کد خبر: ۶۲۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹
دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به حادثه کشته شدن زائران بیت الله الحرام در مکه مکرمه گفت: در حج تمتع سال آینده با اعزام نیروهای امدادی در کنار ارائه خدمات بهداشت و درمان، امدادرسانی در حج را نیز مدنظر قرار دهیم.
ازجمعیت هلال احمر، علی اصغر احمدی در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی فرایند تایید و ارزیابی ظرفیت سازمانی (OCAC)‏‏ ‏‏( فرایند تایید و ارزیابی ظرفیت سازمانی)که با حضور نماینده فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر برگزار شد، با اشاره به حادثه دلخراش کشته شدن زائران خانه خدا در عربستان‏، گفت: تصمیم داریم در سال آینده با اعزام نیروهای امدادی در کنار ارائه خدمات بهداشت و درمان، امدادرسانی در حج را نیز مدنظر قرار دهیم.

وی با تاکید بر اهمیت برگزاری این نوع کارگاه های آموزشی گفت: دنیا در آستانه تحول بزرگی قرار گرفته و حوادثی که رخ می دهد، از مخاصمات جنگی در اوکراین و روسیه‏، خشکسالی، ریزگردها و حتی فقر و بیکاری و اعتیاد و دیگر ناهنجاری های اجتماعی که جوامع با آنها درگیرهستند.

وی ادامه داد: این بحران و حوادث هشدار و زنگ خطری است که به عنوان خانواده بزرگ فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر در قبال رفع آنها مسئولیت داریم.

شناخت نقاط قوت و ضعف و برنامه ریزی برای آینده

دبیرکل جمعیت هلال احمر با تاکید بر لزوم بازنگری و تقویت نقاط قوت در ارائه خدمات جمعیت هلال احمر‎؛ تصریح کرد: باید حوادث آینده را شناسایی کنیم و با اتکا به امکانات آموزشی و نیروی انسانی، خود را برای مواجهه با آینده آماده سازیم.

احمدی با اشاره به اینکه برنامه (OCAC) یکی از برنامه های مهمی است که فدراسیون دنبال می کند تا جمعیت های ملی خود را با استانداردهای جهانی تطبیق دهند،‏ افزود: با اجرای این برنامه متوجه می شویم چه نقاط ضعف و قوتی داریم.

ضرورت گسترش آموزش های همگانی امداد و کمک های اولیه

دبیرکل جمعیت هلال احمر ادامه داد: جمعیت هلال احمر ایران تجربه گرانسنگ 8 سال جنگ تحمیلی، اراضی آلوده به مین، سیل و زلزله و دیگر حوادث و بلایای طبیعی را دارد و ما آمادگی داریم تا با توجه به برنامه (OCAC) که برپایه تجربه است، تجارب خود را در اختیار فدراسیون و جمعیت های ملی که به آن نیاز دارند، قرار دهیم.

احمدی در ادامه با اشاره به ضرورت گسترش آموزش های همگانی امداد و کمک های اولیه تاکید کرد: لازم است در کنار مردم باشیم، از توان آنها استفاده کنیم و با ایجاد هسته های آموزشی در تمام محلات، روستاها و .. و بر پایه اعتمادی که مردم به ما دارند، بتوانیم جمعیت را به سمت جلو پیش ببریم.

وی با اشاره به تعامل مناسب جمعیت هلال احمر با مسئولان و ادارات و دستگاه ها و همچنین اعتماد مردم به این نهاد تصریح کرد: جمعیت هلال احمر بر پایه این تعاملات و اعتماد، در حل مشکلات متوقف نمی شود.

برنامه (OCAC)بیش از 2 سال است در سطح فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر به عنوان برنامه ای که به ارزیابی ظرفیت های سازمانی جمعیت های ملی در جهت رشد و توسعه بیشتر می پردازد، در حال پیگیری و پیاده سازی است.

این دوره 2روزه از سوی معاونت امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر و با حضور روسای سازمان های تابعه جمعیت هلال احمر و نمایندگانی از مدیران ارشد، میانی، جوانان و داوطلبان جمعیت صبح امروز برای آشنایی با برنامه و اجرای آن طی یک برنامه زمانی 3 تا 6ماهه کار خود را آغاز کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین