|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۲
کد خبر: ۷۰۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
این مرجع تقلید گفت: نسبت ترکمانچای دادن به برجام خلاف موازین شرع و قانون است در حالی که باید کاری کنیم اتحادی در این مساله پیدا شود و باید در مورد چیزی که مرحله های شرعی و قانونی آن گذشته صحبت نکرده و اختلاف ایجاد نکنیم و مساله بر همگان روشن است.
آیت الله ناصرمکارم شیرازی از مراجع تقلید، نسبت های ناروا دادن به برجام را کاری خلاف شرع و قانون بیان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، این مرجع تقلید روز چهارشنبه در جلسه درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم بیان داشت: در مساله برجام پنج مرحله پشت سرگذاشته شده است که مرحله اول شامل دوسال چانه زنی و زحمت بود که رهبر معظم انقلاب نیز از زحمات تیم مذاکره کننده تمجید کردند.

وی ابراز داشت: مرحله دوم در برجام آن بود که در شورای عالی امنیت ملی ما نیز مورد بحث و تصویب قرار گرفت و در مرحله سوم در مجلس شورای اسلامی نیز با اکثریت خوبی تصویب شد و در مرحله چهارم نیز برجام در شورای نگهبان مورد تصویب قرار گرفت.

وی ادامه داد: درمرحله نهایی برای حرف آخر، رهبر معظم انقلاب درباره برجام موضع های خود را با صراحت بیان کردند اما مشروط به شروطی کردند و آن چه بعد از این مرحله ها شاهد بودیم آن بود که باز در گوشه و کنار دیده می شود برخی برادران با برجام مخالفت کرده و نِق می زنند که این کار صلاح نیست.

آیت الله مکارم شیرازی ابراز داشت: باید یا تابع شرع یا تابع قانون باشیم، اگر تابع شرع هستیم مرحله های شرعی برجام در شورای نگهبان تصویب شده و از نظر رهبرمعظم انقلاب نیز گذشته است، اگر تابع قانون و دموکراسی نیز هستیم برجام به مجلس رفته و مراحل قانونی را گذرانده است و نمی دانیم هنوز در گوشه و کنار نشستن و مخالفت کردن با موازین شرع و قانون به چه معناست؟

وی افزود: خوب است مساله برجام را پایان یافته بدانیم و اگر مشکلاتی دارد باید به فکر مشکلات آن نیز بود ولی نباید در گوشه و کنار نشستن و نوای مخالفت کردن را شاهد باشیم.

وی اظهار داشت: کدام برنامه را داریم که این همه مرحله های مختلف را طی کرده باشد و بر فرض که شخصی عقیده مخالف داشته باشد ولی وظیفه او مخالفت نیست ، اهانت به هیات مذاکره کننده کار خلافی است و اهانت به اصل برجم نیز باطل و کاری خلاف است.

این مرجع تقلید گفت: نسبت ترکمانچای دادن به برجام خلاف موازین شرع و قانون است در حالی که باید کاری کنیم اتحادی در این مساله پیدا شود و باید در مورد چیزی که مرحله های شرعی و قانونی آن گذشته صحبت نکرده و اختلاف ایجاد نکنیم و مساله بر همگان روشن است.

وی افزود: برخی ها گاهی به بنده ایراد می گیرند ولی وظیفه شرعی ام حرف زدن با استدلال و با دلیل شرعی و قانونی است ولی می دانیم همین ها که در گوشه و کنار حرفی می زنند بعد عذرخواهی می کنند که ما را ببخشید.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۳
0
1
طیّب الله تعالی أنفاسکم الزّکیّة

إن شاءالله تعالی.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین