|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱
کد خبر: ۶۱۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۷
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: ظرفیت تولید کنسانتره 25 درصد تا پایان امسال به یک میلیون تن افزایش خواهد یافت.
احمد مرادعلیزاده عصر شنبه در آیین افتتاح مرحله دوم توسعه تغلیظ مجتمع مس سرچشمه در رفسنجان افزود: با راه اندازی این کارخانه، ظرفیت تولید کنسانتره 25 درصد از 520 هزار تن به 680 هزار تن افزایش یافت.
وی گفت: کارخانه فاز دوم توسعه تغلیط مجتمع مس سرچشمه با سرمایه گذاری 80 میلیون یورو ارزی و دو هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی راه اندازی شده است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: برنامه سنگین و پرحجمی در حوزه توسعه صنعت مس تدوین شده است و همه دست اندرکاران مس بر انجام این برنامه ها تاکید دارند.
وی افزود: در بخش توسعه نیز برنامه ای طی دو سال بعد از بازنگری های انجام شده و از مجموع 36 واحدی که قبلا تدوین شده بود و سرمایه گذاری بسیار گسترده ای را می خواست، 18 پروژه با سرمایه گذاری 2.2 میلیارد یورو و چهار هزار و 200 میلیارد تومان مدون شده است تا اجرایی شوند.
مرادعلیزاده تاکید کرد: با اجرای این طرح ها، ظرفیت مس را به 400 هزار تن می رسانیم و تاکنون بخشی از اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح ها تامین شده و تامین منابع مابقی نیز در حال پیگیری است.
وی گفت: از مجموع طرح های توسعه ای تدوین شده برای توسعه صنعت مس، 70 درصد در استان کرمان، حدود 19 درصد در آذربایجان و 11 درصد در سایر استان های کشور خواهد بود.
وی عنوان کرد: 65 درصد ظرفیت معادن دره آلو و چاه فیروزه نیز به بخش خصوصی واگذار می شود تا سرمایه گذاری دو هزار و 300 میلیارد تومانی در آنها صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: در حال حاضر توان فنی و عملی همکاران ما به حدی رسیده که در دو سال گذشته تمامی کارخانجات را به بهترین نحو نوسازی کردند.
وی افزود: در بخش فروش نیز از تیرماه 92 و همزمان با آخرین تحریم بر کشور شرایط فروش مس دچار مشکلاتی شد اما سالانه هم طرح های توسعه را پیش بردیم و هم هزینه های جاری شرکت را تامین کردیم.
مراد علیزاده بیان کرد: تاکنون چرخ شرکت بر اساس شرایط، خوب چرخیده و اتفاقی که در کاهش قیمت جهانی مس رخ داده، شرایط را با مشکلاتی روبرو می کند و باید با همه این موارد کاری کنیم که سیستم به نحو احسن مدیریت شود.
وی به سه مشکل عمده در حوزه کاری مس اشاره کرد و گفت: از ابتدای ورود قول دادم که مس را به هلدینگ تبدیل کنم و آذربایجان و کرمان به بنگاه های سرمایه پذیر تبدیل شوند که در این رابطه بیش از 10 جلسه با سازمان های مختلف برگزار شده است و مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس تصریح کرد: آلایندگی منطقه سرچشمه و خاتون آباد از دیگر مشکلات موجود است که با راه اندازی کارخانه اصلی، این آلایندگی ها رفع می شود.
وی گفت: مشکل دیگر این است که کاهش قیمت جهانی مس موجب شده تا تعارضات در واحدهای صنعتی بزرگ بیشتر شود و جا دارد با سعه صدر و تحمل بیشتر زمینه ای را فراهم کنیم که بتوانیم مسایل را حل کنیم.
این پروژه و چهار پروژه معدنی و صنعتی امروز شنبه در سفر یک روزه اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به شهرستان های سیرجان و رفسنجان افتتاح شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین