کد خبر: ۶۹۴۱۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
از انجایی که احمدی نژاد مناظره را نقطه قوت خود می داند در زمان حاضر نیز تلاش می کند تا از این طریق به نفع خود بهره برداری کند. او در جلسه انتخاباتی اش عنوان می کند: قبلا به من توصیه شده بود مناظره نکنم، اما با مناظره به جای باخت 0-3 (در صورت عدم شركت در مناظره)، 0-6 برنده شدم!
از زمانی که دوره ریاست جمهوری اش به اتمام رسیده تا امروز موضع گیری های رسمی از او دیده نشده است  اما صحبت از بازگشت محمود احمدی نژاد به صحنه رقابت های انتخاباتی مسئله ای است که همواره نقل محافل سیاسی بوده است. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، هرگاه از رئیس جمهور سابق پرسیده می شود که برای انتخابات آینده برنامه دارد یا خیر تنها یک پاسخ به گوش می رسد و آن جواب منفی و البته گاهی دو پهلوی اوست اما به نظر می رسد واقعیت نه در گفتار او که در پس رفت و آمدهایش پنهان شده  باشد. 

اگر جلسات ولنجک و خیابان میرزای شیرازی را از فعالیت های انتخاباتی احمدی نژاد فاکتور بگیریم، باز نمی توان تحرکاتی را که در نتیجه فعالیت های بی وقفه جبهه پایداری و همینطور جبهه یکتا که به تازگی اعلام موجودیت کرده است و اعضای کابینه دولت قبل مهمترین مشخصه آن می باشد، را نادیده گرفت. 

حتی اگر هزاران توجیه برای فعالیت نزدیکان رئیس دولت قبل برای حضور در انتخابات بیاوریم که هیچ ارتباطی با احمدی نژاد ندارند و حضور انها به معنای حضور رئیس دولت مهرورز نیست، اما دیگر نمی توان منکر اهدافی شد که در پس سفرهای استانی و اقدامات پوپولیستی به سبک قبل وجود دارد. 

دیدار با هواداران رسانه ای 

از آنجایی که شخصیت محمود احمدی نژاد به گونه ای است  که چندان قادر به مخفی کردن احساسات خود نیست، به نظر می رسد با حضور در محفل ها و میتینگ های سیاسی در قالب نیمه رسمی  در پی آن است که بگوید در انتخابات شرکت می کنم و این ماجرا وقتی  پررنگ تر می شود که او در میان هواداران رسانه ای خود به سخنرانی می پردازد.

شنیده شد، چند روز پیش احمدی نژاد در میان هواداران رسانه ای خود حاضر می شود و به سخنرانی می پردازد، سخنرانی که گویا نوعی جبهه گرفتن در مقابل دولت  فعلی است. به عبارت دیگر در این مراسم محمود احمدی نژاد به انتقاد تند و تیز از دولت یازدهم می پردازد  تا شاید هم انتقادات مطرح شده از دولت خود را تلافی کند و هم مسیر را برای اقدامات بعدی هموارتر سازد. 

او در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان درحالی عنوان می کند « فعلا درباره برجام موضع‌گیری نمی‌کنم» که در جلساتی که به آن اشاره شد انتقادات جدی  نسبت به این موضوع  مطرح ساخته و معتقد است عملکرد دولت خود مانند تیم برزیل بوده و دولت یازدهم مانند مالدیو ( مالدیوی که  ایران به ان 17 گل زد).

پیشنهاد مناظره 

اگر نگاهی به انتخابات 88 بیاندازیم این واقعیت ملموس خواهد بود که انچه موجب شد بازی به نفع احمدی نژاد تمام شود مناظره های او با رقیبان بود. در واقع احمدی نژاد کاملا به قاعده بهترین دفاع حمله است واقف بود و همین امر موجب شد تا علاوه بر مشکلات زیادی که دولت او با آن دست به گریبان بود با طرح مباحثی ابهام آمیز  که بوی اتهام می داد، طرف مقابل را به جای پرداختن به اشکلات دولت نهم وارد فاز دفاع از خود کند؛ طبیعی بود در چنین شرایطی ذهن مخاطب از عملکرد دولت دور و به سمت اتهامات مطرح شده سوق داده می شد. 

از انجایی که احمدی نژاد مناظره را نقطه قوت خود می داند در زمان حاضر نیز تلاش می کند تا از این طریق به نفع خود بهره برداری کند. او در جلسه انتخاباتی اش عنوان می کند: قبلا به من توصیه شده بود مناظره نکنم، اما با مناظره به جای باخت 0-3 (در صورت عدم شركت در مناظره)، 0-6 برنده شدم!

 البته این اولین بار نبود که پیشنهاد مناظره از سوی اهالی دولت قبل مطرح می شود چرا که پیش از این درست بعد از گزارش 100 روزه ای که حسن روحانی به عنوان رئیس دولت یازدهم ارائه کرد، شخص احمدی نژاد پیشنهاد مناظره با روحانی را مطرح کرد. این مسئله بار دیگر در مرداد ماه امسال از سوی عبدالرضا داوری که  به نوعی نقش سخنگو را برای احمدی نژاد ایفا می کند، مطرح شد. 

اگر مناظره شکل گیرد



مسلم است که حسن روحانی فردی متفاوت با رقبایی است که تاکنون احمدی نژاد با آنها رو به رو شده است. او به ترفند های رئیس دولت دهم آشناست مضاف برآنکه کاملا قائل به قاعده حمله بهترین دفاع است، نیز می باشد. 

احمدی نژاد می خواهد مناظره کند و در این مناظره احتمالا  مانند گذشته متوسل می شود به تخلفات اثبات نشده ای که شاید اطرافیان رئیس جمهور مرتکب شده باشند. او قطعا پای مسائل افتصادی را به میان می کشد و مدعی می شود که  روحانی برای مردم چه کرده؛ بدون آنکه اشاره ای داشته باشد به آنچه خود موجب پدید آمدن این وضعیت شده است. 

چنانچه محمود احمدی نژاد مقابل روحانی بشیند بدون شک یکی از مباحث، مسئله برجام خواهد بود و آنچه یاران او در کمیسیون ویژه بررسی برجام مطرح کرده بودند را بار دیگر همراه با لبخند های کنایه آمیز و سوالات مبهم عنوان می کند تا شاید از این طریق حسن روحانی را به زانو در آورد. 

اما رئیس دولت یازدهم چه خواهد کرد؟! با توجه به سابقه مناظره ای حسن روحانی و با توجه به شناختی که نسبت به احمدی نژاد دارد  احتمالا روحانی  اجازه خواهد داد تا احمدی نژاد تمام اتهاماتی را که می خواهد، نسبت به دولت مطرح کند و بعد با چهره ای کاملا خونسرد در یکی دو جمله اتهامات را پاسخ می دهد و سپس با تمام سند و مدرکی که در اختیار دارد اشتباهات دولت قبل را به یاد او می آورد. 

روحانی حقوقدان است و خوب می داند چگونه باید دفاع کند و چه زمانی رقیب را به زانو درآورد. در مناظره احتمالی اگر نگوییم روحانی کیفرخواست برای احمدی نژاد صادر خواهد کرد باید گفت مناظره ای شکل خواهد گرفت که گوشه رینگ سهم محمود احمدی نژاد خواهد بود و قطعا رئیس دولت مهرورز با بگم بگم هایش قادر به مقابله با روحانی نیست. 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین