کد خبر: ۶۹۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
صدا و سیما می بایستی که رویکرد سیاسی و هدف غایی اش را در راستای منافع ملی قرار دهد و نه منافع گروهی و حزبی بنابراین اغلب دغدغه نمایندگان بر این اساس بود که اگر برنامه ریزی صورت می گیرد باید مبتنی بر همه جناح ها، همه گروه ها و بیان دغدغه همه مردم باشد.
سرافراز دیروز میهمان فراکسیون رهروان ولایت بود و به سوالات و انتقاداتی که نمایندگان نسبت به عملکرد صدا و سیما دارند پاسخ داد. 

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این رابطه گفت : محمد سرافراز به دعوت رهروان ولایت دعوت در مجلس حاضر شد.

جواد هروی در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، بیان داشت : این دعوت از این جهت بود که یک نارضایتی و یک دغدغه و نگرانی میان این فراکسیون وجود داشت، بدین لحاظ که نمایندگان معتقد بودند نسبت به نگاهی که آنها پیگیری می کردند دستگاه رسانه  نه تنها همسو نبوده بلکه در خیلی موارد یکطرفه پیش رفته است .


وی ادامه داد : کلیت صحبت دوستان این بود که یک رسانه ملی باید منافع ملی را ترقیب کند و نه منافع گروه خاص را و همینطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند قرار نبود برجام جامعه را دو شق بکند در حالی که رسانه ملی ما با این نگاه پیش رفت. 

وی افزود : گله مندی دیگر آن بود که اخبار به روز نیست و همین عامل موجب شده است تا افراد و خانواده ها به سمت ماهواره ها گرایش پیدا کنند و متاسفانه این موضوع را آسیب شناسی نشده است  و البته خود رئیس رسانه اعلام می کند مردم به سمت ماهواره ها بیشتر شتاب پیدا می کنند  که این موضوع باید کالبد شکافی شود. 

هروی انتقاد دیگری را متوجه رسانه ملی معرفی کرد و اظهار داشت : برخی گلایه داشتند چرا صدا و سیما در بحث دیجیتالی کردن مناطق محروم گام های جدی بر نداشته است.

نماینده مردم قائنات در توصیف جلسه دیروز گفت : از انجایی که تعداد سوالات زیاد شد و فرصت برای پاسخ دادن کم بود قرار شد جلسه ای دیگر برگزار شود و در این جلسه از اقای سرافراز خواسته  که ظرف دو سه هفته آینده بار دیگر در بهارستان حاضر شوند و به سوالات نمایندگان پاسخ گویند.

وی در رابطه با پاسخ های سرافراز اظهار داشت: آقای سرافراز چند دقیقه ای مسائلی کلی را مطرح کردند که قانع کننده نبود و به عبارتی پاسخ صریحی به نمایندگان نداد. 

هروی در پاسخ به این سوال که گفته می شود برخی گروه ها در صدا و سیما نفوذ کرده اند و شیرازه مدیریت را عملا از دست محمد سرافراز گرفته اند گفت : بلاخره این  یک سازمان است، با اشل و چارت مخصوص به خود و طبیعتا هدایت خاص خود را هم دارد و این سازمان می بایستی که رویکرد سیاسی و هدف غایی اش  را در راستای منافع ملی قرار دهد  و نه منافع گروهی و حزبی بنابراین اغلب دغدغه نمایندگان بر این اساس بود که اگر برنامه ریزی صورت می گیرد باید مبتنی بر همه جناح ها، همه گروه ها و بیان دغدغه همه مردم باشد. 

وی افزود : چرا وقتی در جریان برجام 80 درصد از مردم رویکرد مثبت نسبت به انجام برجام دارند، این رویکرد در صدا و سیما مشاهده نمی شود.

جواد هروی در رابطه با خروجی این جلسات اظهار داشت : این یک جلسه هم اندیشی میان قوه مقننه و یک سازمانی است که در حکم یک دانشگاه بزرگ کشور است. این سازمان باید بتواند نمایندگان را مجاب کند که عملکرد آن بر اساس منافع ملت بوده است اگر نه که به سمت تحقیق و تفحص حرکت خواهد شد و یا سوالاتی مطرح شود که سازمان مجبور به پاسخ گویی شود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین