کد خبر: ۶۲۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۰
یک دختر دانشجوی پزشکی در یکی از بیمارستان های تهران بر اثر تزریق داروی جعلی جان باخت.
تزریق یک داروی تقلبی در یکی از بیمارستان های تهران واقع در سعادت آباد جان یک دختر جوان را گرفت. این حادثه که روز جمعه رخ داد، بر اثر تزریق داروی جعلی ب کمپلکس موجب ایجاد تاول و تشنج و در نهایت قطع تنفس و فوت این بیمار شد.

مرحومه «سیده ی - ش» که دانشجوی سال پنجم پزشکی نیز بوده است، به دلیل سرماخوردگی به این بیمارستان خصوصی مراجعه و متعاقب تزریق داروی جعلی متوجه علائم پس از تزریق این دارو شامل بروز التهاب در پوست شده و علیرغم مراجعه مجدد به بیمارستان بهبودی نیافته بود. وی با توجه به تحصیل در رشته پزشکی پس از مشاهده این علائم خود پیش بینی عدم بهبود این بیماری را نموده و در نهایت بر اثر ایست تنفسی در بیمارستان جان باخت.

این نخستین بار نیست که داروهای تقلبی صدمات غیر قابل جبران جانی به بیماران وارد می کند و وزارت بهداشت هنوز نتوانسته است بر این مشکل غلبه کند. همچنین برخی گزارش ها از رواج خرید و فروش این داروهای جعلی در بازارهای سیاه دارو نیز خبر می دهد.

در همین رابطه سال گذشته دکتر سید علی فاطمی عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران گفته بود: سالانه حدود 200 هزار نفر به علت مصرف داروهای تقلبی که با برندهای معروف وارد بازار می شوند، جان خود را از دست می دهند.

به نظر می رسد وزارت بهداشت و دیگر سازمان های مرتبط با امر دارو در کشور لازم است با تشکیل ستادی جهادی در زمینه مبارزه با قاچاق دارو و فروش داروهای جعلی در کشور، هرچه سریعتر در جهت ریشه کن شدن این عارضه خطرناک و غیر قابل جبران اقدام نمایند.

در همین رابطه عبدالرحمان رستمیان، نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به این خبر در گفتگو با خبرنگار فرهنگ نیوز، با تأکید بر ضرورت پیگیری چگونگی ورود داروی تقلبی به بیمارستان، گفت: دستگاه قضایی باید هرچه سریع تر منبع ورود داروی تقلبی به بیمارستان را پیدا کرده تا برخورد قاطعی با متخلفان صورت گیرد.

وی با ابراز تأسف از مرگ یک دختر جوان در اثر تزریق داروی تقلبی در یکی از بیمارستان های خصوصی سعادت آباد، گفت: مسئولیت بیمارستان باید در این زمینه پاسخگو باشد که داروهای خود را از چه جایی تهیه کرده است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه بیمارستان باید نسبت به پرداخت غرامت در خصوص این اتفاق اسفناک اقدام کند، عنوان کرد: از طرفی دیگر دستگاه قضایی باید به دنبال مبدأ ورودی این داروی تقلبی به بیمارستان باشد.

وی در ادامه با اشاره به وجود قوانین بازدارنده ای که در نظام سلامت وجود دارد، یادآور شد: شخص یا اشخاصی که منجر به ورود داروی تقلبی به بیمارستان شده اند باید مورد پیگرد قرار گیرند تا مبدأ اصلی مشخص شود و به دنبال آن به طرز ریشه ای جلوی تکرار این اتفاق گرفته شود.

رستمیان در ادامه به کاری که اخیرا معاونت داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز کرده است، اشاره و مطرح کرد: معاونت دارو به دنبال نشان دار کردن داروهاست که داروهای قاچاق از داروهای وارد شده به طرز غیر قاچاق مشخص شوند اما باید هرچه سریع تر این اقدام خود را به مرحله اجرا بگذارد.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بسیار مهم است که دارو از چه راهی وارد کشور می شود و در چه شرایطی نگهداری می شود همچنین نشاندار کردن دارو به پزشکان و پرستاران کمک می کند تا به راحتی داروها را از یکدیگر شناسایی کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین