|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
کد خبر: ۶۷۱۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷
روز گذشته مهمترین سند توافق ایران با قدرتهای جهانی در میان مخالفت ها و حاشیه سازی های برخی دلواپسان به تصویب رسید اما به نظر می رسد این پایان تنش آفرینی برای دولت یازدهم نباشد.
روز گذشته مهمترین سند توافق ایران با قدرتهای جهانی در میان مخالفت ها و حاشیه سازی های برخی دلواپسان به تصویب رسید، اما به نظر می رسد این پایان تنش آفرینی برای دولت یازدهم نباشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، بیشترین تمرکز مخالفان دولت بر مسئله مذاکرات هسته ای و در نهایت برجام بود؛ به هر دری زده شد تا برجام فرجامی نداشته باشد و مهمترین وعده انتخاباتی رئیس دولت یازدهم به سرانجام نرسد. هر موضوع کوچکی دستاویزی برای هجمه ای بزرگ قرار گرفت؛ سوال، طرح استیضاح، افترا و تهمت هم در این مسیر کم نبود، اما به هر حال تیم مذاکره کننده با وجود تمام سختی ها تا پایان ایستاد. 

میدان رزم بهارستان 

روز یکشنبه کلیات طرح برای تصویب به صحن علنی رفت، هر چند این انتظار وجود داشت که جلسه جلسه ای عادی و آرام نباشد اما هیچ کسی فکر نمی کرد تنش ها، تا تهدید به قتل تیم مذاکره کننده پیش برود. به هر صورت با تمام تلاش مخالفان و حاشیه آفرینی کلیات به تصویب رسید. 

سه شنبه روز دیگری بود و باید جزئیات به تصویب می رسید. دلواپسان که سناریویی جدید در دست داشتند تا مانع اجرای طرح اجرای برجام شوند و یا دست کم اجازه ندهند به روز 26 مهر ماه که آخرین مهلت تصمیم گیری در مورد این توافق است برسد، 200 پیشنهاد را مطرح کردند که اگر قرار بود وقتی برای بررسی انها صرف شود 26 مهر که سهل است باید هفته ها بعد از آن نیز وقت صرف می شد. 

در جریان بررسی این طرح مدیریت علی لاریجانی بیش از همه قابل توجه و قابل تقدیر بود، چرا که اگر در این جریان کوچکترین اشتباهی می کرد این توافق قطعا در یک دست انداز بزرگ قرار می گرفت؛ لذا بدون قرائت پیشنهادات طرح را به رای گذاشت.

دلواپسان و گام بعدی 
 
هرچند مخالفان دولت که دلواپسی خود را بیشتر متوجه منافع جناحی می دانند تا منافع ملی در این ماجرا ناکام ماندند؛ اما به نظر نمی رسد که این ناکامی موجب شود تا این مدت باقی مانده از دوره نمایندگی را در آرامش سپری کنند، لذا سناریو های دیگر را برای گذاشتن چوب لای چرخ دولت در دستور کار قرار می دهند؛ سناریویی به نام سوال و استیضاح؛همانطور که امروز سوال از ظریف به دلیل دست دادن با اوباما کلید زده شده است و این انتظار وجود دارد تا این موضوع به وزارتخانه های دیگر هم راه یابد.

سیاست بکش بکش

«آیا مخالفان در مسیر گرو کشی ها و اقدامات تلافی جویانه حرکت خواهند کرد ؟»این سوالی بود که شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید با رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در میان گذاشت. 

کاظم جلالی در این رابطه گفت : البته من فکر نمی کنم چنین چیزی وجود داشته باشد که افراد در صدد باشند مسیر های دیگری را طی کنند؛ وی ادامه داد : البته نمایندگان مستقل هستند و می توانند از حوزه اختیارات خود استفاده کنند اما امیدوار هستیم که مسیرمان مسیر توجه به منافع ملی و مصالح کشور باشد و از اختیارات و امکاناتی که قانون اساسی در اختیار ما گذاشته است در راستای تقویت منافع ملی استفاده کنیم.

 رئیس فراکسیون رهروان ولایت گفت: در پیش گرفتن سیاست بکش بکش و هم دیگر را تخطئه کردن کار درستی نیست؛ ما در کشوری زندگی می کنیم که داعیه دار اخلاق است، لذا نباید اخلاق تضعیف شود. 

وی با بیان اینکه متاسفانه امروز اخلاق بسیار تضعیف شده گفت : باید این مسئله در کشور تقویت شود و به ویژه دوستان ما در جبهه اصولگرایی فراموش نکنند؛ اولین اصل ما در اصولگرایی باید اخلاق گرایی و اتکا به آن باشد.

 نماینده مردم شاهرود  گفت : گاهی اوقات در عصبانیت ها رفتارهایی انجام می شود که خلاف شان انسان مسلمان است چه رسد به فردی مسئول.

 کاظم جلالی در پایان اظهار داشت: ما مانند دوستان نیستیم و مسائل را درون سینه خود نگه می داریم و آن را برخلاف دیگران رسانه ای نمی کنیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین