|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳
کد خبر: ۸۰۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
خوب ما با اتحاد به اینجا رسیدیم، الان بخواهیم با تفرقه ادامه دهیم!. زشت ترین کارهایی که من الان می بینم این تیپ دلواپسان است که در مقابل یک کار بسیار عظیمی که دولت با مظلومیت دارد انجام می دهد با فشار و تخریب انجام می دهند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در سخنانی منتشر نشده در آذر ماه ۹۴ نسبت به ایجاد محدودیتهای انتخاباتی و  "تحمیل رای" به مردم هشدار داد و تاکید کرد:حکومت اسلامی باید مردمش را آزاد بگذارد، اجبار نکند، محدودشان نکند، برخی آقایان به نظر خودشان در انتخابات سال ۹۲ - با ردصلاحیت بنده- مسئله را حل کردند ولی حل نشد، چون سونامی آمد و مردم کار را تمام کردند. همه اینها مال مردم است ، ما حداکثر می آییم، می گوییم ما هستیم، این مردم هستند که تصمیم می گیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، متن این سخنان بدین شرح است:

ما انتظار داریم که نقش دانشگاه های ما در سیاست و انتخابات و مدیریت و حرکت جامعه خیلی بالا باشد. خوب کار خیلی زشتی می کنند، بچه مسلمانها دارند درس می خوانند، خیلی هایشان هم از جیب خودشان دارند، تحصیل می کنند. خوب اینها اینقدر باید آزاد باشند که بتوانند افکارشان را مطرح کنند. مگر اینها از کسانی که توی مثلا هیئت ها- ی مذهبی- اعلام نظر می کنند، کمترند. آنجا هم خوبند، من آنجا را تقبیح نمی کنم آنها هم مسلمانند، هم عزادارند و هم علاقمند به اهل بیت(ع). آنها هم باید همینجور باشند، اما دانشجوها چرا نه؟ جوانهای تحصیل کرده ای که آگاه تر هم هستند چرا نه؟ این یک حرکتی است که خیلی توجیه ندارد.

ایران ما امنیتش بخاطر مردمش است؛ این مردم هنوز به انقلاب وفادارند. ما باید بفهمیم!، یعنی آقایانی که تصمیمات نادرست می گیرند، باید بفهمند که اگر این مردم بی تفاوت بشوند اگر این مردم مخصوصا جوانهای تحصیل کرده، اگر اینها بی تفاوت بشوند، مصونیت ما ء باقیء  نمی ماند، اینجوری شکل دیگری پیدا می کند. بی تفاوتی مردم خطر بسیاربزرگی است. چه جوری مردم بی تفاوت می شوند؟ یکی اش همین انتخابات است، مردم اگر ببینند در انتخابات "رأی تحمیلی" است، قطعا تکرار نمی کنند. ما از انتخابات اولمان،در تمام  رفراندوم ها، مردم همه آزاد بودند، اکثریت قوی را داشتیم، از ۹۹ درصد گرفته تا ۶۰ ،۷۰ درصد همیشه ء رای اکثریتء داشتیم ، اما اخیرا دیگر نهادهایی در کشور بوجود آمده اند که اجازه هم ندارند در انتخابات فعال باشند جز رای دادن، آنها دخالت می کنند. خوب کشور کم کم ممکن این خطر بی تفاوتی در مردم بوجود بیاید، چه کسی به ما اجازه داده، در سرنوشت مردم مداخله کنیم؟ ما همه از مادر، آزاد آفریده شدیم هیچ کس هم نمی تواند به ما بگوید چه جوری فکر کنید، راهنمایی می توانند بکنند. خود پیغمبر(ص) مگر کسی را اجبار می کردند؟!.قرآن صریحا می گوید: لا اکراه فی الدین. به پیغمبرش می فرماید تو همه دنیا را خرج کنی، نمیتوانی دل اینها را متحد کنی!. این خداست که این کارها را می کند و کمکت می نماید. این راهی است که خدا پیش پای همه ما گذاشته است.

خوب ما با اتحاد به اینجا رسیدیم، الان بخواهیم با تفرقه ادامه دهیم!. زشت ترین کارهایی که من الان می بینم این تیپ دلواپسان است که در مقابل یک کار بسیار عظیمی که دولت با مظلومیت دارد انجام می دهد با فشار و تخریب انجام می دهند. این کار کمی نبود. در مقابل قدرت های بزرگ دنیا آنجایی که ۶ کشور نیرومند با عقبه قوی اطلاعاتی و دیپلماتیک می آمدند در مقابل یک وزیر خارجه و همراهانش می نشستند ما توانستیم راه خودمان را پیش ببریم. هی هر روز هم می گفتند نمیشه ! فردا می گفتند نمیشه! می بینید که روزنامه های دلواپسان چه کار می کنند؟ هنوز هم می نویسند: نمیشه!. با اینحال این کار، کاری نبود که از عهده یک دولت تحت فشار بر بیاید، واقعا این دولت اینجا حسابی به میدان آمد و فداکاری صبر کرد، زخم زبان ها را به جان خرید و کار را به سرانجام رساند. این دولت از کجا بیرون آمد؟ از رای و انتخاب مردم. انتخابات ۹۲ اگر بنا بود همان مسیر گذشته را عمل کند که اینجور نمی شد بالاخره مردم آمدند، من فقط اسم نوشتم و نه تبلیغاتی کردیم و نه چیز دیگر. از من موقع اسم نویسی پرسیدند برنامه شما چیه؟ گفتم: برنامه ام را بعدا اعلام می کنم. الان که من رئیس جمهور نیستم، اگر شدم اعلام می کنم و مرتب می گفتم بگذارید مسیر پیش برود تا بگویم . چیزی هم نگفتیم، تبلیغی هم نکردیم. ولی سونامی آمد، همه فهمیدند که مردم چیز دیگری می خواهند، این جریان را قبول نداشتند، آنها به نظر خودشان مسئله را حل کردند ولی حل نشد، مردم ایستادند و به آقای دکتر روحانی رأی دادند و کار را تمام کردند. همه اینها مال مردم است ، ما حداکثر می آییم، می گوییم ما هستیم، این مردم هستند که تصمیم می گیرند، ببینید رسانه ها را عرض می کنم، رهبری در همان انتخابات گفتند رأی مردم حق الناس است نمی شود حق الناس را برد! چند بار شما از صدا و سیما تا بحال شنیدید که صدا و سیما روی حق النّاس برنامه بسازد، مناظره بگذارد، مصاحبه بگذارد چند بار شنیدید؟. ولی تا آقا یک کلمه ای فرمودند "نفوذ". ببینید دنیا را پر کردند، از مقاله و حرف و تهدید و ارعاب و اتهام و همه این چیزها، این که مردم را فریب نمی دهد، آنها خودشان را فریب می دهند و دوستانشان را دل گرم می کنند. اما مردم می فهمند. الان مردم تحصیل کرده اند، با سوادند، تحلیل دارند، آنها تحلیل خودشان را نادیده نمی گیرند، من فکر می کنم حکومت اسلامی باید مردمش را آزاد بگذارد، اجبار نکند، تهدید نکند، محدودشان نکند. یک قسمتی از فرمایشات امام را می خوانم برای شما که ببینید امام چه جوری توضیح می دهند که این مردم را بگذارید کار خودشان را بکنند این شنودها وجود نداشته باشد این افشاگری های دروغ اینها نشود، آبروی مردم را نبرید، با حیثیت انسانها بدرفتاری نکنید، حق مردم را مراعات کنید، امام مکرر اینها گفتند، خیلی وسیع اینها را در آوردند، از این نظر من فکر می کنم انتخاباتی که در پیش داریم بسیار مهم است.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
0
2
طیّب الله تعالی أنفاسکم الزّکیّه

إن شاءالله تعالی.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین