|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۴
کد خبر: ۶۵۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
البته نتانیاهو برای اینکه تا حد ممکن از به نمایش گذاشتن شکست خود در زمینه ممانعت از اجرای توافق هسته ای اجتناب کند با لحنی حق به جانب مدعی شد که باید ایران را به پایبندی به تمامی تعهدات هسته ایش مجاب کرد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی با کنار گذاشتن موضع خصمانه خود از تعامل با روسیه و آمریکا درباره موضوعاتی چون بحران سوریه و توافق هسته ای ایران سخن گفت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با «فرید زکریا» مجری شبکه خبری «سی ان ان» با اتخاذ موضعی متفاوت با ایالات متحده آمریکا و دیگر کشورهای عضو پیمان ناتو اعتراف کرد که تمایلی برای دشمنی ورزیدن با مسکو ندارد و مطمئن نیست که آیا حضور نظامی روسها در خاک سوریه تاثیری بر شرایط موجود خواهد داشت یا خیر.

 به نقل از هاآرتص، وی در این باره مدعی شد: علاقه ای به بازگشت به دوره ای که درآن تل آویو و مسکو موضعی خصمانه نسبت به یکدیگر داشتند ندارم. برای همین به روسیه رفتم تا مطمئن شوم تقابلی بین نیروهای نظامی دو طرف ایجاد نخواهد شد.

نتانیاهو در پاسخ به این سؤال که آیا حضور نظامی روسیه در سوریه به بی ثباتی منطقه منجر خواهد شد نیز جانب احتیاط را رعایت کرد و بر خلاف ادعاهای مطرح شده از سوی همپیمانان غربی گفت: نمی دانم. این موضوعی است که به گمان من زمان آن را مشخص خواهد کرد.

با این حال، وی در این مصاحبه که مشروح آن امروز یکشنبه به وقت محلی پخش خواهد شد، ادعا کرد که حضور روسها مانع از تداوم دخالت های نظامی صهیونیست ها در سوریه نخواهد شد به ویژه اگر پای رساندن مهمات به حزب الله در میان باشد.

از سوی دیگر به نظر می آید نتانیاهو بالاخره به اتمام جنگ علیه برنامه هسته ای ایران اذعان کرده باشد چرا که پس از انتشار مصاحبه اخیر وی با شبکه خبری «فاکس نیوز»، همه گمانه زنی ها به سمت تمایل وی برای تعامل هرچه بیشتر با «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا پیش می رود تا به این ترتیب باب گفتگو درباره امنیت تل آویو و آنچه که «فردای روز پس از اجرای توافق هسته ای» اتفاق می افتد، باز شود.

وی ضمن اعتراف به لزوم این تعامل مدعی شد: من هیچ حرفی مبنی بر موافقت با توافق هسته ای ایران نزدم. صحبت درباره روز بعد از توافق است که موعدش فرا رسیده. من مشتاق فرصتی هستم که با اوباما به گفتگو بنشینم تا به اتفاق مروری بر تعهدات آمریکا در قبال تامین امنیت اسرائیل داشته باشیم.

البته نتانیاهو برای اینکه تا حد ممکن از به نمایش گذاشتن شکست خود در زمینه ممانعت از اجرای توافق هسته ای اجتناب کند با لحنی حق به جانب مدعی شد که باید ایران را به پایبندی به تمامی تعهدات هسته ایش مجاب کرد.

در هر صورت، نتانیاهو علیرغم تمام تلاشی که برای پیروزمند جلوه دادن خود به خرج داد، نتوانست مانع از انتقاد رسانه هایی شود که موضع گیری های اخیر وی را در قبال سوریه و ایران نشانه ای از ضعف وی در زمینه سیاست خارجی می دانند زیرا برای وی که تا دیروز هرگونه توافق هسته ای با ایران را به بهانه بد بودن زیر سؤال می برد، آماده شدن برای پذیرش واقعیت های آتی کار آسانی نخواهد بود.



منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین