|
|
امروز: جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۴:۴۲
کد خبر: ۶۵۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
پایگاه اینترنتی پارسینه، تحصن گروهی از دلواپسان را که سبب تعطیلی درس آیت الله عبدالله جوادی آملی شد، دستمایه یادداشت روز دوشنبه قرار داد و مروی بر رویدادهای مشابه سالهای گذشته هم داشت.
در این یادداشت با عنوان ' دلواپسان و آیت الله جوادی آملی؛چهار پرده از هجوم دلواپسان به آیت الله' به قلم امیرعلی رامه آمده است: آیت الله عبدالله جوادی آملی از اعضای مجلس تدوین خبرگان قانون اساسی و سفیر ویژه بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی در ابلاغ پیام به آخرین رهبر شوروی است.

خرداد 84

آیت الله جوادی آملی از اکبر هاشمی رفسنجانی حمایت می‎کند. حامیان محمود احمدی‎نژاد به مسجد او می‎ریزند و علیه آیت الله شعار می‎دهند.

شعارهایی از دهان طلاب جوان که مرید آیت الله مصباح و حامی محمود احمدی‎نژاد بودند، خارج می‎شد که پیش از این تنها در سکوهای استادیوم‎های ورزشی شنیده می‎شد. تصور اینکه عده‎ای طلاب مقدمات‏خوان در مقابل عالمی بزرگ که نماد وارستگی و علم حوزه‎هاست بایستند و عربده بکشند، سخت است؛ اما امان از سیاست و امان از دلواپسی.

نمازجمعه و کناره گیری آیت الله


آیت الله جوادی آملی از امامان جمعه قم بود. خطبه ایشان دارای وزن علمی بود و پر از حکمت. همواره از نهج البلاغه سخن می‎گفت. پس از روی کار آمدن محمود احمدی‎نژاد، خصوصاً در سالهای نخستین، حامیانش که آن روزها دلواپس هیچ چیز نبودند، کمترین اعتراضی به او را برنمی‎تافتند. در نمازجمعه در میان خطبه‎ها؛ خطبه‎هایی که جزئی از نماز است، علیه آیت الله شعار دادند؛ امان از دلواپسی؛ امان از سیاست. آیت الله بعدها از امامت جمعه قم کنار رفت.
هاله نور و تکذیب و تأیید

در انتخابات 88، داستان هاله نور بر سر زبان‎ها افتاد. غلامحسین الهام و دفتر محمود احمدی نژاد تکذیب کردند. دفتر آیت الله جوادی داستان هاله نور را تأیید کرد. بعدها فیلم کامل هاله نور منتشر شد. همچنین دفتر آیت الله جوادی شایعه حمایت از محمود احمدی نژاد در انتخابات 88 را تکذیب کرد. تکذیب حمایت و تأیید داستان هاله نور، باز هم به تقابل دلواپسان و آیت الله انجامید. در هر دو داستان حق با آیت الله بود.

برجام و تحصن و درس تفسیر آیت الله

پس از تحصن ناکام و بدون نتیجه دلواپسان در کنار مجلس در تهران و در صحن مسجد اعظم در قم، طلاب متحصن به بهانه برخورد نامناسب نیروی انتظامی با آنان، به درس آیت الله جوادی می‎آیند و می خواهند اعتراض خود را بازگو کنند. شاگردان آیت الله به آنان اعتراض می‎کنند. اگرچه آیت الله به متحصنان گفته است که پیگیری خواهد کرد، اما درس تعطیل می‎شود. شاگردان آیت الله گفته‎اند که ایشان حتی با مریضی درس را در طی سی سال تعطیل نکردند، اما متحصنین برجام باعث تعطیلی آن شدند. امان از دلواپسی و امان از سیاست.

آیت الله عبدالله جوادی آملی سابقه حضور در مجلس تدوین خبرگان قانون اساسی؛ عضویت در شورای عالی قضایی و مجلس خبرگان رهبری را دارد و همچنین سفیر ویژه بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی در ابلاغ پیام به آخرین رهبر شوروی بوده است.


منبع: پایگاه اینترنتی پارسینه
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۳
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
0
2
خدارو شکر،

(در این دنیای دنی!)

انسان های والا-مقام، شریف، و عالِم واقعی
زیاد هستند.

امّا،

اگر قرار باشد (فقط) اسمِ یک نفر ذکر شود!

بنده، با کمال افتخار

اسمِ مبارکِ حضرت ایشان را خواهم گفت.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۶
0
0
روحی له فداه
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۷
0
0
روحی له فداه
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین