کد خبر: ۶۰۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
واحد نفت شیل نیجریه روز گذشته در خصوص صادرات نفت بونی‌لایت یک وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد که پس از تعطیلی دو خط لوله کلیدی در این کشور به دلیل نشت و سرقت نفت بود.
بهای نفت در بازار‌های جهانی پس از چند هفته روند نزولی افزایش قابل توجهی یافت.

 به نقل از رویترز، بهای نفت پس از تجربه بیشترین افزایش روزانه بیش از شش سال گذشته در روز قبل که ناشی از احیای بازار‌های سهام و اخبار کاهش عرضه نفت بود، در معاملات امروز (جمعه) نیز افزایش یافت.

نفت سبک آمریکا اولین افزایش هفتگی را طی 11 هفته گذشته تجربه کرد و به طولانی‌ترین روند نزولی خود از سال 1986 ادامه داد. همچنین نفت برنت نیز اولین افزایش هفتگی را در دو هفته گذشته تجربه کرد.

بازار‌های سهام آسیایی امروز جمعه که پس از اطلاعات مثبت اقتصادی از سوی آمریکا به روند صعودی جهانی ادامه دادند و بازار‌های سهام چین پس از یک شروع متزلزل در این هفته، برای دومین روز متوالی جهش داشتند.

نفت برنت برای تحویل در ماه اکتبر پس از آنکه روز گذشته با یک افزایش چهار دلار و 42 سنتی به 47 دلار و 56 سنت در هر بشکه رسیده بود، در معاملات امروز با 69 سنت افزایش 48 دلار و 25 سنت در هر بشکه معامله شد.

نفت آمریکا نیز پس از یک جهش قابل توجه سه دلار و 96 سنتی و رسیدن به 42 دلار و 56 سنت در معاملات روز گذشته امروز با 65 سنت افزایش مجدد به 43 دلار و 21 سنت در هر بشکه رسید.

بازار‌ سوخت‌های معادل اما تغییر قابل توجهی نداشتند که نشان می‌دهد بیشتر فعالان بزرگ این تغییر را یک اصلاح عادی بازار پس از یک روند نزولی یکساله می‌دانند.

بانک ANZ امروز جمعه اعلام کرد: آمارهای فراتر از انتظار درباره تولید ناخالص داخلی آمریکا اصلی‌ترین عامل افزایش قیمت نفت است اگرچه شرایط اضطراری صادرات نفت شرکت بریتیش پترولیوم از نیجریه باعث تداوم افزایش قیمت شده است.

بانک ANZ افزود: احیای قیمت نفت به نظر شکننده می‌رسد که به دلیل نگرانی‌ها درباره رشد اقتصادی چین است که همچنان روی فعالیت بازار فشار می‌آورد.

اقتصاد آمریکا در سه ماهه دوم سال به دلیل تقاضای بالای داخلی فراتر از آنچه که ابتدا تصور می‌شد رشد داشته است.

وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد: تولید ناخالص داخلی آمریکا به جای نرخ 2.3 درصدی که ماه گذشته گزارش شد، 3.7 درصد رشد سالانه داشته است.

واحد نفت شیل نیجریه روز گذشته در خصوص صادرات نفت بونی‌لایت یک وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد که پس از تعطیلی دو خط لوله کلیدی در این کشور به دلیل نشت و سرقت نفت بود.

موسسه تحقیقاتی BMI که زیر مجموعه آژانس رتبه‌بندی فیچ است اعلام کرد: تداوم ضعف در نفت برنت از بعد عرضه و تقاضا بیش از حد بوده و انتظار می‌رود ظرف ماه‌های آتی به محدوده 50 تا 60 دلار در هر بشکه بازگردد.

همچنین کاهش فروش خودرو در چین که اصلی ترین عامل نگرانی‌ مبنی بر کندی فراتر از انتظار رشد اقتصادی این کشور است، روی قیمت نفت فشار می‌آورد.

ونزوئلا برای رسیدن به برنامه‌ای به منظور متوقف کردن کاهش قیمت نفت، در تماس با دیگر اعضای اوپک خواستار یک نشست اضطراری با حضور روسیه است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین