کد خبر: ۶۸۲۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: ما در وزارت علوم تلاش می کنیم تا برای این طرح ها دستگاه متقاضی پیدا کرده تا فعالیت آنها ادامه یابد.
وحید احمدی در جلسه ۱۳۵ کمیسیون های دائمی شورای عتف در وزارت علوم گفت: درحال بررسی مشوق های قانونی و مالی برای حضور شرکت های مستقر در مناطق ویژه علم و فناوری هستیم تا این مشوق ها در شورای عتف به تصویب برسد.

وی تاکید کرد: در جلسه گذشته شورای عتف مباحث مربوط به سازمان عامل و آیین نامه های راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری تصویب شده است.

معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه طی ۱۰ سال گذشته ۵۲۹ جلسه کمیسیون دائمی، ۴۳۳ جلسه کمیسیون تخصصی و ۱۷ جلسه شورای عتف برگزار شده است، گفت: طبق ارزیابی های صورت گرفته در این جلسات ۷ محور طرح های کلان ملی، نظام علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان، اعتبارات پژوهشی، مناطق ویژه علم و فناوری، تشکیلات علوم و تحقیقات فناوری و محورهای اولویت دار فناوری بررسی شده است.

تلاش شورای عتف برای ۱۳ طرح کلان ملی بدون دستگاه متقاضی

احمدی با بیان اینکه تاکنون برای ۱۳ طرح کلان ملی دستگاه متقاضی پیدا نشده است، افزود: ما در وزارت علوم تلاش می کنیم تا برای این طرح ها دستگاه متقاضی پیدا کرده تا فعالیت این طرح ها ادامه یابد.

وی تاکید کرد: طرح های کلان ملی باید به نحوی برنامه ریزی می شدند که از ابتدای تصویب آنها مرجعی به عنوان متقاضی وجود داشت و این طرح ها با همکاری این مراجع دنبال می شد.

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: درحال مذاکره با نهادهای مختلف هستیم تا بتوانیم برای ۱۳ طرح کلان ملی دستگاه متقاضی تعریف کنیم به طور مثال برای طرح های تفسیر قرآن کریم، سیلیکون و اقتصاد مقاومتی درحال مذاکره با نهادهای مختلف هستیم.

احمدی بیان داشت: در این جلسه همچنین موضوع اختصاص یک تا سه درصد از اعتبارات دستگاه های اجرایی به امر پژوهش نیز بررسی شد که اگر این موضوع به درستی محقق شود به اهداف برنامه پنجم دست یافته و بخشی از اهداف برنامه ششم نیز محقق خواهد شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین