کد خبر: ۶۵۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۳
مشاور ارشد هیات رییسه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ایران در تولید مقاله علمی رتبه 16 و در تولید فناوری رتبه 94 جهان را دارد و باید برای کاهش این فاصله برنامه ریزی و تلاش کنیم.
 محمد حسین صادقی روز چهارشنبه در نشست توجیهی اهداف و مزایای صندوق نوآوری و شکوفایی در اجتماع مدیران و مسوولان دانشگاه های استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی افزود: تفاوت کشورهای پیشرفته با عقب مانده در تبدیل علم به ثروت است و دانشگاه های ما باید برای تجاری سازی علم پیشگام باشند.
وی اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی از اوایل سال 1392 فعالیت خود را در کشور آغاز کرده و اعتبار این صندوق در هر سال 10 هزار میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی است.
وی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی از لحاظ حجم سرمایه پس از صندوق توسعه ملی
بزرگ ترین صندوق مالی کشور است.
او هدف از تشکیل این صندوق را تجاری سازی ایده های علمی و حمایت از شرکت های دانش بنیان اعلام کرد و افزود: تسهیلات این صندوق مختص تجاری سازی است و به پژوهش تعلق نمی گیرد.
دکتر صادقی ادامه داد: در زمان تشکیل صندوق تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور به شمار انگشت های دست نمی رسید اما امروز شمار آنها به یک هزار و 640 شرکت افزایش یافته است.
مشاور ارشد هیات رییسه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تاکنون بیش از دو هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق صندوق ، مصوب یا پرداخت شده و استان اردبیل به علت داشتن فقط هشت شرکت دانش بنیان تاکنون هفت هزار میلیون ریال از تسهیلات به خود اختصاص داده است.
صادقی تاسیس پارک علم و فناوری و مرکز رشد و نبود صندوق نوآوری و شکوفایی را
از دلایل عقب ماندگی استان اردبیل در استفاده از تسهیلات صندوق دانست.
وی پایین بودن نرخ تسهیلات ، ساده و آسان بودن تضمین ها ، بررسی سریع طرح ها و عدم نیاز به آورده شخصی را از مزایای صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به بانک ها ذکر کرد.
وی اظهار کرد: دستگاه های دولتی از مزایای این صندوق محروم هستند و تسهیلات صندوق فقط به شرکت ها یا موسسه های دانش بنیان خصوصی یا تعاونی دارای طرح برتر با ارزش افزوده بالا پرداخت می شود.
او افزود: نباید بازار 80 میلیون نفری داخل کشور را به اجناس خارجی بسپاریم و توسعه تولید و حمایت از تولید کنندگان داخلی باید دغدغه همه باشد.
صادقی گفت: دوران عوامل تولید سنتی به سر آمده و دانش به عامل تولید و اشتغال در جهان تبدیل شده و دانشگاهیان کشور در ایجاد این حرکت بزرگ باید نقش مهمی ایفا کنند.
گودرز صادقی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این نشست تلاش برای رفع موانع تبدیل علم به ثروت را در استان ضروری دانست.
محمد نریمانی معاون پژوهشی و فناوری این دانشگاه نیز افزایش آگاهی را برای تبدیل دانش به ثروت لازم دانست و با اشاره به شمار بالای مراکز و استادان دانشگاه ها در استان خواستار همت دانشگاهیان در این زمینه شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین