کد خبر: ۷۶۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳
طبيعي است رفتارها و اظهاراتي شبيه سخنان رئيس دفتر آيت‌ا... مصباح‌يزدي، نه تنها كمكي به برگزاري انتخابات سالم نخواهد كرد، بلكه بر آتش دوقطبي‌سازي كاذبي كه گمان مي‌رود برخي به دنبال ايجاد آن هستند، خواهد افزود.
روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم بيژن‌مقدم نوشت:
 

اظهارت تند و بي‌سابقه هفته گذشته حجت‌الاسلام جلالي رئيس دفتر آيت‌ا... مصباح‌يزدي درباره سيد حسن خميني با بهت و حيرت محافل سياسي مواجه شده است. وي در آستانه انتخابات خبرگان در گفت‌وگو با رسانه‌ها، علاوه بر انتقادهاي تند و بي‌پروا از آقاي هاشمي‌رفسنجاني، نوه امام راحل‌(ره) را نيز بي‌نصيب نگذاشته و با زشت‌ترين عبارات به وي حمله كرده است. انتخابات عرصه رقابت است و بي‌شك هرچه اين رقابت جدي‌تر و واقعي‌تر باشد، انتخابات پرشور خواهد بود و مشاركت مردم در صحنه بيشتر. اما مرزهاي اين رقابت و خط قرمزهاي داغ‌تر شدن انتخابات در كجاست؟ انتخابات خبرگان در همه ادوار گذشته از سالم‌ترين و اخلاقي‌ترين انتخابات‌ها در كشور بوده است. رقابت براي انتخاب مجتهداني خبره براي انتخاب رهبري، طبعا نمي‌تواند همانند انتخاب يك نماينده مجلس از يك حوزه انتخابيه يا نماينده شوراي شهر باشد؛ چرا كه اساسا شان مجتهداني كه براي انتخابات خبرگان رقابت مي‌كنند، فراتر از بحث و جدل‌ها يا بعضا رفتارهاي غيراخلاقي در ديگرانتخابات‌هاست. بر خلاف ديگر ادوار انتخابات خبرگان، به نظر مي‌رسد اين دوره قرار است انتخاباتي جدي‌تر و پرشور‌تر از گذشته در پيش باشد؛ اما بي‌گمان اين رقابتي‌تر شدن نبايد به غير اخلاقي‌تر شدن انتخابات بينجامد.

 طبيعي است رفتارها و اظهاراتي شبيه سخنان رئيس دفتر آيت‌ا... مصباح‌يزدي، نه تنها كمكي به برگزاري انتخابات سالم نخواهد كرد، بلكه بر آتش دوقطبي‌سازي كاذبي كه گمان مي‌رود برخي به دنبال ايجاد آن هستند، خواهد افزود. بديهي است اظهارات اين‌چنيني، اگرچه از طرف يكي از وابستگان آقاي مصباح مطرح مي‌شود اما به دليل ناشناخته بودن اين افراد كه در معادلات سياسي و حوزوي، جايگاه قابل توجهي ندارند، متاسفانه و قطعا به نام آيت‌ا... مصباح‌يزدي نوشته خواهد شد و هزينه‌هاي آن براي ايشان منظور مي‌گردد. لذا انتظار زيادي نيست از ايشان بخواهيم حداقل حرمت آيت‌ا... مصباح‌يزدي را پاس دارد. علاوه بر آنكه رئيس دفتر آقاي مصباح يا هركدام از نزديكان و وابستگان و حتي خود ايشان مي‌توانند مخالف برخي شخصيت‌ها و افراد باشند و صراحتا از آنها انتقاد كنند اما توهين و ناسزا به مخالفان قطعا نه اخلاقي است و نه با منش بزرگان انقلاب سازگاري دارد. آيا آقاي جلالي فكر مي‌كند مي‌تواند با اين ادبيات كسي را متقاعد كند كه مثلا به فرد مورد نظر او راي ندهد يا نتيجه‌اي بر عكس به دست خواهد آمد؟پرسش اساسي اين است كه شعله ور شدن آتش «دوقطبي‌سازي» در انتخابات «خبرگان» به نفع چه كسي و كدام جريان سياسي است كه افرادي نظير آقاي جلالي اين‌چنين در آن مي‌دمند؟

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین