کد خبر: ۶۴۲۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران، فرهنگ ایثار را زمینه ساز حل مشکلات کشور دانست و گفت: هشت سال دفاع مقدس می تواند الگوی موفقی برای اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی باشد.
غلامرضا یاوند عباسی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: دوران هشت سال دفاع مقدس جنگی بود که به رغم اینکه سرمایه های زیادی از کشور را نابود کرد اما می شود نام گنج را بر آن اطلاق کرد و این انتخاب بخاطر ثمراتی است که در پس هشت سال دفاع بدست آوردیم.

وی ادامه داد: زمانی که انقلاب اسلامی هنوز یک نهال نو رس بود و دشمنان داخلی هم هرلحظه مشکل ایجاد می کردند، جنگ اتفاق افتاد و مردم با غیرتی شورانگیز به دفاع برخاستند و با دستان خالی دشمن را سرجای خود نشاندند.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران اضافه کرد: اگر امروز دشمن جرات استفاده از گزینه نظامی را ندارد بخاطر این است که وقتی ایستادگی ملت ایران با دست خالی را تاب نیاورد پس با این پیشرفت های شگفت انگیز ایران به ویژه در عرصه های دفاعی قطعا جنگِ دوباره، بسیار پشیمان کننده تر از جنگ قبلی برای متجاوزان خواهد بود.

یاوند عباسی اظهار کرد: جنگ هشت ساله جوهره ذاتی انقلاب اسلامی را به دوستان و دشمنان نشان داد و اعلام کرد که وحدت، انسجام و همدلی چطور می تواند یک نظام و ملت را در برابر قدرت های متحد جهانی مصون کند و این تجربه امروز در حوزه مقاومت دیده می شود.
وی ادامه داد: اگر امروز شیعیان یمن با دستان خالی جلوی دشمن می ایستند تجربه ای است که از جنگ هشت ساله بدست آوردند؛ اگر در لبنان و فلسطین هم شاهد این موضوع هستیم بهره بردن از تجربه هشت سال دفاع مقدس است.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران گفت: بعد از دوران جنگ می بینیم با وجود تمام تحریم ها در حوزه هایی که ایثارگران حضور داشتند، پیشرفت چشمگیرتر بوده که از جمله آن می توانیم به حوزه های موشکی، هوافضا و تسلیحات اشاره کنیم.

یاوند عباسی اظهارداشت: هشت سال دفاع مقدس می تواند الگوی موفقی برای اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی باشد یعنی اقتصادی که در آن ما در عین نداری، تولید می کردیم.

**جوان گرایی درسی مهم از دوران دفاع مقدس

وی ادامه داد: مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس خودش را نشان داد، مدیریتی که افراد همه ظرفیت های خودشان را برای نظام و برای پیشبرد جنگ در اختیار می گذاشتند که حاصل آن پیروزی و غلبه بر قدرت های جهانی شد.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران یکی از درس های دوران دفاع مقدس را جوان گرایی و اعتماد به جوانان عنوان کرد و گفت: سن متوسط فرماندهان جنگ 27 سال بود و 80 درصد شهدا نیز زیر 30 سال سن داشتند که اوج تعداد شهدا در سنین 17 تا 23 سال بود،امروز نیز جوانان می توانند تحت تعالیم معارف انقلاب و دفاع مقدس، یکبار دیگر ایران را بسازند.

**فرهنگ ایثار لازمه حل بسیاری از مشکلات کشور

یاوند عباسی تاکید کرد: فرهنگ حیات بخش ایثار در دوران دفاع مقدس باید در شئون مختلف زندگی وارد شود که اگر فقط در دوران دفاع مقدس بماند بزرگترین ظلم به فرهنگ ایثار است چرا که فرهنگ ایثار می تواند به زندگی ها دوام و قوام ببخشد و آمار طلاق را کاهش دهد.

وی ادامه داد: فرهنگ ایثار می تواند وارد فرهنگ ترافیک شود و عبور و مرور را برای مردم آسان کند؛ این فرهنگ در تمامی حوزه ها می تواند زندگی مردم را شیرین و مشکلات را حل کند و توجه به آن ضرورت دارد.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران گفت: حال که ایثارگران در دستگاه های اجرایی به روزهای بازنشستگی نزدیک می شوند، نظام باید بیشترین و بهترین استفاده را از وجود آن ها ببرد و کاری کند که آثار وجودی ایثارگران منشاء حرکت های موثر در عرصه های سازندگی و پیشرفت انقلاب اسلامی شود.

**دو اقدام اساسی دولت تدبیر و امید در حوزه ایثارگران

یاوند عباسی افزود: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید دو اقدام اساسی در حوزه ایثارگران انجام شد که این دو اقدام ابلاغ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تدوین سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان است.

وی خاطرنشان کرد: قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در گذشته تصویب شد اما در دولت قبل ابلاغ نشد که امروز تعدادی از آیین نامه های آن نیز تصویب شده و بقیه آن در حال تصویب است.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران گفت: تدوین سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان از مهمترین کارهایی است که بعد از انقلاب اسلامی برای رزمندگان انجام شده است که امیدواریم زمینه برای تصویب آیین نامه ها یا قوانین مرتبطی که چارچوب آن در سند راهبردی پیش بینی شده فراهم شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین