کد خبر: ۷۶۷۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸
داعش همچنین از محرومیت و تمایل جنسی برخی از زنان که به این گروه به صورت داوطلبانه پیوسته‌اند سوء استفاده کرده است و زنان سر سپرده داعش حتی وحشیانه تر از مردان به زبان دیگر تجاوز می‌کنند.
داعش در نفوذ سریع خود پس از اعلام هسته آن، استراتژی "وارد کردن شوک و هول و وحشت به راه انداختن" را در پیش گرفته است و این کار را از طریق اقداماتی انجام می‌دهد که دشمنان را قبل از مشارکت در نبرد به فرار از میدان وامی‌دارد.

 سایت شبکه اسکای نیوز عربی در گزارشی نوشت: استراتژی داعش که وارد کردن شوک و ایجاد هول و وحشت است، مبتنی بر سه عنصر اصلی تجاوزات جنسی، کشتار و تخریب آثار و نابودی میراث بشری است و داعش از هر یک از این محورها برای گسترش دامنه سیطره خود و به زانو درآوردن مردم در مناطق تحت نفوذش استفاده می‌کند.

امیال جنسی

داعش از مفهوم مساله جنسی به نحو زشت و شنیعی سوء استفاده کرده و در این زمینه از بلندپروازی افراد مسلح خود یا کسانی که به آن ملحق می‌شوند، سوء استفاده می‌کند و به آنها وعده می‌دهد که پس از اجرای عملیات انتحاری، در بهشت با زنان سیاه چشم زیبا رو همنشین می‌شوند!

داعش به دنبال مجوزات تاریخی می‌گردد که به اعضای این گروه اجازه می‌دهد زنان را در تملک خود داشته و شنیع‌ترین تجاوزات جنسی را به آن زنان داشته باشند. اندیشه "به اسارت گرفتن زنان" و بردگی جنسی اندیشه‌هایی است که به داعش این امکان را می‌دهد تا از یک سو نیروهای جدیدی را جذب کند و از سوی دیگر هول و وحشت را در بین مخالفان خود به پا کند.

داعش شهوات جنسی را در میان اعضای محروم و هوس ران خود به سلاحی هولناک تبدیل کرده است و بدین ترتیب روند تجاوز و فروش زنان در مزایده علنی و عملیات نکاح دسته جمعی شیوع پیدا کرده است.

داعش همچنین از محرومیت و تمایل جنسی برخی از زنان که به این گروه به صورت داوطلبانه پیوسته‌اند سوء استفاده کرده است و زنان سر سپرده داعش حتی وحشیانه تر از مردان به زبان دیگر تجاوز می‌کنند.

داستان‌ها و گفته‌های اسیران زن داعش که توانسته‌ بودند به نحوی از دست این گروه فرار کنند، میزان شنیع بودن سوء استفاده جنسی و هوس بازی و شهوت جنسی اعضای این گروه را نشان می‌دهد، همچون داستان ام أسماء تونسی که مجبور شده بود در کمتر از یک ماه با 100 عضو داعش رابطه جنسی داشته باشد و این امر پس از آن صورت گرفت که همسرش با "جهاد نکاح" وی کمی پس از حضورش در سوریه موافقت کرد.

همچنین داستان‌هایی از 10 زن ایزدی وجود دارد که توانستند از دست داعش فرار کنند و از اقدامات جنسی اعضای این گروه با تمامی شنیع بودن و انحراف آنها صحبت می‌کنند.

همچنین داستان دختر ایزدی که حکایت از رنج‌ها و خشونت‌های جنسی در هنگام گروگان گرفته شدنش از سوی داعش به همراه زنان دیگر و کودکانی در شهر موصل عراق داشت که صحبت‌هایش اشک شورای امنیت را درآورد.

ایسنا نوشت:برای بیشتر ترساندن اسیران زن، داعش متوسل به شلاق زدن، فروش یا کشتار کسانی می‌شود که مخالف با فعالیت جنسی با "مالکانش" بودند، همانطور که اعضایی از داعش 19 دختر از موصل را به قتل رساندند که مخالف تن دادن به خواسته‌های جنسی داعشی‌ها بودند.

طبق گزارش‌های روزنامه‌های انگلیسی از زنانی که در دست داعش اسیر بودند، "نیروهای خارجی بدتر هستند، آنها مثل حیوانات وحشی هستند" و برخی از این زنان گفته‌اند که این نیروها خواهان "چیزهای عجیبی" می‌شدند.

در کنار تعدد زوجات و اسیران زن، داعش همچنین زنان بیوه را به ازدواج اعضای خود درمی‌آورد و برخی از این زنان با بیش از چند مرد در دوره‌های زمانی که طولانی نبوده مجبور به برقراری رابطه می‌شدند، چراکه همسران آنها کشته می‌شدند.

آخرین فایل ویدئویی که داعش در فضای مجازی منتشر کرد، یکی از صحنه‌های هولناک را برای هر زنی به وجود می‌آورد که در مناطق تحت تصرف داعش باقی ماندند؛ در این فایل اعضایی از داعش نشان داده می‌شوند که دختران را از خانواده‌هایشان در مقابل دیدگان پدرانشان جدا می‌کردند و این در حالی بود که پدرانشان نمی‌توانستند مانع از این کار شوند.

پیشتر گزارش‌های خبری حکایت از این داشت که داعش یک زن را تا حد مرگ در موصل سنگسار کرد و این امر پس از مخالفت وی با "جهاد نکاح" با یکی از اعضای داعش صورت گرفت. در همین حال، یک گزارش دیگر به این امر اشاره داشت که داعش یک دختر 20 ساله را به دلیل تن ندادن به خواسته جنسی "منحرف و بی‌سابقه" اعضای آن سوزاند.

پیشتر داعش تصمیم‌هایی را در حوزه زنان تحت تملک خود صادر کرد مثلا سن ازدواج دختران را 9 سال تعیین کرد. همچنین دستوراتی را برای تعیین "قیمت زنان اسیر" منتشر کرد و گزارش‌ها به این امر اشاره داشت که تعداد زنان اسیر در دست داعش به حدود 1500 زن و دختر کم سن و سال می‌رسد، دیگر چه برسد به برخی از مردان که "بردگی جنسی" می‌کنند.

میل به خونریزی

داعش همچنین در سیطره خود بر تعدادی از مناطق در سوریه و عراق، استراتژی وارد کردن شوک و ایجاد هول و وحشت را در پیش گرفته است و از میل به خونریزی و کشتار در میان اعضایش سوء استفاده کرده البته این اقدامات را به طرق مختلف انجام می‌دهد.

کشتارهای دسته جمعی توسط داعش به بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی داعش در پیشروی‌ها و سیطره بر مناطق تبدیل شده است.

ده‌ها گورستان دسته جمعی در مناطقی که داعش از آنها بیرون رانده شده، یافت شده که از جمله این مناطق، پایگاه اسپایکر است که در آن نزدیک به 1700 سرباز عراقی کشته شدند.

همچنین گورستان‌های دسته جمعی در سنجار پس از آزادسازی آن از دست داعش یافت شده است که علاوه بر آنها می‌توان به گورهای دسته جمعی در نزدیکی موصل و تکریت اشاره کرد.

داعش صحنه‌هایی از برخی از کشتارهای دسته جمعی را در فضای مجازی منتشر کرده است تا هول و وحشت بیشتری را در مناطقی که تحت تصرف این گروه نیست، ایجاد کند تا ساکنان مناطقی که داعش به آنها حمله می‌کند، از سر ترس تسلیم شوند، همانند آنچه که در موصل عراق رخ داد و در پی فرار نیروهای نظامی، موصل به دست داعش سقوط کرد.

از نظر اعضای داعش باید هرکس که غیر داعشی است، کشته شود و باید پیروان ادیان غیرآسمانی و همچنین کسانی که به دموکراسی اعتقاد دارند و کسانی که تعامل با داعش را رد می‌کنند، کشته شوند که همانند این امر در مورد مردم قبیله سنی البو نمر در استان الانبار عراق رخ داد که ده‌ها تن از اعضای این قبیله کشته شدند.

علاوه بر آن داعش از کشتارها و سربریدن‌ها و سوزاندن اسیران خود فیلم تهیه می‌کند مانند آنچه که در مورد خبرنگاران ژاپنی و خلبان اردنی رخ داد که این امر میزان وحشی‌گری داعش و تلاشش برای ایجاد رعب و وحشت در میان مردم به هر وسیله‌ای را نشان می‌دهد.

میل به تخریب

سیاست تخریب در میان اعضای داعش شامل از بین بردن هرچه که میراث تمدنی و تاریخ انسانی به شمار می‌آید می‌شود. به نظر می‌رسد که داعش به این مساله پی برده است که تخریب آثار باستانی چقدر برای جهانیان اهمیت دارد و چه میزان توجه رسانه‌ها را به خود جلب می‌کند.

این امر از زمانی صورت گرفت که طالبان دو مجسمه بودا را در بامیان افغانستان با دینامیک در مارس 2001 منفجر کرد.

در آغاز و پس از سیطره داعش بر موصل و استان نینوا داعش شنیع‌ترین جنایت را در تاریخ معاصر مرتکب شد و آثار باستانی که مربوط به دوران تاریخی طوایف و ملل بود، تخریب کرد.

داعش همچنین بخشی از دیوار تاریخی نینوا را منفجر کرد و هزاران کتاب و نسخه خطی را آتش زد همانند کاری که مغول‌ها در هنگام حمله به بغداد انجام دادند و کتابخانه مرکزی بغداد را آتش زدند.

داعش در سال 2014 چند روز پس از سیطره بر موصل مجسمه ابوتمام و مرقد العربعین در تکریت و کلیسای الخضرا در تکریت واقع در استان صلاح الدین و مسجد سلطان ویس در مرکز موصل و همچنین کتابخانه موصل را نابود کرد.

آنها همچنین قلعه تلعفر و موزه موصل را که دربرگیرنده آثار باستانی تاریخی آشوری بود و شهر باستانی الحضر و شهر باستانی نمرود را منهدم کرد که این مساله یونسکو را واداشت که اقدامات داعش را جنایت جنگی به حساب آورد.

داعش همچنین ضریح حضرت یونس را منهدم کرده است. داعش در سوریه و پس از سیطره بر شهر باستانی پالمیرا آمفی تئاتر و تعدادی از اماکن دینی این شهر را تخریب کرد.

طبیعتا و در پی درگیری‌ها میان نیروهای نظام و داعش در عراق و سوریه هر شهری که تحت تصرف داعش درآمده است به دلیل حملات متقابل و به کار گذاشتن مین توسط داعش و درگیری‌ها مورد تخریب‌های کلی و جزئی قرار گرفته است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین