|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۲
کد خبر: ۶۰۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸
سید حسین مرعشی در مورد شانس احمدی نژاد و نیروهای منسوب به او در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به نظر من آنها در انتخابات برد نمی کنند. آنها فعلا باید جوابگوی فسادهای قبلی شان باشند.
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به مسائل به وجود آمده بین معاون اول دولت یازدهم و رئیس دولت های نهم و دهم، دلیل شکایت احمدی نژاد از جهانگیری را اینگونه بیان کرد: او - احمدی نژاد - تلاش می کند بگوید برخوردهایی که با یاران و نزدیکان او به دلیل فسادهای اقتصادی کلان صورت گرفته، سیاسی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدییر و امید،سید حسین مرعشی در مورد شانس احمدی نژاد و نیروهای منسوب به او در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به نظر من آنها در انتخابات برد نمی کنند. آنها فعلا باید جوابگوی فسادهای قبلی شان باشند. بعید است آنها فرصتی پیدا کرده و بخواهند در انتخابات شرکت کنند. آنها تا چند سال آینده درگیر جوابگویی به مفاسد اقتصادی خودشان هستند تا از آن پرونده ها خلاص شوند.

وی در گفت و گو با جماران در مورد مسائل به وجود آمده بین معاون اول رئیس جمهور در دولت یازدهم و رئیس دولت های نهم و دهم ضمن بیان اینکه این مسأله خیلی مهمی نیست، اظهار کرد: دوستان احمدی نژاد یکی پس از دیگری به جرم مفاسد سنگین اقتصادی بازداشت می شوند. احمدی نژاد تلاش می کند که بگوید این نوع برخورد با یاران او سیاسی است.

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در مورد فرصت احمدی نژاد و یارانش برای کار سیاسی نیز گفت: احمدی نژاد و یارانش به دلیل اینکه تا زمان های طولانی دیگر باید جوابگوی مفاسد اقتصادی که مرتکب شدند باشند، فرصت کار سیاسی نخواهند داشت و اول باید جواب این مفاسد را بدهند تا بعد از آن بتوانند برای هر کار دیگر فرصت پیدا کنند.

وی با تأکید بر اینکه دست مسئولان دولت های نهم و دهم برای مردم و مسئولان قضایی کشور رو شده است تصریح کرد: اینکه به صورت پی در پی شاهد بازداشت آنها هستیم، نشان دهنده این است که دستشان رو شده است. اما آنها سرمایه ای به نام سماجت دارند و به این راحتی صحنه را خالی نمی کنند. به نظر من بهترین راه کنار گذاشتن آنها از صحنه های سیاسی آگاهی مردم است.

مرعشی در پاسخ به سؤالی در مورد آرایش جریان های سیاسی کشور برای رقابت در دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی، رقابت اصلی را بین 2 گروه اصلاح طلب و اصولگرا دانست و گفت: البته اصلاح طلبان هم پایگاه مردمی خود و هم به عنوان متحدان دولت، موقعیت برتری را دارند. اصولگرایان هم جریان ریشه داری در کشور هستند، اما اگر بخش های میانه رو اصولگرا بتوانند تندروها را از خودشان دور کنند، می توانند فضای رقابتی را گرم تر کنند.

وی تأکید کرد: به نظر من رقابت اصلی بین اصلاح طلبان و حامیان دولت از یک طرف و اصولگرایان میانه از طرف دیگر است.

عضو هیأت رئیسه حزب کارگزاران سازندگی تمام احزاب کوچک اصلاح طلب را زیر چتر جبهه اصلاحات دانست و گفت: در جبهه اصلاحات هیچ گونه جدایی وجود ندارد.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی در مورد احتمال ائتلاف نیروهای منسوب به دولت یازدهم با برخی از حزب ها یا گروه های اصولگرا اظهار کرد: چون بدنه ستادهای روحانی اصلاح طلب است، بعید به نظر می رسد که چنین اتفاقی بیافتد. ممکن است بعضی از اعضای کابینه یازدهم تمایلاتی به جناح اصولگرا داشته باشند، ولی بدنه ستادهای روحانی بدنه اصلاح طلب است و آنها از خواستگاه و جایگاه سیاسی خودشان فاصله نخواهند گرفت.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین