کد خبر: ۶۵۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
سخنگوی دولت همچنین گفت که برجام یک افتخار ملی برای جمهوری اسلامی است که امیدواریم بتوانیم با تفاهم اجرای این قرار داد بین‌المللی را به سمت پیش ببریم که تمام خواسته‌های ملت در آن تامین شده باشد.
سخنگوی دولت گفت: از سوی دولت از نمایندگان فهیم مردم در مجلس شورای اسلامی که با زمان شناسی و قدر شناسی از انسانی خدوم مجددا به شایستگی به آقای آخوندی وزیر راه شهر و سازی رای دادند، تشکر می‌کنم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر وامید،محمدباقر نوبخت، در نشست خبری خود با بیان این مطلب ،اظهار کرد: نمایندگان مجلس با رای مجدد به آقای آخوندی فرصت خدمت را برای ایشان در دولت تدبیر و امید برای خدمت به مردم فراهم کردند که بتوانند همچون گذشته منشاء اثر خیر و خدمت باشند.

وی همچنین گفت: از الان قابل پیش بینی است که نمایندگان فهیم ، آگاه و دلسوز مردم در روز یک شنبه تصمیمی تاریخی را در مورد برجام می‌گیرند تا این تحریم‌های ظالمانه اقتصادی رفع شود.

وی گفت: تحریم‌های ظالمانه اقتصادی باعث مشکلات فراوانی در کشور شده که با عزم و اراده مسئولان و خدمتگزاران دلسوز بازار سوء تحریم‌ها کم اثر شده و ان‌شاء الله با تصمیم آگاهانه و هوشمندانه و فرصت شناسانه نمایندگان مجلس در روز یک شنبه آینده زمینه اجرای برجام به عنوان یک افتخار ملی برای جمهوری اسلامی فراهم می‌شود.

سخنگوی دولت همچنین گفت که برجام یک افتخار ملی برای جمهوری اسلامی است که امیدواریم بتوانیم با تفاهم اجرای این قرار داد بین‌المللی را به سمت پیش ببریم که تمام خواسته‌های ملت در آن تامین شده باشد.

وی تاکید کرد که به دلیل کمبود وقت در این جلسه گزارش از وضعیت اقتصادی و پیشرفت طرح‌ها ارائه نمی‌کند و سوالات خبرنگاران را پاسخ می‌دهد.

وی بعد از استماع سوالات خبرنگاران گفت که در سه بخش نامه چهار وزیر کابینه به رئیس جمهور، برجام و فاجعه غم انگیز و چگونگی پیگیری حقوقی توضیحاتی را ارائه می‌کند.

نوبخت با اشاره به نامه چهار وزیر کابینه به رئیس جمهور تصریح کرد: در روزهای گذشته در فضای رسانه ای بر روی چند موضوع در پی انتشار چنین نامه ای تمرکز صورت گرفت که یکی از آن‌ها اعلام نگرانی چهار وزیر محترم دولت در مورد تبدیل رکود اقتصادی به یک بحران بود. همچنین رسانه ها این طور از نامه جمع بندی کردند که همکاران ما در دولت به رئیس جمهور محترم دسترسی برای بیان مطالبشان ندارند و مجبور می شوند مطالب را به صورت مکتوب ارائه کنند. جمع بندی دیگر نیز در رسانه ها این بود که دولت برای شرایط خاص اقتصادی برنامه ای در اختیار ندارد که به همین دلیل چهار وزیر کابینه نگران شده اند.

وی ادامه داد: به نظر بنده باید گمانه زنی ها را کنار گذاشته و تنها به واقعیات فعالیت های دولت و ارتباط تیم اقتصادی و چگونگی فعالیت ستاد اقتصادی دولت پرداخت. در چنین شرایطی که افکار عمومی می تواند نسبت به این نامه و چگونگی و چرایی آن قضاوت کنند. از پاسخ گویی به انتقاد منتقدان و مخالفان اجتناب می کنیم و قبول می کنیم که فلسفه وجودی مخالفان ابراز مخالفت است.

وی با تاکید بر اینکه جهت تنویر افکار عمومی در مورد این نامه توضیح می‌دهد گفت: این نامه معطوف به کلیت اقتصاد ایران نیست و صرفا در خصوص بازار سرمایه و بورس است. با مطالعه دقیق تمامی بند ها و تجزیه و تحلیل این نامه مشخص می‌شود که این نامه ناظر به بازار سرمایه است و کسانی که آن را امضا کرده اند افرادی هستند که به نوعی با بازار سرمایه در ارتباط هستند.

سخنگوی دولت توضیح داد: امضای سردار دهقان در پایه این نامه از جهت صیانت از کارکرد شرکت سرمایه گذاری بازنشستگان نیروهای مسلح در بورس است. امضای مهندس نعمت زاده نیز به همین ترتیب است و دکتر ربیعی نیز به دلیل شرکت های مختلفی که در شستا وجود دارد پای این نامه را امضا کردند بالاخره وزیر اقتصاد نیز به عنوان رئیس شورای عالی بورس یکی دیگر از امضاکنندگان محسوب می‌شود این موارد نشان می‌دهد که این نامه معطوف به کل بازار اقتصاد نیست.

سخنگوی دولت ادامه داد: عده ای از این نامه استنباط کردند که وعده و پیام رئیس جمهور مبنی بر خروج از رکود محقق نشده و کشور به سمت بحران پیش می رود حال اینکه این نامه ناظر به بازار سرمایه و فعالیت های دولت است و رکود و سیاست های دیگر برای مهار تورم همچنان مورد تائید وزرای تائید کننده پای این نامه می باشد، موضوعی که مقام معظم رهبری در هفته دولت به آن اشاره داشتند.

وی با تاکید بر اینکه سخن رئیس جمهور در خصوص تبدیل رشد منفی 6/8 اقتصادی به بالای سه درصد درست بوده و چهار وزیر امضاکننده نیز به آن اذعان داشته اند گفت: آمارهای مختلف نشان دهنده رشد مثبت اقتصادی است البته کشور به رشد بالای هشت و نه درصد اقتصادی نیاز دارد و ما نیز رشد فعلی اقتصاد را مطلوب نمی دانیم.

وی با تاکید مجدد بر اینکه آمار اعلام شده از سوی رئیس جمهور در سال گذشته درست بوده است ادامه داد: این آمار در تمامی رسانه ها و مراجع بین‌المللی نیز مطرح شده و نشان دهنده آن است که رشد منفی اقتصادی به رشد مثبت تبدیل شده موضوعی که نشان‌دهنده خروج ازرکود است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی همچنین گفت: گزارشات مقدماتی در سازمان مدیریت و مرکز آمار تهیه شده که حاکی از رشد مثبت اقتصادی در سه ماهه اول سال است باز هم تاکید می کنم که این رقم برای شرایط فعلی رقم حرکت آفرین قابل توجهی نیست و باید بیشتر شود.

وی توضیح داد: شاید پرسیده شود که آیا رئیس جمهور آنقدر مشغله برای برجام و مسائل بین‌المللی دارد که از مسائل خانه و داخل کشور غافل شده که موضوع رکود‌، تورم و مسائل اقتصادی را شامل می‌شود. بنده برای پاسخ به این سوال از شما خبرنگاران به عنوان هیأت منصفه سوال می کنم برگزاری دو جلسه در طول هفته هر کدام حداقل به مدت چهار ساعت با حضور رئیس جمهور و تیم اقتصادی جهت بررسی برنامه های اقتصادی کشور و گزارش کار برای خروج از رکود و به دنبال آن مهار تورم به معنای عدم توجه رئیس جمهور به مسائل اقتصادی و کشور است؟

وی ادامه داد: من به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این جلسات حضور پیدا می کنم و همواره گزارشاتی را به رئیس جمهور ارائه می نمایم. انتظارات رئیس جمهور در دو دسته، داشتن برنامه مناسب سازمان در مباحث اقتصادی و دیگری تخصیص در پرداخت های اعتبارات عمرانی نسبت به افزایش تولید ناخالص و داخلی و بخش های مختلف اقتصادی تقسیم می‌شود. بر همین اساس ایشان بلافاصله بعد از بازگشت از سفر نیویورک جهت حضور در سازمان ملل اولین سوالش از من این بود که پرداخت های عمرانی چقدر رشد داشته است. بنده به ایشان قول داده بودم که بعد ازبازگشت این پرداخت هزار میلیارد تومان بیشتر شده باشد که بر همین اساس پرداخت ها از 7 هزار و دوییست میلیارد به هشت هزار و دویست میلیارد تومان رسید که اکنون از این میزان نیز بیشتر شده است.

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور در این جلسات از آقای سیف به عنوان رئیس بانک مرکزی درباره تخصیص در خصوص سیاست های بانک مرکزی برای خروج از رکود و مهار تورم سوال می پرسد به طوری که ایشان نسبت به تغییرات غیره متعارف در بازار ارز حساس هستند و آقای طیب نیا مورد پرسش رئیس جمهور در خصوص برنامه های اقتصادی و بازار سرمایه و بورس قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور همواره بر لزوم برنامه در بازار سرمایه تاکید دارد گفت:‌ کدام یک از وزرا می توانند ادعا کند که طرح و برنامه ای برای اجرای سیاست های مبتنی بر خروج از رکود و تورم داشته، ولی رئیس جمهور به آن وزیر یا وزرا وقت برای بررسی آن طرح ندادند.

وی تاکید کرد که در جلسات ستاد اقتصادی با رئیس جمهور طرح ها و برنامه های اقتصادی به رئیس جمهور منتقل می‌شود و مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در ادامه با بیان اینکه یکی از مطالبات رئیس جمهور از این سازمان داشتن برنامه برای تمامی شرایط همچون شرایط اقتصادی کشور در صورت ادامه تحریم ها و یا لغو تحریم ها است گفت: در زمانی که شاهد افت قیمت بودیم رئیس جمهور از این سازمان خواستار ارائه گزارشی در خصوص پیش بینی از میزان تحقق درآمدها و وضعیت آینده و قیمت نفت در بودجه شدند که این سازمان نیز گزارشی را ارائه کرد.

نوبخت گفت: سازمان مدیریت در گزارش دیگری تمامی سناریوها در خصوص نحوه اجرای هدفمندی همچون قطع گسترده یارانه ها یا ادامه روال فعلی در پرداخت یارانه ها و تغییر قیمت بنزین و سایر اتفاقات را به رئیس جمهور ارائه کرد و برای هر کدام از آن محاسباتی انجام دادکه این تمامی موارد نشان‌دهنده دغدغه های رئیس جمهور در حوزه اقتصادی است.

وی با اشاره به نامه رئیس جمهور خطاب به جهانگیری در تاریخ 8 تیرماه سال جاری در خصوص وجود برنامه جامع برای اصلاح نظام بانکی و توسعه بازار سرمایه گفت:‌ با چنین نامه‌ای همه اعضای ستاد اقتصادی موظف شدند که برنامه هایشان را برای استمرار سیاست مهار تورم و خروج از رکود به رئیس جمهور ارائه دهند. بر همین اساس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گزارشی تحت عنوان تحلیل در عملکرد اوراق بهادار بورس و راهکارهایی برای خروج از رکود ارائه کرد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور برای مهار تورم و خروج از رکود و همچنین بهبود وضعیت اقتصادی معاونین و وزرایی دارد که طبیعتا آن‌ها باید برنامه ها و گزارشاتشان را ارائه کنند اگر قرار باشد بنده به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی تنها از وضعیت بودجه و کمبود منابع انتقاد کنم مورد قبول واقع نمی شود و باید برنامه هایم را به رئیس جمهور بدهم . رئیس جمهور هم وظیفه هماهنگ کنندگی این برنامه را دارد و بر همین اساس از ما گزارش و راهکار می خواهد.

سخنگوی دولت با ارائه گزارش دیگری از اقدامات سازمان مدیریت و برنامه ریزی به گزارش این سازمان در خصوص بودجه سال 95 در مردادماه سال جاری و گزارش مربوط به اصلاح نظام بانکی و توسعه نظام سرمایه اشاره و اظهار کرد: تبدیل رشد منفی اقتصاد به رشد مثبت محصول مطالبه گری شخصی رئیس جمهور از تک تک اعضای هیأت دولت و تیم اقتصادی بوده است.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور از تیم اقتصادی درخواست ارائه برنامه ای برای شرایط اقتصادی کشور در دوران پساتحریم کرده است گفت: ارائه برنامه برای انجام اقدامات و برنامه ریزی مناسب در شرایط پس از تحریم از جمله کارهایی است که در جلسات ستاد اقتصادی با رئیس جمهور مطرح شده است که بنده به عنوان رئیس سازمان برنامه ریزی گزارشی در مورد برنامه کوتاه مدت این سازمان برای رشد اقتصادی ارائه کردم.

وی با تاکید بر این‌که «تمامی اعضای کابینه به خصوص تیم اقتصادی وقت صحبت با رئیس‌جمهور و ارائه برنامه‌شان را دارند» گفت: رئیس‌جمهور با دقت به برنامه‌ها گوش داده و اشکالات و ایرادات احتمالی را به فردی که برنامه ارائه کرده است، منعکس می‌کند و این‌که رئیس‌جمهور وقت نمی‌گذارد و وزرا راه دیگری برای ارائه برنامه‌های‌شان نداشتند درست نیست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ادامه داد: ممکن است برخی بگویند که ناهماهنگی در دولت وجود داشته است. ممکن است تفاوت نظر باشد به طوری که در جلسه مربوط به کاهش نرخ سود بانکی سازمان مدیریت بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هر کدام نرخ سود بانکی را مطرح کردند که در این رابطه تفاوت نظر وجود داشت اما در نهایت همه به نرخ تائید شده در این جلسه تمکین کردند. باید باور کنیم به تعداد اقتصادانان و وزرا تفکرات مختلف وجود دارد، اما وقتی در مباحث به جمع‌بندی می‌رسیم همه آن را اجرایی می‌کنیم بر همین اساس فکر نمی‌کنم که این موضوع را به بحث اختلاف نظر تعبیر کرد.

وی تاکید کرد: تصور نمی‌کنم که میزان هماهنگی و صمیمیتی که بین وزیر اقتصاد،‌ سازمان مدیریت و بانک مرکزی وجود دارد در ادوار دیگر بوده باشد، حتی در دوران اصلاحات وضعیت به طوری شد که رئیس‌جمهور وقت مجبور به برکناری این افراد شد، ما علاوه بر شرکت در جلسات با رئیس‌جمهور با یکدیگر نیز جلسه داریم. بسیار با هم برادرانه و صمیمانه برخورد می‌کنیم.

وی تاکید کرد: تردید ندارد اقدام این چهار وزیر در نامه به رئیس‌جمهور از سر خیرخواهی بوده است. حال این‌که چطور رسانه‌ای شده و آیا ضروری بوده بحث دیگری است. بنده تاکیدم بر این است که نباید بازار و افکار عمومی را به خاطر برخی سناریوهای بدبینانه مشوش کرد.

نوبخت گفت :بهتر بود نامه چهار وزیر به رئیس‌جمهور در جلسات هیأت دولت و یا جلسات تیم اقتصادی مطرح می‌شد چون این نامه فرصت‌طلبی برای تخطئه رئیس‌جمهور را فراهم کرده است مبنی بر این‌که ایشان به مباحث اقتصادی و پیشنهادات همکاران توجهی نمی‌کنند؛ این موضوعی است که برخی افراد در رسانه‌ها مطرح کردند که صادقانه نیست.

نوبخت با تاکید بر این‌که «دولت برای شرایط موجود و بهبود شرایط اقتصادی برنامه دارد»، به جلسه استیضاح وزیر راه و شهرسازی اشاره و اظهار کرد: کسانی که امروز از وزیر راه سوال پرسیدند که چرا فلان هواپیما نقص فنی دارد و چرا فلان کار انجام نمی‌شود همان‌هایی هستند که در برجام می‌گویند تحریم‌ها ادامه پیدا کند. آیا آن‌ها با خبر نیستند که استمرار تحریم‌های اقتصادی حتی بعد از تفاهم چه مشکلاتی را بوجود می آورد؟ این‌ها کسانی هستند که این سخنان را دست به کمر از وزیر مطالبه می‌کنند. البته اشکالی ندارد و ما به نظرات مخالفان احترام می گذاریم، ولی وجدان عموم در نهایت به درستی قضاوت می‌کند.

وی ادامه داد: امروز مجلس به درستی به تائید عملکرد آقای آخوندی برای ادامه مسئولیت رای مثبت داد و ان‌شاءالله یکشنبه آینده چنین تصمیم درستی را خواهد گرفت.

سخنگوی دولت با بیان این‌که «امروز شورای پول و اعتبار با تاخیر در ساعت سه بعد از ظهر به صورت فوق‌العاده تشکیل می‌شود» گفت: قبل از این جلسه نیز از دولت درخواست کرده بودم که جلسه‌ای فوق‌العاده جهت تصویب احکام لایحه برنامه ششم داشته باشد تا قبل از مهرماه آن را به مجلس ارائه کنیم. البته قبول دارم آن‌قدر بحث فاجعه منا مهم بود که امکان برگزاری این جلسه فوق‌العاده فراهم نشد، ما برای ارائه بودجه در زمان قانونی و ارائه احکام برنامه ششم و ارقام و جداول برنامه داریم به همین جهت است که رئیس‌جمهور به حرف‌های‌مان گوش می‌دهد.

سخنگوی دولت با تاکید مجدد بر این‌که «نامه چهار وزیر به رئیس‌جمهور تنها گزارشی از وضعیت بوده است» گفت‌: این ارائه گزارش طبیعی است ولی غیرطبیعی این است که چنین نامه اداری و رسمی به رسانه‌ها داده شد و بی‌جهت منتشر گردید.

وی در مواجهه با این پرسش که این نامه مبنی بر اعتراض بر عملکرد اقتصادی دولت نیست؟ گفت: در کدام قسمت نامه چنین چیزی آمده است. طبیعتا آقای دهقان نمی‌تواند در خصوص تبدیل رکود به بحران صاحب نظر باشد، همان‌طور که من نمی‌توانم راجع به مسائل دفاعی صاحب‌نظر باشم. اطمینان داشته باشید که ستاد اقتصادی دولت با تمامی مسئولیت در حوزه اقتصادی و شرایط بین‌المللی کار می‌کند و به دنبال مهار تورم کار می‌کند و رشد اقتصادی است.

وی گفت: اطمینان داشته باشید که رئیس‌جمهور به قولش به مردم وفادار خواهد بود و ازآن عدول نمی‌کند، ولی نباید انتظار داشت یک‌مرتبه تورم را تک رقمی کرد که این کاش می‌شد این کار را با وردی انجام داد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی دولت همچنین خاطرنشان کرد: علت قبول کردن مذاکرات در همین راستا و برای رفع تحریم‌ها بود که این نشان می‌دهد تحریم‌ها آثار سوئی دارد. این‌که یکی دستی به دیگری می‌دهد و عده‌ای احساس نگرانی می‌کنند بدانند که همین فرد ساعت‌ها و به طور شبانه روزی مذاکرات طولانی با نماینده همان کشور داشته است و برای رفع تحریم‌ها مذاکره کرده است، پس معلوم است نفع بزرگی در رفع تحریم‌ها وجود دارد و به همین دلیل دولت برای برجام بسیار فعال بود.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا دولت برای اجرای برجام به مجلس لایحه نداده است؟ گفت: ما به همکاران‌مان در این رابطه نیازی به ارائه لایحه ندیدیم چون قانون مصوب مجلس در خصوص صیانت از دستاوردهای هسته‌ای شاخص هایی را بیان کرده است که قرار شد شورای امنیت آن را رسیدگی کند و طبیعتا بعد از اتمام کار رسیدگی نتیجه نهایی اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: این سوال مطرح شد که گزارش کمیسیون ویژه مجلس در مورد برجام در داخل مجلس و یا بیرون از آن تنظیم شده است؟ پاسخ این است که ما به این مباحث ورود نمی‌کنیم. مقام معظم رهبری فرمودند که مجلس کنار نباشد و رسیدگی کند ما هم خویشتن‌داری کردیم و خوشحال شدیم و حتی مقامات مسؤول دولتی نیز گزارشاتی را به کمیسیون برجام ارائه کردند. بعد از این گزارش نیز طرح دو فوریتی به مجلس ارائه شد که یک فوریت آن به تصویب رسید. از مجلس و کمیسیون امنیت تقدیر می‌کنیم که بلافاصله این طرح را مورد رسیدگی قرار داده و کلیات و جزئیات آن تصویب شد. طبیعتا با تصویب مجلس در هفته آینده می‌توان نسبت به برجام تصمیم گیری کرد و نباید فراموش کنیم که حتی اجرای یک روز تاخیر در اجرای برجام خسارت زیاد اقتصادی وارد می‌کند، منتهی ما خویشتنداری و مدارا کردیم چون معتقدیم مجلس و فرزندان ملتی همچون ما نگران وضعیت اقتصادی هستند و باید در زمان لازم رسیدگی‌ها را انجام دهند.

وی در ادامه در مواجهه با این پرسش که آیا اختلافی در بین اعضای کابینه دولت با انتشار چنین نامه‌ای وجود ندارد؟ گفت: از نظر بنده این نامه عادی بود؛ البته شاید اگر با من مشورت می‌کردند حداقل توصیه می‌کردم که مهر محرمانه به آن بزنند، چون قرار است این نامه به اطلاع رئیس‌جمهور برسد نه شبکه‌های خارجی. ما شما را به عنوان رسانه‌های متعلق به نظام می‌دانیم و اعتماد داریم. اما بحث بر سر آن است که شبکه‌های خارجی بر این موارد تحلیل و حتی در مذاکرات از آن سوءاستفاده می‌کنند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: تنها مواردی که به جمع‌بندی رسیده‌ایم اطلاع‌رسانی کنیم و قرار نیست هر نظر کارشناسی رسانه‌ای شود. مردم را نامحرم نمی‌دانیم اما مواردی که به تصویب قطعی نرسیده‌ایم را رسانه‌ای نمی‌کنیم چون اگر قرار بر این بود، جلسات هیأت دولت نیز باید همچون جلسات مجلس علنی برگزار می‌شد.

وی با بیان این‌که «اطلاعی از چنین نامه‌ای نداشتم» گفت: ما بعد از انتشار این نامه جا خوردیم ولی مطمئن باشید که بین تمامی اعضای کابینه صمیمیت و مودت حاکم است و همه برای رسیدن به هدف مشترک اصلاح نظام اقتصادی کشور بهبود شرایط اجتماعی و رفاه مردم تلاش می‌کنند که این افتخار ماست.

وی همچنین گفت: اگر تحریم‌ها برداشته شود اعضای کابینه طبق تجربه داشته شده تلاش می‌کنند که از این شرایط به بهترین نحو و در جهت بهبود شرایط اقتصادی کشور استفاده کنند.

 سخنگوی دولت در بخش پایانی صحبت‌های خود با ابراز تاسف و تاثر مجدد از فاجعه منا گفت: دولت از تمامی ابزارهای رسمی‌ و غیررسمی برای استیفای حقوق همه عزیزانی که درا ین فاجعه جان باختند و یا مجروح شده‌اند استفاده می‌کند.

وی تاکید کرد:‌دولت از هیچ یک از حقوق کوتاه نمی‌آید و از همه فرصت‌ها استفاده می‌کند. نظام ما آن‌قدر اقتدار و نفوذ دارد که می‌تواند حقوقش را استیفا کند و با توجه به نقش بررسی که در منطقه دارد به هیچ عنوان از حقش کوتاه نمی‌آید.

در پایان این نشست یکی از خبرنگاران مجدد در مورد برجام و چرایی ارائه نکردن لایحه از سوی دولت به مجلس سوالی را مطرح کرد که نوبخت گفت:‌ما برای ارائه لایحه احساس وظیفه قانونی نکردیم و ان شاء الله برای اجرای آن بعد از تصمیم مجلس اقدام لازم را انجام می‌دهیم.

وی در پایان با تاکید بر این‌که «برای اشتغال برنامه داریم» گفت: بنده بازدیدهایی از بخش‌های تولیدی داشته و خواهم داشت و از نزدیک در جریان مشکلات قرار خواهم گرفت تا سازمان مدیریت بر اساس آن گزارشی ارائه کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین