|
|
امروز: دوشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
کد خبر: ۷۹۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۲
این بررسی برروی شش میلیون شاغل در مناطق مختلف انگلستان انجام شده که ترجیح می دهند بدون داشتن فرصت استراحت و رفع خستگی، وعده غذایی خود را با غذاهای آماده ای مانند کیک پرکنند.
نتایج یک بررسی نشان می دهد ، افراد شاغل که در محل کار خود شیرینی و غذاهای آماده مصرف می کنند در معرض بیماری و حتی خطر مرگ بیشتری درمقایسه با سایر افراد قراردارند.

به نقل از دیلی میل این بررسی که اخیرا در انگلستان انجام شده نشان می دهد، خوردن انواع غذاهای آماده بخصوص موادی مانند کیک به دلیل سرشار بودن آن از شکر و چربی مصرف کنندگان آن را در معرض انواع بیماری های قلبی و عروقی ، فشار خون ، دیابت ، دردهای مفاصل و عقیم شدن قرار می دهد.

این بررسی برروی شش میلیون شاغل در مناطق مختلف انگلستان انجام شده که ترجیح می دهند بدون داشتن فرصت استراحت و رفع خستگی، وعده غذایی خود را با غذاهای آماده ای مانند کیک پرکنند.

به گزارش برنا به نقل از العالم، جان باکلی کارشناس مرکز دانشگاه شروزبری در انگلستان می گوید که نشستن در دفتر کار نه تنها عادت های غذایی را دچار تحول کرده بلکه اشتهای افراد به مصرف غذاهای فوری سرشار از قند را افزایش داده است که به نوبه خود موجب بروز بیماریهای مختلف و مرگ افراد در سنین پایین می شود.

منبع: العالم

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین