کد خبر: ۶۹۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰
هیأت مدیره انجمن پزشکی خاورمیانه ژاپن با دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت دیدار و گفت و گو کردند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در این دیدار به تشریح دستاوردهای آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

لاریجانی با بیان تاریخچه غنی علوم پزشکی در کشور، وضعیت علمی جمهوری اسلامی ایران در حوزه علوم پزشکی را تشریح کرد و گفت: آموزش علوم پزشکی در ایران طی سنوات گذشته پیشرفت های چشمگیری داشته به طوری که در حال حاضر بیش از ۱۹ هزار دانشجوی پزشکی و در مجموع حدود  ۱۹۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی در ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور مشغول به تحصیل هستند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود ۱۸ هزار عضو هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور مشغول به تدریس هستند اظهار داشت: کشور ایران دارای وسعت زیادی است و نقشه آمایش سرزمینی زمینه های خوبی را برای گسترش و ارتقاء آموزش علوم پزشکی در مناطق مختلف کشور فراهم کرده است.

لاریجانی درباره برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی کشور گفت: این برنامه در قالب ۱۱ بسته و یک برنامه پایش تدوین شده و از طریق دانشگاههای علوم پزشکی کشور در حال اجراست زمینه های مناسبی را برای تحولات آتی نظام آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران فراهم خواهد کرد.

در ادامه دکتر «یاشیرو یاماموتو» رئیس هیأت مدیره انجمن پزشکی خاورمیانه به بیان وضعیت آموزش علوم پزشکی در کشور ژاپن پرداخت و گفت: دانش آموزان ژاپنی پس از اتمام دوره دبیرستان و ورود به دانشگاه ۲ تا ۳ سال علوم پایه پزشکی را طی می کنند و پس از آن وارد بخش های فیزیوپاتولوژی کلینیکی می شوند.

یاماموتو، با بیان اینکه ۸۰ دانشکده پزشکی و ۹ هزار دانشجوی پزشکی در ژاپن وجود دارد اظهار داشت: سیستم بهداشت و درمان ژاپن مشابه سیستم NIH است و در زمینه تربیت نیروی انسانی در بخش علوم پزشکی براساس نیاز کشور ژاپن اقدام شده و در برخی رشته ها از قبیل دندانپزشکی مازاد بر نیاز کشور نیز تربیت شده است.

ادامه این جلسه به بررسی زمینه ها و راهکارهای گسترش همکاری بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ژاپن در حوزه آموزش علوم پزشکی گذشت و توافق شد کمیته ای مشترک از طرفین زمینه های همکاری را بررسی و برنامه ریزی لازم را در این زمینه به عمل آورد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین