کد خبر: ۶۵۲۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۵
دبیرکل مجمع صادر کنندگان گاز با اشاره به رشد 1.7 درصدی تقاضای سالانه گاز در ٢٥ سال آینده، گفت: رشد تقاضای گاز برای مصرف در نیروگاه ها در همین بازه زمانی سالانه ٢.٥ درصد رشد خواهد داشت.
محمدحسین عادلی دبیرکل مجمع صادر کنندگان گاز جی یی سی اف (GECF) دیروز (سه شنبه) با کریم موسیموف نخست وزیر قزاقستان دیدار و درباره تحولات سازمان و نیز سومین اجلاس سران این سازمان در تهران گفت و گو کردند.

دبیرکل ایرانی جی یی سی اف با بیان این مطلب که گاز بیشترین رشد را در بین سوخت های فسیلی خواهد داشت و تولید برق به طور روز افزون به گاز وابسته خواهد شد در ادامه افزود: گاز نقش مهمی در بازار انرژی و رشد اقتصادی و نیز کمک به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ایفاء خواهد کرد.

همچنین عادلی در حاشیه دهمین سال برگزاری مجمع انرژی قزاقستان با ولادیمیر اشکولنیک وزیر قزاقستان و توکایف رییس مجلس سنای این کشور دیدار و درباره بازار گاز و تغییرات و تحولات سازمان جی یی سی اف با یکدیگر تبادل نظر کردند.

وی در این دیدارها با ارائه توضیحاتی درباره عضویت کشورهای جدید صادر کننده گاز از جمله آمریکا، برخی کشورهای آفریقای شرقی و استرالیا و چگونگی اثر آن بر بازارهای گاز
به تحولات اخیر سازمان از جمله تاسیس شورای فنی و اقتصادی و نیز تشکیل تیم بررسی بازار اشاره کرد.

گفتنی است از ابتدای شروع به کار محمدحسین عادلی، در ساختار سازمانی جی یی سی اف بازنگری شده و سازماندهی جدیدی بوجود آمده است.

کنفرانس دو روزه مجمع انرژی اورواسیا در قزاقستان سه شنبه با حضور مقامات و شرکت های انرژی برخی کشورها از جمله روسیه، چین، آمریکا، ژاپن، اروپا و منطقه خلیج فارس آغاز به کار کرد.

سازمان کشورهای صادر کننده گاز جی یی سی اف(GECF)، مرکب از ١٨ عضو کامل و عضو ناظر از مناطق مختلف جهان است. چهار کشور از آمریکای لاتین، پنج کشور از آفریقا، دو کشور از اروپا، دو کشور از اوروآسیا، ایران و عراق و سه کشور در حاشیه جنوبی خلیج فارس می باشد،
جی یی سی اف، دو سوم ذخایر گاز جهان را دارد و بیش از ٦٥ درصد تجارت ال ان جی و ٥٠ درصد تجارت گاز خط لوله را داراست.

قزاقستان جزو اعضای ناظر سازمان کشورهای صادر کنندگان گاز به شمار می رود.
کشور پرو در اواخر سال گذشته و با افزایش اهمیت گاز به این سازمان پیوست.
همچنین سال گذشته (GECF) با هفت سازمان دیگر از جمله IEA, IEF, APEC, OLADE, EU, UNSD, OPEC (جمعا هشت سازمان)، مکانیزم جهانی تبادل اطلاعات گاز را بوجود آوردند، که ظرف مدت یک سال ٧٠ کشور به آن ملحق شدند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین