارند.

وزیر خارجه آلمان در ماه اکتبر سال گذشته میلادی، پس از امضای توافق هسته ای ایران با کشورهای 1+5 نخست به تهران و سپس به ریاض سفر کرده بود.

در حال حاضر بزرگترین دغدغه دولت آلمان سرانجام رساندن مذاکرات صلح وین برای سوریه به ویژه برای پیش گیری از روانه شدن موج جدید پناهجویان سوری به این کشور است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین