کد خبر: ۷۳۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
رئیس سازمان بهزیستی کشور درباره کمک‌های این سازمان به دانش‌آموزان شین آبادی توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به حادثه تاسف بار آتش‌سوزی 15 آذر سال 91 در روستای شین‌آباد پیرانشهر اظهار کرد: بر اثر آتش‌سوزی بخاری نفتی، 28 دانش‌آموز دختر دچار عارضه سوختگی شدند که دو نفر بر اثر شدت جراحات جان باختند.

وی با اشاره به سوختگی شدید ۲۶ نفر از این دانش‌آموزان افزود: سوختگی 13نفر از آنان بسیار شدید بود، به‌شکلی که صورت آنان دچار تغییرات ناشی از سوختگی شد و ۹ نفر دچار سوختگی متوسط، یک نفر دچار سوختگی خفیف و سه نفر دچار سوختگی سطحی شدند.

رئیس سازمان بهزیستی از اعطای وام 30 میلیون تومانی به ۱۳ دانش‌آموز دچار سوختگی شدید خبر داد و تصریح کرد: برای ۹ نفر با سوختگی متوسط ۲۰ میلیون تومان، برای یک نفر دچار سوختگی خفیف ۱۲ میلیون تومان و برای سه نفر با سوختگی سطحی نیز مبلغ ۱۰ میلیون تومان به‌صورت بلاعوض اعطاء شد تا اندکی از بار مشکلات آنان کاهش یابد.

محسنی تاکید کرد: تمام سعی ما بر این است تا وضعیت ظاهری دانش‌آموزان به حالت عادی برگردد و عوارض ناشی از سوختگی، افسردگی‌ها و فشارهای روحی و روانی آنان تا حدودی کاهش یابد.

وی در ادامه ابراز کرد: سازمان بهزیستی جهت کم کردن آسیب‌های ناشی از این حادثه سعی دارد تا نسبت به ادامه درمان این دانش‌آموزان با توجه به پیشرفت علم فیزیکی و جراحی‌ها اقداماتی را جهت بازگرداندن آنان به وضعیت عادی انجام دهد.

رئیس سازمان بهزیستی تاکید کرد: این دانش‌آموزان باید بدانند که دولت تدبیر و امید به فکرشان است و برای هریک از دانش‌آموزان حادثه‌دیده دفترچه حساب پس‌انداز با بهره بانکی به مبلغ ۱۵ میلیون تومان باز شد و تا رسیدن آنان به سن قانونی قابل برداشت نیست و بعد از آن می توانند برداشت کنند.

محسنی از اقدامات دیگر همچون بیمه عمر و سرمایه برای دانش‌آموزان حادثه‌دیده خبر داد و گفت: با توجه به اینکه این افراد از نظر روحی و روانی و تحصیلی دچار مشکل شده و انگیزه و شادابی آنها به تقلیل رفته است، بنابراین اعزام تیم‌های مشاوره جهت مشاوره‌های روان‌پزشکی آنان برای ارتقای روحیه آنان در دستور کار قرار دارد و برای دانش‌آموزانی که غیر از صورت دچار سوختگی در دیگر نقاط بدن شدند نیز وسایل فیزیوتراپی مخصوص برای بازتوانی و توانمندسازی آنان اختصاص یافته است.

وی متذکر شد: هر هزینه‌ای که برای بازگرداندن این دانش‌آموزان به وضعیت نخست لازم باشد انجام خواهد شد.

تدوین بسته حمایت از زنان سرپرست‌خانوار در سال95

شناسایی 600 کارتن‌خواب زن در تهران

رئیس سازمان بهزیستی همچنین در حاشیه یادواره شهدای نجارده بخش مرکزی نوشهر با اعلام اینکه 600 کارتن‌خواب زن در تهران شناسایی شده است که با همکاری نیروی انتظامی جمع آوری می‌شود، گفت: بسته حمایتی از زنان سرپرست خانوار در سال آینده در برنامه ششم دیده شده است.

محسنی‌بندپی در خصوص ساماندهی زنان بد سرپرست و کارتن‌خواب‌ها در تهران اظهار کرد: به منظور ساماندهی افراد دچار آسیب‌های اجتماعی که پناهگاه خاصی ندارند و در خیابان‌ها، پارک‌ها و زیرپل‌ها به صورت موقت زندگی خود را می‌گذرانند، در یک هماهنگی با محوریت استانداری تهران قرار شد نیروی انتظامی نسبت به جمع‌آوری این افراد اقدام کند.

وی افزود: سازمان بهزیستی نیز با توجه به توان تخصصی و ظرفیتی که برخوردار است، باید نسبت به حمایت‌های اجتماعی تخصصی برای این افراد اقدام کند و شهرداری تهران نیز نسبت به تامین فضاهای فیزیکی در نقاط مختلف شهر آمادگی خود را اعلام کرده است.

رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه سازمان اولویت خود را برای این گروه گذاشته است، تصریح کرد: حدود 600 نفر افرادی هستند که از جنس زن هستند و این مشکل را دارند و سازمان در تلاش است نسبت به جمع آوری، غربالگری و معاینه سلامت این گروه اقدام کند و نیز نسبت به معرفی این افراد به کمیته امداد که اعلام آمادگی کرده است اقدام کند.

محسنی تاکید کرد: با یک کار تیمی و کارشناسی، باید شرایطی فراهم شود و این پدیده ای که در حال عمیق شدن است و چهره کلانشهرها را از حالت اخلاق مداری خارج می کند، ساماندهی شده و این افراد به زندگی اجتماعی و خانواده بازگردند.

وی با بیان اینکه تهران به عنوان پایلوت این طرح است، ابراز کرد: ممکن است بسیاری از این افراد از سایر شهرستان‌ها به تهران آمده باشند براین اساس با همکاری دادستانی نسبت به بازگشت آنها تلاش می شود.

رییس سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد: آمار کارتن خواب‌ها هر تعداد که باشد زیبنده نظام جمهوری نیست و باید هر چه زودتر ساماندهی صورت گیرد.

محسنی رد ادامه با بیان اینکه بسته حمایتی پیشنهادی زنان سرپرست خانوار برای سال 95 در برنامه ششم دیده می شود، عنوان کرد: برای جمعیت یک میلیون و 200 هزار نفری معلولان کشور، لایحه‌ای دولت به مجلس ارایه کرده است که طی آن بازنگری اساسی در حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت صورت می‌گیرد.

محسنی با تاکید بر اولویت پیشگیری در سازمان بهزیستی یادآور شد: در حال حاضر غربالگری شنوایی سنجی در دستور کار قرار دارد. عمده ترین عامل نابینایی زیر 20 سال، تنبلی چشم است که اگر درمان به موقع نشود منجر به مشکلات زیادی خواهد شد.

محسنی افزود: این تکلیف را عهده دار خواهیم شد تا هیچ کودکی بدون آزمایش غربالگری بینایی در دبستان ثبت نام نکند.

وی با ابراز تاسف از معلول‌زایی در کشور اظهار کرد: هنوز هم شاهد معلول‌زایی ناشی از اختلالات ژنتیکی در کشور هستیم.

محسنی بندپی در خاتمه به انتخاب استان کرمان به عنوان استان پایلوت برای حمایت از آزمایشات ژنتیکی زوجین برای جلوگیری از معلول‌زایی اشاره کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین