کد خبر: ۶۱۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۲
انتشار ویژه نامه بانکداری اسلامی در راستای تبیین علمی، فقهی و تئوریک این مبحث، چکیده ای از مبانی مورد توجه بانک مرکزی در تحقق بانکداری اسلامی را ارائه کرده است.
ویژه نامه بانکداری اسلامی، به همت روابط عمومی بانک مرکزی و روزنامه ایران تولید و منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، ولی الله سیف رییس بانک مرکزی، اردیبهشت ماه امسال در مورد بانکداری اسلامی گفته بود: رسالت اینجانب در زمینه بانکداری اسلامی، در قدم اول حصول اطمینان از غیر ربوی بودن کلیه عملیات بانکی است.

او تاکید کرده بود: بانکداری اسلامی زمانی محقق می شود که با پرهیز از ظاهرسازی شرعی در عمل در راستای تامین منابع و رفع نیازهای مردم گام برداشته شود.

سیف اخیرا 14 آسیب موجود در اجرای بانکداری اسلامی را برشمرده و مهم‌ترین موضوع را عدم تفکیک بین بانکداری بدون ربا و بانکداری اسلامی عنوان کرده بود.

به گفته سیف، بانکداری بدون ربا نازل‌ترین سطح از بانکداری جامع اسلامی است و باید تدابیری به منظور حرکت از این رتبه حداقلی به سمت الگوی مطلوب بانکداری اسلامی طراحی شود.

به گزارش تدبیر و امید، انتشار ویژه نامه بانکداری اسلامی در راستای تبیین علمی، فقهی و تئوریک این مبحث، چکیده ای از مبانی مورد توجه بانک مرکزی در تحقق بانکداری اسلامی را ارائه کرده است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین