|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
کد خبر: ۸۱۰۹۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱
صدیقی با بیان اینکه انتخاب اصلح به بصیرت نیاز دارد که خداوند آن را منوط به تقوا کرده است گفت:‌ اگر تقوا را در زندگی رعایت کنیم خودمان خوشحال تر هستیم. آدم بعد از گناه اولین شکست را پیش خودش می خورد.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: انتخابات یک فرصت است اما در همین فرصت نیز باید متوجه مسأله نفوذ باشیم تا نکند خدای نکرده مجلسی بر سر کار آید که بیانیه آمریکایی در آن خوانده شود.

حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: انتخابات یک فرصت است. در کشورمان برگزاری انتخابات و شرکت در آن تضمین جمهوری اسلامی و تضمین بقای مردم سالاری و همچنین پشتوانه ملی حکومت است. نه تنها حضور مردم آبروی نظام است بلکه نشان دهنده فرهنگ و رشد آنان نیز است.

وی ادامه داد: باید از فرصت انتخابات که هم حق و هم وظیفه و تکلیف است استفاده کرد. مردم ما مثل گذشته برای حفظ آبروی نظام به شهدای انقلاب و رهبرمان لبیک می‌گویند و انتخابات پرشوری را رقم می زنند.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به مسأله نفوذ در انتخابات اظهار کرد: نکند خدای ناخواسته شاهد مجلسی باشیم که بیانیه آمریکایی در آن خوانده شود یا مجلس خبرگان‌مان محل زور آزمایی این گروه و آن گروه شود. مجلس خبرگان سنگر انقلاب و ولایت است. پشتوانه نظام و چشم بینای رهبری است. خبرگان ما مسائل مهم را به رهبری منتقل می‌کند. نباید کسانی حتی به تعداد کم وارد این مجلس شوند که باری برای نظام و دشمن شاد کن باشند.

وی تصریح کرد: با این که شورای نگهبان صلاحیت عده‌ای را احراز کرده است اما تکلیف‌مان هم در مورد مجلس شورای اسلامی و هم در مورد مجلس خبرگان تمام نشده است. باید چشمان‌مان را باز کنیم و از گذشته عبرت بگیریم. مردم بصیر و ولایت‌مدار ما که 9 دی را رقم می زنند حساستر از گذشته به لیست ها و مبدا ارائه لیست‌ها توجه کنند. ان شاء الله که لیست انتخابی مردم از یک منبع غنی و اسلامی تشکیل شده است.

صدیقی با بیان اینکه انتخاب اصلح به بصیرت نیاز دارد که خداوند آن را منوط به تقوا کرده است گفت:‌ اگر تقوا را در زندگی رعایت کنیم خودمان خوشحال تر هستیم. آدم بعد از گناه اولین شکست را پیش خودش می خورد.

وی ادامه داد: دهه مبارک فجر را به محضر امام شریف که بانی اسلام است، تبریک می گویم. بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران یک امام واصل بود که از امام اش کمک می گرفت. به همین دلیل بود که جوان ها مملکت، زنان و مردان متحول شدند و در زمان انقلاب مانند فرشته ها شده بودند. پس از همین جا دهه فجر را به امام زمان (عج) تبریک می گوییم. به شهدا که با خون خود اسلام را احیا کردند نیز تبریک می گوییم. قرآن به حاشیه رفته بود اما انقلاب دوباره آن را به متن بازگرداند.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران افزود: در این سه دهه مقام معظم رهبری بعد از امام (ره) انقلاب را در اوج با استحکام کامل و با طراوت پیش برد چنانکه همچنان مثل چشمه ای زلال می جوشد. این انقلاب با وجود رهبری از پیچ‌های خطرناکی عبور کرده است. انقلاب ما جهانی است. پیام ایشان به جوانان اروپایی پیام اسلام و قرآن است. دهه فجر را به ایشان نیز تبریک می گوییم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به دوران پسابرجام اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین مذاکره کننده و تلاش های پیگیرانه شبانه روزی آن‌ها افکار عمومی و خود مسئولین را متوجه چند موضوع کرده. مهمترین موضوع صبر و استقامت مردم ولایت مدار به انجام رسیدن برجام بود. ایشان تصریح کردند دنیا قصد داشت با تحریم‌ها و فشار اقتصادی مردم را علیه حکومت بشوراند و خودش از این فضای ملتهب برای نفوذ استفاده کند. اما با این فشارهای ظالمانه نه تنها ملت خسته نشدند بلکه چهره‌ای کریه و خشن مستکبرین را لمس کردند و انزجارشان به آن‌ها و عشقشان به نظام بیشتر شد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خاطر نشان کرد: ما در موضع قدرت بودیم که آمدند و با ما مذاکره کردند. آن‌ها دیدند که شهدای هسته‌ای ما چگونه جان خود را دادند. پیشرفت های ما در زمینه هسته‌ای محیر العقول بود. آن‌ها فکر نمی کردند که جوانان جهادی و حزب اللهی بتوانند به غنی سازی 20 درصد برسند و راکتورهای هسته ای مثل راکتور هسته‌ای تهران را خودشان بگردانند و 19 هزار سانتریفیوژ داشته باشند. در واقع آن‌ها با ترسشان آمدند و با ما مذاکره کردند؛ آن هم با وجود رهبر مقاومی که هیچ‌گاه باج نداده و عقب نشینی نکرده است.

وی ادامه داد: ایران تا این رهبر و حضور مردم و استقامت دانشمندانش را دارد در تمام عرصه ها قله های موفقیت را فتح می‌کند. آن‌ها هم از این جهت حاضرشدند با ما مذاکره کنند. البته زحمات تیم مذاکره کننده جای خودش است و از آن‌ها تقدیر می‌کنیم.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی گفت: تنها بیست درصد مشکلات اقتصادی‌مان به تحریم‌ها ربط داشت. ما بقی آن به سوء مدیریت ها باز می‌گردد. انتظارمان این است که مسئولین کاری کنند تا رکود شکسته شود و بیکاری گزنده معالجه شود. مسأله اساسی در پسابرجام تکیه به نیروهای داخلی و سامان دادن به اقتصاد مقاومتی است. بعد از آن باید به صورت جدی به معضلات بیکاری و مسائل فرهنگی حساسیت نشان داد. مسئولین ما باید مردم را همراهی کنند و در پرتو ارزش های دینی به رفع مشکلات اقتصادی بپردازند.

وی با تشکر از پاسداران نیروی دریایی گفت:‌ پاسداران نیروی دریایی متجاوزگران آمریکایی را در بهترین موقعیت یعنی در دوران پسابرجام دستگیر کردند و جواب محکمی به کسانی که قدرت آمریکا را بزک می‌کنند دادند. این بازداشت نشاندهنده قدرت ما بود. رزمایشی هم که در بندرعباس در این روزها انجام می‌شود در ادامه قدرت دفاعی ما است. همچنین از زحمات آیت الله مکارم شیرازی و سبحانی که 200 فرهیخته دنیا را در کنفرانس وحدت قم دعوت کردند نیز تقدیر و تشکر کردند.

به گزارش ایسنا، خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه اول اظهار کرد: رعایت تقوا لازمه عقل است. انسان اگر عاقل باشد خدا را ناراضی نمی کند. همه چیز دست خدا است پس باید او را راضی کنیم. تنها توشه ما برای آخرت تقوا است. به سرعت به اجل خود می رسیم. نکند در آن دنیا شرمنده شویم. لذا رعایت واجبات الهی و اخلاقی و دینی مانند سعه صدر، بلند نظر بودن، تحمل کردن، دروغ و خیانت، تحقیر نکردن، حقوق یکدیگر را ادا کردن و نسبت به گناهان سرافزار بودن مایه سرافرازی در پیشگاه خداوند خواهد بود.

وی ادامه داد: اولین مسئولیت حکومت دینی ایجاد فرهنگ است. اقاموا الصلوة که درقرآن آمده است پیامی دارد که اگر احیا شود همه چیز احیا می‌شود. حکومت دینی با جون و جان مردم سروکار دارد. فرهنگ سالم می‌تواند اقتصاد سالم، فکر و حرکت سالم و امین بودن را به همراه آورد. در یک حکومت اسلامی ارتباط سالم با خدا و ارتباط سالم با مردم خدا بسیار مهم است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خاطر نشان کرد: در حکومت دینی مردم باید اثرگذار باشند و در همه امور کشور حضور پیدا کنند. خداوند وعده داده تا رحمت اش به همه خواهد رسید و هر کس که او را بیشتر همراهی کند بیشتر به رحمت او نزدیک می‌شود.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین