کد خبر: ۷۶۷۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴
علی محمد نایینی رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی اظهار کرد: از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی خط فتنه، نفوذ و مبارزه با نظام اسلامی در پیچیده ترین اشکال خودش ظهور یافت.
در آستانه نهم دی، نشست خبری در رابطه با بزرگداشت این روز برگزار شد.

علی محمد نایینی رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی اظهار کرد: از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی خط فتنه، نفوذ و مبارزه با نظام اسلامی در پیچیده ترین اشکال خودش ظهور یافت. به عبارتی می توان گفت دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینه‌ها، ظرفیت‌ها و تجارب خود برای مقابله و مهار نظام مردم سالار دینی بهره گرفته است و ملت ایران با هوشمندی و حضور به موقع و به لحظه خود تهدیدها و فتنه‌ها را خنثی و هر روز بر استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران افزوده است.

وی ادامه داد: دولت‌های غربی که در گذشته در روش‌ها و الگوهای مختلف در برخورد با نظام جمهوری اسلامی ایران شکست را تجربه کرده بودند با بهره گیری از الگوی جنگ نرم و تجربه ای که در سایر کشورها داشتند، انتخابات را در ایران هدف قرار دادند. آنها قبل از انتخابات 1388 بر اساس اقدامات تئوریک اتاق‌های فکر آمریکایی و اسنادی که به تدریج آشکار شد، به این باور رسیدند که می‌توان با استفاده از تجربه تکنیک‌های انقلاب‌های رنگی همزمان با انتخابات نظام جمهوری اسلامی را از درون بی ثبات و فروپاشی کرد.

نایینی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در محیط ملی و در سطح منطقه همزمان با انتخابات 1388 از موقعیت بسیار ممتاز برخوردار بود. یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران خلق حماسه بزرگ 85 درصدی ملت در سی سالگی انقلاب اسلامی بود که چنین مشارکتی در هیچ یک از نظام های سیاسی جهان وجود ندارد. این حضور 40 میلیونی و 85 درصدی مردم در انتخابات دهم ریاست جمهوری، موقعیت و جایگاه نظام مردم سالار دینی را افزایش داد.

وی افزود: در شرایطی که هیچ خطری کشور را تهدید نمی‌کرد و موقعیت نظام استثنایی و ممتاز بود. دروغ، افترا و تهمت در کشور، علیه نظام و سلامت انتخابات به راه انداختند. مردم ایران به ویژه در کلان شهرها و پایتخت در شرایط خاصی قرار گرفتند. شبهه و تردید رواج یافت. برخی از خودی ها در تحلیل و رفتار دچار مشکل شدند و برخی سکوت و برخی در جبهه دشمن عمل کردند و نتایج یک انتخابات پرافتخار و امیدآفرین به چالش کشیده شد.

وی ادامه داد: این همان فرصت بسیار طلایی بود که چند کاندیدای شکست خورده، احزاب، گروه های سیاسی حمایت کننده از آن کاندیداها و غفلت و کوتاهی برخی از نخبگان کشور، در اختیار آمریکا و همه معارضین خارجی و داخلی انقلاب اسلامی گذاشت. فرصتی که آمریکا مدت ها بدنبال آن بود و هرگز موفق نشده بود، نظام را از درون به چالش کشد. یعنی کاری که آمریکا نتوانسته بود، مدت ها در انتظار آن بود، بستر آن توسط جریان فتنه فراهم گردید و حرکت جریان فتنه در داخل دشمن را امیدوار کرد.

رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی اظهار کرد: با سرعت بین جبهه داخلی و خارجی یک ائتلاف عجیبی شکل گرفت. بلافاصله جریان فتنه، همه دیرینه و سابقه‌اش تبدیل به پیاده نظام دشمن شد. سران کشورهای غربی، سرویس‌ها و رسانه‌های آنها با همه ظرفیت به میدان آمدند. فضای خطرناکی شکل گرفت و آمریکایی‌ها کاملا امیدوار به براندازی نظام از درون شدند. ابعاد فتنه گسترش یافت و بهتدریج ابعاد فتنه برای مردم روشن شد.

وی گفت: بنابراین فتنه 88 لشکرکشی همه اردوگاه باطل علیه جبهه حق، با استفاده از همه ظرفیت‌ها و تجارب نظام سلطه و نفاق داخلی بود. دشمن در سال 88 می خواست با اردوکشی خیابانی، محاسبات مسئولان نظام را تغییر دهد. جریان فتنه و سلطه در یک جبهه واحد، از طریق جنگ رسانه‌ای، باورها و اعتقادات مردم را هدف قرار داد. اراده آنها این بود که؛ مردم را در مقابل هم و در مقابل نظام قرار دهند که با سد مستحکم رهبری الهی نظام جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خامنه‌ای مدظله العالی و بصیرت مردم مواجه شدند.

وی افزود: جریان فتنه به آرامش و امنیت کشور آسیب زد. به منافع ملی و وحدت جامعه لطمه زد. ستون وحدت جامعه، ولایت را هدف قرار دادند و سعی کردند مردم را از مدار ولایت و وحدت خارج سازند تا با خدشه به ارکان نظام اهداف شوم خود را پیش برند. وقتی مطالبات جریان فتنه به جای مجاری قانونی و عقلایی به کف خیابان‌ها کشیده شد، کسانی که با نظام نسبتی نداشتند به طمع افتادند و صحنه را مدیریت کردند.

نایینی همچنین ادامه داد: جریان فتنه پایه‌های نظام جمهوری اسلامی را به بهانه تقلب در انتخابات هدف قرار داد، منافع ملی را نادیده گرفت. خسارات سنگینی به نظام زدند. هتک حرمت‌های نظام، مردم و ارزش‌های پایه‌ای نظام، مخدوش کردن چهره، اعتبار و آبروی نظام در جهان، متهم کردن نظام به دیکتاتوری، خیانت، تقلب، خدعه و تدلیس، فلج کردن کار کشور و جامعه برای حدود 8 ماه، امنیتی کردن فضای کشور و جامعه با آشوب، تولید سوژه و فرصت برای نقش آفرینی رسانه‌های معارض غربی و ضد انقلاب، نپذیرفتن رای مردم و زیر سئوال بردن سلامت انتخابات و جمهوریت نظام، وسیله نفوذ و حضور غربی‌ها در داخل کشور شدن، غربی‌ها را امیداوار به فروپاشی از درون کردن، بخشی از خیانت‌ها و ظلم جریان فتنه است که محاسبه خسارات آن ممکن نیست. نتیجه قانون گریزی و فتنه گری؛ به طمع افتادن فتنه گران و مدیریت صحنه ها توسط ضد انقلاب و بی ثباتی کشور شد. فتنه اتفاق افتاد. ولی برخی از نخبگان در مقابله و محکوم کردن آن و شفاف سازی کوتاهی کردند. متاسفانه در این لحظه حساس تاریخی، منافع ملی، انقلاب و نظام فدای امیال شخصی و گروهی شدو زیاده خواهی ها و قدرت طلبی نخبگان به گسترش دامنه فتنه کمک کرد.

وی گفت: امروز برخی از بازیگران فتنه 88 و افرادی که در مقابل هجمه به ستون انقلاب و ارزش‌های اسلامی سکوت کرده بودند و یا با فتنه همراهی داشتند، تلاش برای تطهیر و تخفیف چهره جریان فتنه و جرم سران آن دارند. این گروه، به بهانه‌های مختلف، درخواست چشم پوشی و فراموش کردن خیانت و ظلم بزرگ سران فتنه را دارند. قطعا حماسه سازان 9 دی با هزینه هایی که جریان فتنه بر نظام تحمیل کرده است، تسلیم فشارهای سیاسی و رسانه‌ای این جریان سیاسی شکست خورده نمی شوند. مسئولان نظام جمهوری اسلامی هم می دانند؛ که حماسه سازان یوم الله نهم دی هرگز نظاره گر نفوذ جریان فتنه در حاکمیت نخواهند بود.

رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی ادامه داد: حرمت شکنی روز عاشورا، مردم خداجوی ایران را علیه " فتنه آمریکایی" به خروش درآورد. این حرمت شکنی خشم هر انسان آزاده ای را برانگیخت و همه کسانی که تعلق خاطری به دین، اسلام، انقلاب و نظام داشتند را به واکنش وا داشت. در نهم دی 1388 عاشورائیان با قیام خود، علیه عاشوراستیزان اقدامی ماندگار تاریخی را در تاریخ مبارزات ملت ایران به نمایش گذاشتند. این حضور در سراسر کشور همه سلائق سیاسی و گروه های اجتماعی و 40 میلیون شرکت کننده در انتخابات 22 خرداد را در بر می‌گرفت. شعارهای یوم الله 9 دی، مشخص کرد که مردم به هیچ جناحی گرایش ندارند. مردم در 9 دی نشان دادند برای دفاع از انقلاب و نظام و رهبری و مقابله با انحراف از مسیر انقلاب در صحنه هستند.

نایینی همچنین افزود: قیام تاریخی و ماندگار نهم دی 1388 به تعبیر مقام معظم رهبری؛ حضرت امام خامنه‌ای‌- دامت برکاته‌- " یکی از قله های فراموش نشدنی"، " حرکت برخاسته از بصیرت"، " شناختن موقعیت و حضور در لحظه های مورد نیاز"، حرکتی در فضای غبارآلود"،" حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی" در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

وی یادآور شد: ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی؛ قیام گسترده و فراگیر مردم ایران در 9 دی را در حقیقت؛ پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی معرفی می کند از این جهت در ششمین سال بزرگداشت این قله فراموش نشدنی، شعار محوری امسال را تحت عنوان؛ " یوم الله نهم دی؛ مظهر نفوذناپذیری ملت ایران مقابل فتنه آمریکایی" اعلام می‌داریم. بزرگداشت حماسه نهم دی دو جنبه دارد. یک وجه آن حرکت عظیم مردم است و وجه دیگر آن فتنه‌ای است که در سال 88 به راه افتاد. هر دو وجه آن استثنایی بود. هم فتنه بدیع، پیچیده و متفاوت از توطئه‌های قبلی بود و هم واکنش انقلابی، حماسی و به موقع مردم، متفاوت از سایر راهپیمایی‌های متعارف بعد از انقلاب بود. این شعار پیامی هم برای استراتژی امروز آمریکا در ایران دارد. و آن پیام این است که آمریکا در سال 88 با همه ظرفیت های سیاسی، رسانه ای، مالی، اطلاعاتی در دفاع از فتنه و فروپاشی از درون به میدان آمد و در پشتیبانی از جبهه معارض نظام هیچ کوتاهی نکرد. ولی ملت ایران باورها و استراتژی آمریکا و بازیگران داخلی آن را در هم شکست. بنابراین پیام شکست فتنه طراحی شده آمریکا در سال 88 این است که؛ در ایران امکان فروپاشی نظام از درون وجود ندارد. ملت ایران نفوذناپذیر است و ملت ایران استراتژی نفوذ بیگانه را در هم خواهد شکست. حماسه نهم دی در سال 88 نشان داد هرگاه ملت ایران نسبت به اصل نظام و ارکان آن احساس خطر کند، با همه ظرفیت توطئه دشمن را درهم می شکند. و نظام جمهوری اسلامی به لحاظ جایگاه ولایت فقیه و ساختار قدرت نفوذ ناپذیر است.

رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی با بیان اینکه" بزرگداشت نهم دی متعلق به یک گروه و جریان خاص نیست" گفت: همچنان که در خلق آن حماسه همه سلائق و گروه ها نقش آفرین بودند، 9 دی ظرفیت حقیقی و هویت نظام جمهوری اسلامی است. یوم الله نهم دی؛ تصویر واقعی قدرت نظام جمهوری اسلامی است. 9 دی تصویری از سد نفوذ مقابل دشمن بود. در یوم الله 9 دی دست قدرت خدا در دفاع کامل از نظام و حریم ولایت بیرون آمد. 9 دی انقلاب اسلامی را در مسیر خودش مستحکم تر از قبل قرار داد.

وی تصریح کرد: واقعیت این است هیچ رویداد و حادثه ای نمی توانست مثل حادثه ششم دی(روز عاشورا) ملت ایران را در 9 دی به حرکت درآورد. بنابراین احساسی که در 9 دی به جریان افتاد، با روح عاشورایی در آمیخته شد. عاشورا ستیزی، پرده دری و حرمت شکنی ها در روز عاشورا مردم را به این رساند که با یک جریان منحرف از جنس لشکر ابن زیاد روبرو هستند که همزمان با شهادت ابی عبدا... الحسین (ع) و یاران آن حضرت پرچم های عزای آن حضرت به آتش کشیده می شود. وقتی مسأله امام حسین(ع) و عاشورا به میان آمد این تحرک عمومی و حرکت عظیم بوجود آمد و آمیخته شدن حرکت فتنه با عاشورا ضربه به فتنه را نهایی کرد.

وی گفت: مردم ایران از فتنه پیچیده 88 سربلند خارج شدند اما باید بدانیم، فتنه و نفوذ در مسیر انقلاب تمامی ندارد. تا این انقلاب در سایه ولایت فقیه و دین جلو می رود. دشمن برای آن توطئه می کند. و فتنه های بعدی پیچیده تر و متفاوت است زیرا دشمن از شکست های خود تجربه می گیرد و با شیوه وبازیگران جدیدی به میدان می آید. اگر مراقبت نشود، از فتنه ها درس گرفته نشود، سرچشمه فتنه های قبلی، بازیگران و ابزار و شیوه های فتنه های قبلی شفاف نشود، در درک فتنه های آینده دچار مشکل خواهیم شد. اگراز فتنه 88، حساسیت زدایی شود. در آینده به فتنه های بزرگتری مبتلا خواهیم شد.

رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که جریان فتنه، خدمت بزرگی به دشمنان انقلاب اسلامی انجام داد. دشمن در سال 1388 به این باور رسید که می توان کشور را از درون بی ثبات کرد. بر اساس همین برآورد، غربی ها به راهبرد تشدید تحریم ها و فشارهای اقتصادی، برای انتقام از حماسه سازان 9 دی رسید. حقیقتا ایمان، مقاومت، آستانه تحمل و بصیرت مردم ایران در این چند سال اخیر بی نظیر بود. دشمنی به خسته شدن مردم و فروپاشی نظام از درون دل بسته بود مجبور به پذیرش استحکام نظام جمهوری اسلامی شد.

وی گفت: یکی از پیام های نهم دی این است که اگر به مبانی انقلاب و شعار های آن تهاجم شد و در داخل فتنه و مخاصمه شکل گرفت. زمینه نفوذ پیش خواهد آمد. آنگاه اصل نظام و ولایت فقیه انکار می شود. به مقدس ترین ارزش ها مانند امام حسین (ع) و عاشورا هم رحم نمی شود و در مخاصمه جریان ضد انقلاب و نظام و به عبارتی جریانی که هیچ یک از جریانات سیاسی کشور را قبول ندارد، فضای کشور را به دست می گیرد. وحدت، منافع و امنیت ملی به خطر می افتد.این یک درس بزرگ و عبرت است.

نایینی ادامه داد: امروز با گذشت زمان اهمیت حرکت مردم در نهم دی و ابعاد خطر فتنه 88 بیشتر آشکار می شود و این سئوال مطرح است که اگر فتنه به نتیجه رسیده بود، امروز وضع کشور چگونه بود؟ قطعا جمهوری اسلامی ایران بی ثبات ترین کشور منطقه بود. امروز به برکت حماسه نهم دی کشور واکسینه شد و به برکت ایستادگی ملت ایران در محور مقاومت و در سطح منطقه جمهوری اسلامی ایران با ثبات ترین و مقتدر ترین کشور منطقه ای به شمار می رود. امروز به خوبی اثبات شد که شعار نه غزه نه لبنان... و شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه یک شعار احمقانه و ضد منافع و امنیت ملی بود. امروز به خوبی اثبات شد اگر در سوریه، غزه، لبنان و عراق نمی ایستادیم شاهد جنگ پیچیده و فراگیر با جریان ضد انقلاب و فتنه گران در تهران بودیم.

وی افزود: فلسفه ستاد بزرگداشت یوم الله نهم دی یادآوری یک رویداد، هویت ملی و تاریخی است. کمک به تبیین و تحلیل درست یک حرکت بی نظیر مردمی است. زنده نگه داشتن این عنایت بزرگ الهی و یوم الله در تاریخ انقلاب اسلامی است. ستاد تلاش می کند که آن انگیزش و شور و هیجان بی نظیری که در این روز اتفاق افتاد، مورد غفلت قرار نگیرد. برای بزرگداشت نهم دی افراد قدرتمند صاحب تحلیل باید به میدان بیایند و با یک منطق تحلیلی دقیق ریشه ها و ابعاد فتنه 88 و حرکت مردم را در نهم دی برای لایه های مختلف جامعه بازگو کنند. پیام نهم دی هم باید به دشمن برسد. هم انگیزه‌های نیروهای ارزشی و انقلابی را باید تقویت کند و هم باید افرادی که هنوز شبهه و تردید دارند، مخاطب برنامه های بزرگداشت نهم دی قرار گیرند.

رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی تصریح کرد: انتظار است بزرگداشت یوم الله نهم دی، هر سال مناسبت تر وگرم تر برگزار شود. یکی از کارکردهای بزرگداشت یوم الله نهم در هر سال، باید بررسی فتنه های جدید محتمل باشد. از نخبگان کشور، مدیران رسانه ها، مسئولان مراکز و دستگاه های فرهنگی و صاحبان بیان و قلم انتظار است؛ در فرصت بزرگداشت یوم الله دی که امسال مصادف با هفته وحدت است، ماهیت، بسترها و عوامل شکل گیری قیام ملی و مردمی 9 دی را تبیین نمایند و برای حفظ و تعمیق بصیرت و شور و هیجان انقلابی در جامعه کمک کنند. و از ظرفیت 9 دی برای نیاز فعلی کشوراستفاده شود. فتنه 88 هر چند حادثه تلخ و پرمخاطره‌ای بود، ولی نظام جمهوری اسلامی ایران از یک خطر پیچیده عبور کرد، از این جهت جای شکر گذاری وجود دارد.

وی گفت: یکی از کارکردهای روایت‌گری و تبیین‌ها، جلوگیری از تحریف حوادث تاریخی است؛ بویژه که امروز با تحریف فتنه و یا تنزل فتنه به عنوان درگیری‌های گروهی و انتخاباتی، خط کلی تبرئه فتنه و بازگشت این جریان به عرصه سیاست و حاکمیت است. شرایط پس از برجام و دو انتخابات مهم پیش رو در فضای راهبرد نفوذ اهمیت کار تحلیل گران سیاسی را مضاعف می سازد. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که متولی بزرگداشت مناسبت‌های انقلاب است، تعظیم و بزرگداشت یوم‌الله نهم دی را همچون سایر ایام‌الله، جزو برنامه‌های سالیانه خود قرار داده است و با فعال نمودن" ستاد مرکزی مردمی بزرگداشت یوم الله نهم دی" و ستادهای استانی، کمیته‌ها و کار گروه‌های تخصصی، تلاش نموده است تا در پرتو تبیین صحیح حقیقت حماسه نهم دی 1388، این قله فراموش نشدنی در تاریخ مبارزات ملت ایران همچنان، زنده و جوشان باقی بماند.

نایینی یادآور شد: بر اساس رهنمود مقام معظم رهبری در دیدار با ستاد بزرگداشت حماسه نهم دی در سال 1391؛ رویکرد و سیاست بزرگداشت ستاد، تبیین، روایت گری صحیح، عبرت آموزی تاریخی و افزایش بصیرت است. تلاش اصلی، حفظ پیام و دستاورد های آن قله تاریخی، دادن تحلیل درست به جامعه، با هدف پیشگیری از تکرار فتنه‌ها است. روح حرکت مردم ایران، در حماسه 9 دی را به عنوان منبع قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران باید، حفظ و ماندگار شود. همچنین باید مراقب بود، اقدامات شعاری کم تاثیر در بزرگداشت 9 دی غلبه پیدا نکند. رویکرد اصلی در زنده نگداشتن نهم دی تحلیل، تبیین و ریشه یابی فتنه 88 است و از کار سطحی و صرفا احساسی و صف آرایی گروهی باید اجتناب شود؛ همچنان که اولین واکنش به موقع و مقابله با فتنه توسط هیات های مذهبی انجام گرفت.

وی ادامه داد: نقش برجسته عالمان دین، خطیبان جمعه و جماعات، سخنرانان، مداحان و رسانه ملی و سایر صاحبان رسانه، در گسترش اقدامات تبیینی و حفظ شور و هیجان انقلابی در جامعه و حراست از پیام یوم الله نهم دی باید مورد توجه جدی قرار گیرد. امروز همچنان صف آرایی جبهه انقلاب و معارض انقلاب در چارچوب راهبرد نفوذ فعال است. این صف آرایی با هدف تحریف مکتب امام خمینی (ره) و تضعیف شعارهای انقلاب است. هدف اصلی راهبرد نفوذ، مقابله با تفکر انقلابی فعال در کشور است. زمانی که غربی‌ها بتوانند بر نگاه انقلابی غلبه پیدا کنند و ساخت حقیقی قدرت نظام را از درون تضعیف کنند، پروژه نفوذ به اهداف خودش رسیده است. زنده نگه داشتن 9 دی زنده نگه داشتن روح و جوهر انقلاب اسلامی است.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین