کد خبر: ۷۸۹۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۸
این دومین سانحه دلخراش سقوط از ارتفاعات برای پاراگلایدر سواران در استان کرمانشاه در سال جاری است.
یک چترباز جوان بیستونی به نام غفور صادقی در حین پرواز با پاراگلایدر به دلیل سقوط از ارتفاعات بیستون جان خود را از دست داد.

 صبح امروز جمعه با وجود وزش باد شدید در نواحی مختلف استان به ویژه ارتفاعات بیستون، یک پاراگلایدر سوار به نام غفور صادقی بر اثر سقوط از ارتفاعات بیستون جان خود را از دست داد.

این دومین سانحه دلخراش سقوط از ارتفاعات برای پاراگلایدر سواران در استان کرمانشاه در سال جاری است.

در این رابطه اسد سهرابی یکی از مربیان پاراگلایدر، در گفتگو با خبرنگار مهر، خواستار اطلاع رسانی صحیح از طریق رسانه‌ها در خصوص معرفی ورزش پاراگلایدر شد و اظهار داشت: متاسفانه عدم اطلاعات و آگاهی صحیح از ورزش پاراگلایدر و نداشتن لوازم استاندارد حوادث غم انگیزی را در عرصه پرواز به دنبال دارد.

سهرابی با اعلام هشدار جدی نسبت به پرواز با پاراگلایدر بدون طی دوره‌های آموزشی و تمرینات موثر و کارآمد گفت: پاراگلایدر امن‌ترین وسیله پروازی است به شرط آنکه محدودیت‌های این عرصه را بشناسیم و به آن پایبند باشیم.

وی ورزش پاراگلایدر را ورزشی مفرح، پرهیجان و نشاط آور دانست و افزود: باید این رشته ورزشی به صورت صحیح معرفی و کسی که وارد این کار می‌شود محدودیت‌ها را بشناسد و دوره‌های آموزشی لازم را طی نماید.

سهرابی داشتن مربی توانمند و مجرب در امر پرواز را مهمترین فاکتور برای یادگیری اصول صحیح پرواز با پاراگلایدر دانست و گفت: پرواز هیجان خاصی دارد اما جوان مشتاق این ورزش نباید چشم و گوش و عقل خود را به روی واقعیات ببندد و خودسرانه و بدون مشورت با مربی و خبرگان این عرصه اقدام به پرواز نماید.

طی دوره‌های آموزشی زیرنظر مربی مجرب برای پرواز با پاراگلایدر الزامی است

وی طی حداقل ۲ دوره آموزش پروازی برای ورود به این رشته را الزامی دانست و اظهار کرد: در این ورزش نباید بازیچه احساسات شد و فرهنگ صحیح پرواز با رعایت قوانین و قواعد این ورزش به کار گرفته شود.

سهرابی با اشاره به اینکه در سال‌های آتی ورزش پاراگلایدر در زمره رشته‌های المپیکی قرار می‌گیرد، افزود: روز به روز بر طرفداران این رشته مفرح و هیجانی افزوده می‌شود اما درخواست ما از علاقه‌مندان به پرواز، یادگیری اصول این ورزش و توجه به توصیه‌های مربیان مجرب است.

وی اما در خصوص سایت‌های پروازی استاندارد استان کرمانشاه گفت: سایت‌های ریجاب، بازی دراز، ویس قرنی و سراب قنبر را به عنوان سایت‌های پروازی استاندارد به فدراسیون اعلام کردیم و حتی طاقبستان به دلیل عدم دسترسی به جاده به عنوان سایتی استاندارد معرفی نشده است.

سهرابی خواستار پرهیز علاقه مندان ورزش پاراگلایدر و ورزشکاران این رشته نسبت به انجام اقدامات پرخطر و حادثه آفرین شد و گفت: خلبان باید در سایت استاندارد و با وسایل و تجهیزات کمکی برای پرواز اقدام کند.

وی با توصیه اکید نسبت به عدم پرواز در شرایط نامناسب آب و هوایی و وزش باد، گفت: در استان کرمانشاه تنها ۳ یا ۴ مربی رسمی پاراگلایدر فعالیت می‌کنند و توصیه ما به جوانان گذراندن آموزش‌های لازم زیر نظر مربیان مجرب است.

سهرابی اما در خصوص ارتفاعات بیستون گفت: دیواره بیستون مخصوص سنگنوردی است و به عنوان یک سایت پروازی معرفی نشده و فاقد استاندارد لازم برای پرواز با پاراگلایدر است.

وی در پایان عامل اصلی دو سانحه غم انگیز پاراگلایدر در استان کرمانشاه در سال جاری را نبود مربی رسمی همراه خلبان عنوان کرد و گفت: متاسفانه  ۲ قربانی سقوط  شاگرد مبتدی بودند که باید زیر نظر مربی برای پرواز اقدام می‌کردند.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین