|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۶۳۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۰
مدیرکل فرهنگ و اشاد اسلامی می گوید که دولت تدبیر و امید به جد معتقد به آزادی مطبوعات بوده و تاکنون نیز برخوردش با رسانه ها مهرورزانه و همراه با مماشات بوده است .
سید ناصر اسحاقی روز شنبه در نشست با مدیران مطبوعات و خبرگزاری های استان اردبیل افزود: دولت تلاش می کند تا از مطبوعات تا حد امکان حمایت کرده و بستر را برای فعالیت آزادانه آنها فراهم کند.

وی با بیان اینکه دولت مایل به اقدام قضایی علیه مطبوعات نیست، بیان کرد: با توجه به این سیاست در استان اردبیل نیز در دو سال گذشته اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شکایتی علیه مطبوعات نداشته است .

او با بیان اینکه مطبوعات ایجاد کننده فضای پر نشاط و ارایه اندیشه ها در جامعه هستند، اظهار کرد: این فضا باید همچنان با جریان آزاد اطلاع رسانی در کنار حفظ قانون و خطوط قرمز حفظ گردد.

اسحاقی به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت : در این ایام مطبوعات فعال و پرکار شده و توجه افکار عمومی به رسانه نیز بیشتر می شود و در این فضا باید همه مواظب باشند که بر خلاف قانون و آرامش و نشاط جامعه عمل نکنند.

وی اظهارکرد: قانون اساسی ، قانون مطبوعات و قانون انتخابات چارچوب های فعالیت نامزدهای انتخاباتی و رسانه ها را مشخص کرده و بر این اساس نیز با آنها رفتار می شود .

او تاکید کرد که اساس فعالیت و وظیفه مطبوعات کشاندن مردم به پای صندوق های رای می باشد و نتیجه انتخابات در مرحله بعدی اهمیت قرار دارد .

وی با اشاره به حرمت آبرو و شخصیت افراد در جامعه گفت: نباید فضا در انتخابات بگونه ای باشد که آبروی افراد مورد هجمه قرار گیرد و رسانه ها باید مواظب باشند که آلت دست برخی افراد در این زمینه نباشند.

اسحاقی اضافه کرد: ارگان های ذیربط بویژه مدعی العموم فعالیت های انتخاباتی را رصد می کنند و اگر آسیبی به آبروی افراد و امنیت و آرامش جامعه وارد شود برخورد قانونی با حرمت شکنی ها صورت خواهد گرفت .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در باره برخی تبلیغات زودرس انتخاباتی و درج مطلب نامزدهای احتمالی با عناوین کارشناس گفت: خود مطبوعاتی ها باید از بینش خود در این زمینه بهره جسته و بر اساس تکلیف و مسئولیت مهم خود اقدام کنند.

وی اظهار کرد: هیچ کس مطبوعات را مجبور به درج نظر نمی کند و این خود اصحاب رسانه و مطبوعات هستند که باید با قدر دانستن حرمت و ارزش قلم آن را در اختیار افراد ناتوان و خدایی نکرده متخلف و هتاک قرار ندهند.

وی اضافه کرد: انتخابات صحنه گزینش افراد تاثیرگذار بر سرنوشت کشور و استان می باشد و اصحاب مطبوعات نیز بعنوان نخبگان جامعه وظیفه روشنگری و کمک به مردم را در انتخاب اصلح دارند و بنابرین نباید تبلیغ گر افراد غیر شایسته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به افزایش فعالیت ها در فضای مجازی گفت : کارگروه فعالیت قانونی در فضای مجازی در این اداره کل تشکیل شده و موضوع تاثیر این فضا در مسایل فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است .

اسحاقی گفت : به تازگی کارگاهی در مورد بازی های رایانه ای و شبکه های مجازی برگزار شده و همچنین تاثیر این فضا در برخی مسایل فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است .

او اضافه کرد: در زمینه انتخابات نیز این کارگروه فعالیت ها در فضای مجازی را رصد خواهد کرد.
وی در باره استناد برخی مطبوعات به مطالب طرح شده در فضای مجازی گفت: این استناد به هیچ وجه معتبر نبوده و در صورت وجود شاکی هیات منصفه مطبوعات به نفع شاکی رای خواهد داد.

اسحاقی به نشریات محلی توصیه کرد که از استناد به مطالب مطرح در فضای مجازی خوداری کرده و از درج و نشر آنها نیز در نشریات خوداری کنند .
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین