کد خبر: ۶۲۱۲۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی همچنین گفت: کسانی که همواره می گویند وابسته به هیچ حزبی نیستند، از مسوولیت فرار می کنند زیرا حزب مافیا نیست و در نهایت، همه وابسته به یک جریاناتی هستند.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی بر ضرورت تقویت نقش احزاب دارای برنامه برای قوام مردم سالاری در کشور و حزبی شدن انتخابات تاکید کرد.

,وی گفت: دستگاه های نظارتی و اجرایی باید ضمن بازکردن دایره انتخاب مردم، امکان حضور همه نیروهای داخل نظام را در انتخابات فراهم کنند و دولت نیز باید انتخابات را به طرف حزبی شدن ببرد.
غلامحسین کرباسچی در گفت و گویی تفصیلی با ایرنا ضمن تشریح نقش دستگاه های نظارتی و اجرایی در حضور حداکثری مردم در انتخابات و رویکردها و مواضع حزب در خصوص مسایل جاری کشور تاکید کرد که دولت باید انتخابات را به طرف حزبی شدن ببرد.

وی تصریح کرد که دموکراسی بدون حضور احزاب و تشکل های قوی که دارای برنامه و راهکار برای مسایل کشور باشند و بر عملکرد دولتها نظارت کند،عملی نیست.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی همچنین گفت: کسانی که همواره می گویند وابسته به هیچ حزبی نیستند، از مسوولیت فرار می کنند زیرا حزب مافیا نیست و در نهایت، همه وابسته به یک جریاناتی هستند.

کرباسچی همچنین توجه به بخش زیرساخت ها و حمل و نقل را راه خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی در کشور دانست و از دولت خواست در این زمینه گام های جدی بردارد.

وی بزرگ ترین خدمت به دولت را انتقاد سازنده از آن دانست و اظهارداشت که حزب کارگزاران به دنبال سهم خواهی از دولت نیست اما حضور مشاوران این حزب در کنار دولت ، در تدوین برنامه ها و بیان نقطه نظرات حزب موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد که باید تمام نیروهای دلسوز، معتدل، کارآمد و همراه دولت، دور یکدیگر جمع شده و با ائتلاف در برابر افراطی ها وارد انتخابات شوند ودستگاه های نظارتی با بازکردن دایره انتخاب ، امکان حضور همه نیروهای مختلف داخل نظام را فراهم سازند.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در همین راستا، بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتخابات 92 را فرمایشاتی استراتژیک برای انتخابات فرارو ارزیابی کرد.

متن گفت و گوی ایرنا با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران اسلامی را پیش رو دارید:

**در دولت جدید مراکز حزب فعال شدند/ آقای محمد هاشمی افراد جدید شورای مرکزی حزب را تایید کرد

کرباسچی در ابتدای این گفت و گو درباره دلایل تحولات در تشکیلات حزب کارگزاران و آنچه جوانگرایی حزب خوانده شده است، گفت: نوسازی به معنای اینکه برنامه خاصی باشد ، نیست. در دوره دولت احمدی نژاد به دلیل مخالفت هایی که با حزب می شد بخصوص بعد از سال 88 به دلیل جوی که مجموعه ارگان های وابسته به دولت ایجاد کرده بودند، جایی برای گسترش و فعالیت احزاب وجود نداشت و بسیاری از شوراهای استانی به دلیل برخوردهایی که شده بود وهزینه هایی که داده بودند، دچار مشکل شدند.

وی افزود: هرکسی که وارد کار سیاسی می شود، کار چریکی که نمی خواهد بکند که در مقابل، با او برخورد امنیتی صورت گیرد. در انجام کار سیاسی افراد بطور شفاف انتقاد و راه حل های خود را اعلام می کنند و مردم هم به آن رای می دهند یا نمی دهند. در هر حال، کار سیاسی هزینه معقولی دارد اما نباید فراتر از آن، برخوردی صورت گیرد.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی تصریح کرد: این حزب جزو احزابی بود که بعد از سال 88 از این بدبینی و برخوردها دور نبود وچون معتقد بود نمی خواهد کار زیرزمینی کند، بسیاری از بخش های آن فعال نبودند ولی در دولت دکتر روحانی با رویکردی که وجود داشته، احساس کردیم که باید بخش های ما فعال شوند و بسیاری از مراکز فعال شدند و کاری که شورای مرکزی کرد، فعال کردن شوراهای استانی و شهرستانی و ارائه برنامه بود و چیزی غیر از این نیست.

کرباسچی درباره طرح جوان گرایی در حزب کارگزاران و ورود افراد جدید که برخی شائبه مخالفت آقای محمد هاشمی با این موضوع را مطرح کردند، اظهارداشت: باید در احزاب و سازمان های سیاسی باز باشد تا نیروهایی که هم جهت وهم فکر آنها هسنند وارد شوند چون حزب قفس بسته ای نیست که کسی که وارد شد، نتواند از آن خارج شود و یا کسی نتواند وارد شود.

وی افزود: حزب یک نهاد و ارگان سیاسی است که افراد شفاف می توانند فعال شوند به شرط اینکه مرامنامه و برنامه حزب را بپذیرند؛ حتی اگر روزی فردی با حزبی مخالفت داشته باشد می تواند اعلام کند که آن را قبول ندارد و در دنیا این موضوع مرسوم است وبه راحتی برنامه یک حزب دیگر را برای توسعه کشور قبول می کند .

کرباسچی یادآور شد: اعضای جدید شورای مرکزی حزب کارگزاران در شرایطی آمدند که آقای هاشمی جزو هیات موسس بودند و ایشان آنها را تایید کرد و اینکه وی با افراد جوان مخالف باشد، اینطور نیست.

وی گفت: بنا نداریم وقت مردم و مملکت را با این موضوعات بگیریم و این قدر وقت نداریم که به مسایل اختلافی و سلیقه های شخصی برسیم بلکه بحث های فلسفی و شخصی را باید در جای دیگر طرح کرد. در صحنه عمل، چیزی که نمود کارایی یک نظام است ایجاد زمینه توسعه است. ما در مرامنامه خود توسعه کشور را اصل قرار داده ایم و هر فرد و حزبی این را بپذیرد ما جزو آنان هستیم.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی تصریح کرد: چیزی که می فهمم این است که نظام و انقلاب باید برای چیزی که برای مردم قابل لمس است و در جهت توسعه باشد زمینه سازی کند. مابقی مقدمه است. حتی قرآن می گوید شرایطی ایجاد کنیم که توسعه و امکاناتی باشد که بین مردم تقسیم شود.

کرباسچی در ادامه گفت: اینکه وقتی فردی به قدرت می رسد بگوید به هیچ حزبی وابسته نیستم نشانگر بی برنامگی است چراکه حزب مافیا نیست که از آن اینگونه تلقی شود ؛ حزب جایی است که افرادی دلسوز و متفکر به تشخیص نظام که به آنها مجوزی داده است و دارای مرامنامه هستند برای توسعه و پیشرفت کشور برنامه ریزی می کنند .

** بزرگ ترین خدمت یک حزب به دولت، انتقاد سازنده از آن است

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی همچنین درباره نقش سیاسی و غیر امنیتی حزب در ساختارهای دموکراتیک اظهار داشت: فردی که می خواهد فعالیتی در جهت مخالف با امنیت کشور داشته باشد که نمی آید مجوز بگیرد و حزب تشکیل دهد تا فعالیت کند. چنین فردی اقداماتش مخفیانه است و از طرفی، به صورت صریح و علنی به عملکرد دولت انتقاد نمی کند.

وی افزود: البته بزرگ تین حسن نیت این است که انتقاد سازنده از دولت شود و این بزرگترین خدمت به دولت است .

کرباسچی گفت: اگر به احزاب سیاسی اینطور نگاه شود که امیدواریم بشود، خوب است؛ البته این اقدامات تنها با نگاه شخص رییس جمهور و وزیر کشور عملی نخواهد شد و کل سیستم دولتی باید به احزاب اینچنین نگاه کنند .

وی ادامه داد: احزاب، کمک حال سیستم اجرایی در جهت نظارت و ارائه راهکارهای کارشناسانه هستند و اگر این نگاه حاکم شود احزاب به تدریج قوام پیدا می کنند و از طرفی احزابی که ایزوله باشند، دیگر فعالیت نمی کنند و به تدریج مضمحل می شوند.

کرباسچی افزود: توقع احزاب این است که اگر بنا باشد دموکراسی قوام یابد، بدون حضور احزاب و سازمان های سیاسی قوی که بتوانند افرادی معرفی و برنامه هایی را ارائه کنند، شدنی نیست.
وی با بیان این که یکی از کارکردهای احزاب انتخابات است، گفت: اگر دولت می خواهد به طرف انتخابات حزبی حرکت کند که ضایعات وهزینه های آن نیز کمتر خواهد بود، باید به دنبال احزابی باشد که دارای برنامه کارآمد و افراد متخصص باشند.

**احزاب نیازی به یارانه و خانه احزاب ندارند/ تفاوت دولت یازدهم با دولت قبلی در برخورد با احزاب
کرباسچی درباره فضایی که دولت برای فعالیت حزبی و انتخاباتی از جمله راه اندازی دوباره خانه احزاب ایجاد کرده است، اظهارداشت: احزاب نیازی به یارانه و خانه احزاب ندارند. احزاب توقعی از دولت ها ندارند؛ همین که دولت ها برای احزاب مزاحمت ایجاد نکنند، کافیست. در دولت گذشته تلاش می شد هر نوع اندیشه سیاسی غیر از همان چیزی که دولت ودستگاه اجرایی تبلیغ می کرد یک طرفه علیه آن حرف زده شود بدون اینکه تریبونی به طرف مقابل داده شود؛ ولی این موضوع در دولت یازدهم صورت نمی گیرد .

وی افزود : دموکراسی بدون حضور احزاب و تشکل های قوی که دارای برنامه و راهکار برای مسایل کشور باشد و بر عملکرد دولتها نظارت کند، عملی نیست. نهادهای سیاسی و احزاب مقوم دموکراسی هستند و اگر دموکراسی به معنای واقعی باشد ، در قالبی منطقی از افراد حمایت می کند که با پوپولیسم عوام فریبانه تفاوت دارد .

** به دنبال سهم خواهی از دولت نیستیم

دبیرکل حزب کارگزاران در ادامه، درباره تبلیغات برخی رسانه ها در خصوص اظهاراتش مبنی براینکه دولت یازدهم با حمایت اصلاح طلبان و هاشمی رفسنجانی روی کار آمد، و اینکه این گروه ها هم اکنون به دنبال سهم خواهی هستند ، گفت: این افراد وقتی با جریانی مخالف باشند، حق دارند چنین اظهار نظری کنند. واقعیت این است که مردم تشخیص می دهند و این واقعیت ها ماندنی است و واقعیت های تاریخی را نمی توان با موضوعات مقطعی تغییر داد.

کرباسچی خاطرنشان کرد : اینکه روشن است اگر اصلاح طلبان وآقای هاشمی رفسنجانی و نیروهای دلسوز و معتدل کشور جمع نمی شدند، چنین نتیجه ای حاصل نمی شد ولی امروز دیگر نیازی نیست که بخواهیم این را اثبات کنیم چون به دنبال این نیستیم که از این اثبات، بهره برداری و سهم خواهی کنیم.

وی افزود: در دیدار افطاری احزاب با رییس جمهوری نیز به ایشان گفتم که «آقای رییس جمهور، شما فرج بعد از شدت بودید و پس از ناامیدی، با موقعیت تاریخی که به همت چند نسل از دلسوزان این ملت بدست آمد شما بهترین فردی هستید که می توانید از این موقعیت تاریخی صیانت کنید وآن را در تاریخ ایران ماندگار سازید.»

کرباسچی ادامه داد: به آقای روحانی گفتم که «خواهش می کنیم در حاشیه ها نمانید و با اقتدار از اصول خود دفاع کنید و با نهضت گفت وگو، اراده ملی را پشتوانه تصمیمات خود سازید. ما از دولت شما هیچ سهمی نمی خواهیم ، سهم ما همان آرامش ، امنیت، رشد و توسعه ایران است .»
وی افزود: سهم ما ، ایجاد وفاق میان سران کشور، قوای حاکمیت و دولت و ایجاد ارتباط میان نسل جدید و قدیم است و سهم ما افتخار به این دوران است که برای آیندگان به یادگار بماند و از ما یاد کنند و بگویند که پیشینیان سهمی در این توافق ملی و اقتدار ملی داشته اند .

کرباسچی افزود: نهایتا سهم ما، پاسخگویی سرافرازانه در روز رستاخیز است که اگر جامعه ای ساخته ایم که یدخلون فی دین الله افواجا باشد، نه اینکه شرمنده باشیم که یخرجون فی دین الله افواجا ؛ بنابراین، نسلی را تحویل دادیم که خداباور و میهن دوست باشند .

وی افزود: در این نشست سهم خود را با صراحت اعلام کردیم و اگر مخالفین سیاسی هر تحلیلی کنند، بر اساس دیدگاه خودشان است. واقعیت این است که هیچ کدام از اصلاح طلبان و نیروهای معتدل قبل و بعد از انتخابات اگر نقدی هم می کنند دنبال سهم خواهی نیستند بلکه به دنبال این هستند که امور کشور برمبنای مصلحت مردم و منافع ملی پیش برود.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ادامه داد: تفسیرها و حرفهای مختلف طبیعتا بحث های تبلیغاتی است که هر فردی تلاش می کند مطرح کند ولی واقعیت این است و شما می بینید کسانی که نقش اساسی در جریان انتخابات داشتند نه تنها سهمی نداشتند بلکه مضایقی هم برای آنها پیش آمد .

کرباسچی به عنوان نمونه گفت: آقای خاتمی قبل از دولت یازدهم ممنوع التصویر نشد و در چهار سال دوم دولت احمدی نژاد هم که اتفاق جدیدی برای او نیفتاد، بلکه بعد از این دولت گفته شد که وی ممنوع التصویر است .

** همراه تمامی نیروهای معتدل برای ایجاد مجلسی قوی ، همراه و راهنمای دولت هستیم
وی درباره نحوه حضور و استراتژی حزب کارگزاران در انتخابات آینده اظهارداشت: فکر می کنیم باید در آینده تمام نیروهایی که دلسوز مملکت هستند و معتدل فکر می کنند و دیگران را برای خود قابل تحمل می دانند و همراه این دولت هستند جمع شوند و امکانات را فراهم و با مردم صحبت کنند.
کرباسچی افزود: در برابر ، کسانی هم هستند که افراطی بوده و مانع سرراه دولتی هستند که نشان داده توانایی اداره کشور را دارد. بنابراین در این زمینه جزو نیروهای اصلاح طلب هستیم وتلاش داریم برنامه واحدی برای معرفی کاندیداها داشته باشیم که نیروهای لایق و کارآمدی را نامزد کنند تا مجلس به نهادی قوی، همراه و و راهنمای دولت در جهت توسعه و اقتدار و تامین اهدافی که منافع استراتزیک ملی را تامین کند، بدل شود .

** دستگاه های نظارتی با بازکردن دایره انتخاب، امکان حضور همه نیروهای مختلف داخل نظام را فراهم سازند
وی همچنین درباره نقش دستگاه های نظارتی و اجرایی در فراهم کردن بستر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، گفت: دستگاه های نظارتی و دولت باید طوری عمل کنند که مردم در برابر انتخاب گروه های متفاوت با سلیقه های گوناگون قرار گیرند ، نه اینکه برخی نیروهای داخل نظام را به بهانه های مختلف رد کنیم و فقط یک گروه که با اسم های مختلف اما همه دارای یک سلیقه هستند را جلوی مردم بگذاریم که دراین صورت، تنها همان هایی که اینها را قبول دارند در انتخابات حاضر می شوند ولی اگر دیدگاهی که انتخابات را مقوم دموکراسی کشور و مقوم حضور مردم و اقتدار کشور می داند، حاکم باشد، باید طور دیگری عمل شود.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: بیانات رهبر معظم انقلاب در انتخابات 92 بیانگر استراتژی نظام است و دیدیم بر همین اساس و در پی فرمایشات ایشان، کسانی که شاید این نظام را حتی قبول نداشتند پای صندوق آمدند؛ چرا که ایران را قبول داشتند و به قانون اساسی التزام دارند.

کرباسچی افزود: بنابراین، مجموعه دستگاه های نظارتی و دولت تلاش کنند با بازکردن دایره انتخاب، همه نیروهای داخل نظام ولو با سلیقه های مختلف امکان حضور در انتخابات را بیابند و با ردصلاحیت های گسترده، مانعی بر سر راه انتخابات ایجاد نشود.

وی گفت: در مجلس هم طیف های مختلف تاثیرگذار هستند. در بسیاری از شهرستانها هنوز موضوعات محلی و قومی و زبانی تاثیرگذار است و مجموعه ها و طایفه هایی هستند و می خواهند افرادی به عنوان کاندیدای قومشان حضور یابند و وقتی این افراد رد شوند، بخشی از مردم از حضور در انتخابات دلسرد می شوند.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی اظهار امیدواری کرد: حرف رییس جمهوری عملا تحقق یابد که در مجلس اول کسانی که بعدا جزء مخالفین مسلح نظام شدند، مردم در انتخابات به آنها رای ندادند و این افراد به دست مردم حذف شدند.

کرباسچی افزود: نظام برای حذف این افراد اقدام نکرد و به رغم اینکه ماهیت اینها را شناخته بود و می دانست برنامه های امنیتی و سیاسی دارند، آنها را حذف نکرد بلکه آنها توسط مردم حذف شدند و در نهایت، مجلسی که شکل گرفت مجلسی نبود که مقابل نظام بایستد و اکثریت نمایندگان آن، اهداف نظام را پیگیری می کردند.

وی تاکید کرد : اگر با همین بیان رییس جمهور، انتخابات برگزار شود و نهادهای انتخابات مخصوصا وزارت کشور و شورای نگهبان در این راستا حرکت کنند، مردم به صحنه انتخابات خواهند آمد .

** پروژه های اضطراری دولت برای جبران ضایعات دو دوره گذشته است

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در ادامه درباره این که آیا حزب کارگزاران پیشنهاد و یا برنامه ای در عرصه داخلی و درابعاد سیاسی – اقتصادی و فرهنگی به دولت داشته است؟ ، گفت: حضور افراد و مشاورینی از دوستان حزب که در کنار دولت هستند، در تدوین و تهیه برنامه ها ونقطه نظرات و کارهای دولت تاثیر گذار است ولی به این صورت که از طرف حزب برنامه ای تدوین شود و به دولت داده شود، نه ؛ هنوز این کار چندان در کشور مرسوم نشده است.

کرباسچی تاکید کرد: از طرفی دولت در شرایط بحرانی کار می کند و خیلی نمی شود به دولت توصیه کرد چرا که امکاناتی در اختیار ندارد. دولت هر کاری را به اضطرار و اجبار انجام می دهد و از نظر اقتصادی وضعیت بحرانی حاکم است و در زمینه انتخاب برنامه و پروژه ها در شرایطی است که بسیاری از ضایعات دو دوره گذشته را جبران کند .

وی همچنین گفت : امروز یکی از مدیران می گفت با یارانه نقدی که به مردم داده می شود، هر ماه می توان یک واحد مانند پتروشیمی اراک راه اندازی کنیم که از قوی ترین پتروشیمی های کشور است و نزدیک به یک میلیارد دلار یا بیشتر که در حال حاضر قیمت ها پایین و تولید زیاد نیست، محصول تولید می کند و این یک ارزش افزوده است به جای خام فروشی و همچنین نقشی که در ایجاد اشتغال مستقیم دارد.

** تاکید بر سرمایه گذاری در بخش راه و حمل و نقل برای ایجاد رونق اقتصادی

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی درباره انتقادهایش از میزان کارایی دولت و پیشنهادهایش برای بهبود آن ، گفت: در همین شرایط که امکانات محدود است هم معتقدیم دولت بسیاری از کارها را می تواند در برخی بخش ها انجام دهد و از آغاز دولت به معاون اول عرض کردم که یکی از این بخشها، بخش راه و راه آهن است .

کرباسچی افزود: هنوز نتوانسته ایم تغییر اساسی در وضعیت راهها ایجاد کنیم و اگر دولت بخواهد این بحران را پشت سر بگذارد می تواند در مابقی جنبه های توسعه ، اثرگذار باشد زیرا حمل ونقل از اصلی ترین موضوعات توسعه ای است .

وی تصریح کرد: تزریق پول و حتی پول داغ برای این بخش باعث تورم نمی شود. این همه پیمانکار راه و ساختمان وماشین آلات در کشور و نیروی انسانی داریم و ارزش دارد که پول تزریق کنیم ؛ حتی از سوی بانک مرکزی، تا این بخش فعال شود.

کرباسچی افزود: فعالیت این بخش یعنی فعال شدن صدها بخش دیگر و این تجربه را در کشورهای دیگر هم داریم که بعد از جنگ دوم جهانی که رکود حاکم بود در امریکا در یک سال، 36 هزار کیلومتر اتوبان ساخته شد و باعث رشد صنعت کاترپیلار و به تبع آن، رشد اقتصادی سایر صنایع ودر نتیجه رونق اقتصادی آن کشور شد .

وی با بیان اینکه به بخش راه ها کم توجهی شده است گفت: حالا به ضایعات و تلفات جاده ها اگر نگاه کنیم می بینیم آمار تلفات تغییر چندانی نکرده است و مردم وقتشان از بین می رود، سوخت مصرف می شود و امکانات از بین می رود که نتیجه ای جز صرف هزینه و امکانات ندارد و این برای کشوری که می خواهد به سمت توسعه حرکت کند، قابل تحمل نیست.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ادامه داد: وقتی زلزله ای پیش می آید، همه ارگانهای کشور بسیج می شوند ولی در این موضوع خیلی راحت نشسته ایم؛ در حالی که درهر ماه هزاران نفر کشته و زخمی می شوند.

کرباسچی یادآور شد: به نظر من برای این موضوع باید ارتش ، سپاه و بسیج را همراه کرد تا این مشکل را مرتفع کنند. این بخشها محرک سایر بخشها هستند و این دیدگاه که تورم را کنترل کنیم و به تبع آن، رکود پیش آید، خوب است ولی اگر بخواهیم به بهانه کنترل تورم، بخش هایی از اقتصاد کشور بخوابد یا تحرکی عادی داشته باشد، درست نیست .

وی خاطرنشان کرد: زمانی که من شهردار بودم پیمانکارانی گفتند که مسیر تهران- شمال را ظرف سه سال می سازیم و از دولت چیزی نمی خواهیم و فقط اجازه بدهند بخش هایی از مسیر را که به محیط زیست هم آسیب نمی رساند به شهرکهایی تبدیل کنیم .

وی افزود: با این اقدام چند هزار مسکن جدید احداث می شد که به تبع آن، راه ساخته می شد ولی به بهانه هایی از آن جلوگیری شد و از آن تاریخ حدود 20 سال گذشته است اگر این سالها را به میزان کشته های راه شمال ضرب کنیم، ببینید چه رقمی می شود. چه جوابی داریم برای این موضوع که وقتی می توان کاری کرد، ولی تحرک قابل قبولی دیده نمی شود .

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی اضافه کرد: بالاخره باید دید در جاده چالوس چقدر باید کشته شوند و وقت مردم گرفته شود. در هر تعطیلی اگر فردی بخواهد به شمال برود دلشوره دارد و این برای دولت در حال سازندگی افتخارآمیز نیست. آنچه نقد داریم این است که در این بخشها دولت تحرک زائد الوصفی نشان دهد و این انتقاد جدی به وزیر راه و شهرسازی و کسانی است که می توانند به وی کمک است.

کرباسچی ادامه داد: چرا برای وزرای خارجه و بهداشت تظاهرات و تمجید و تعریف می شود اما برای دیگر وزرا چنین نیست. همه وزرا باید وزرای تدبیر و امید و کارا باشند و مردم هم قدردان هستند و اگر سنگی را از پیش پای مردم برداریم قطعا قدردان خواهند بود .

** دستگاه قضایی در پرونده هاشمی بطور شفاف اطلاع رسانی کند

وی در ادامه درباره موضوع نامه نگاری خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی به معاون اول قوه قضاییه درخصوص پرونده مهدی هاشمی اظهار داشت: اطلاع رسانی و شفاف سازی موجب اقتدار دستگاه قضا می شود.

کرباسچی افزود: بخشی از تبلیغات درمورد این پرونده ، تلاش بیهوده کسانی است که می خواهند علیه آقای هاشمی رفسنجانی صورت دهند؛ در حالی که موقعیت و شان ایشان چه در زمان امام راحل و چه بعد از آن و جایگاه و نقش بی بدیل ایشان در اصل و حفظ انقلاب چیزی نیست که آنها بتوانند خللی بر آن ایجاد کنند.

وی ادامه داد : نمی دانم چرا نمی شود این موضوعات را شفاف بیان کرد و برخی موضوعات به صورت شایعات مطرح می شود که محتوای آن برای امنیت نظام مضر است.

کرباسچی خاطرنشان کرد: درخواست خانواده هاشمی و مهدی هاشمی درخواست دور از دسترس ونامعقولی نیست و باید هرچه شفاف تر به اطلاع مردم برسد .
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین