|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
»
کد خبر: ۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱
باید منتظر ماند و دید حسن روحانی که اعلام کرده از حاشیه‌ها دوری می‌کند چگونه با این حاشیه‌سازی‌های اخیر کنار می‌آید و از آنها می‌گذرد؟

تدبیر و امیدجلسه پشت جلسه، نام پشت نام، لیست پشت لیست و پیشنهاد پشت پیشنهاد. اینها حکایت این روزهای حسن روحانی است تا نام وزاری کابینه دولت یازدهم را در زمان مقرر به دست بهارستان نشین‌ها برساند.

پارسینه در ادامه نوشت: روحانی که گفته : تلاش می‌کند تا لیست کابینه خود را در روز مراسم تحلیف به مجلس ارائه دهد، به نظر نمی‌رسد در گام اول تعامل با مجلس بخواهد بدقولی کند و برای همین اتاق طبقه 9 ساختمان شیشه‌ای ضلع جنوبی پارک نیاوران شاهد روزها و شب‌های پرکاری است.

در این میان اما گمانه‌زنی‌ها و شایعات درباره اعضای احتمالی کابینه حسن روحانی را تحت فشار گذاشته است. یک روز شرط و شروط‌های مجلس برای رأی اعتماد به کابینه روی خط رسانه‌ها می‌رود و روز دیگر اسامی مختلف برای پست‌های کلیدی کابینه مطرح می‌شود.

یک روز اعلام می‌شود که منتفی شدن معاون اولی عارف قطعی است و بخت اسحاق جهانگیری برای معاون اولی فزونی یافته و نام محمد فروزنده رئیس بنیاد مستضعفان که به عنوان نامزد سمت معاون اولی مطرح بود به حاشیه رفته است و روز دیگر از گزینه پیشنهادی وزارت ارشاد و قطعی شدن وزیر اطلاعات اخباری به گوش می‌رسد.

در هر حال به نظر می‌رسد برای معرفی اعضای کابینه و شاید بتوان گفت برای تحمیل اعضایی به کابینه! همه رسانه‌ها بسیج شده‌اند.

در آخرین اخبار و اطلاعات در این زمینه نیز هفته‌نامه آسمان در خبری نوشت: اسامی نامدار زنگنه، ویسه،‌ ظریف، نجفی، آخوندی، هاشمی، سلطانی‌فر، امیری، نیلی، جهانگیری، و فروزنده برای وزارت نفت، صنعت، خارجه، ‌آموزش و پرورش، مسکن، بهداشت، ورزش، دادگستری، سازمان برنامه، معاون اولی رئیس‌جمهور و دبیری شورای امنیت ملی قطعی شده است.

این نشریه همچنین محمد شریعتمداری، علی جنتی و فیروزآبادی را گزینه‌های احتمالی وزارت کار، ارشاد و ارتباطات معرفی کرد.

این در حالی بود که گفته می‌شد گزینه اصلی وزارت کار و تعاون، علی ربیعی از اعضای سابق دبیرخانه شورای امنیت ملی است و انتخاب وی قطعی شده است!

این گمانه‌زنی‌ها و اظهارنظرها اما در حالی کار را برای حسن روحانی مشکل کرده که مراسم تحلیف وی و میهمان احتمالی آن نیز حاشیه‌ساز شده است.

یک بار نام جک استراو به نام مهمان حاشیه‌ساز می شود و برخی نمایندگان مجلس را مجبور به تهدید به پرتاب گوجه فرنگی می‌شود و یک بار هم حضور یا عدم حضور خاتمی و هاشمی در مراسم تحلیف حاشیه‌ساز می‌شود. در حال حاضر اما بحث حضور یا عدم حضور خاتمی در مراسم تحلیف روحانی داغ شده است.

برخی بهارستان‌نشین‌ها مانند علی مطهری معتقدند که حضور خاتمی، علاوه بر اینکه یک‌رویه عادی بوده و در آن تردیدی نیست، می‌تواند فرصتی برای گفت‌وگو میان گروه‌های و طیف‌های مختلف فکری باشد که در این سال‌ها تا حدودی از هم دور افتاده‏‌اند.

برخی هم برای خاتمی خط و نشان می‌کشند و مانند اسمائیل کوثری می‌گویند: اگر قرار باشد خاتمی به تحلیف بیاید، آن وقت شاید برخورد خوبی با او صورت نگیرد.

گفتنی است، همیشه‌ روال و قانون این بوده که‌ روسای‌ جمهوری پیشین کشور در مراسم تحلیف‌ روسای‌ جمهوری منتخب شرکت داشته باشند و این ماجرا برای تمام‌ روسای‌ جمهوری صدق می‌کند و استثنایی هم ندارد؛ از آقای احمدی‌نژاد گرفته تا سیدمحمد خاتمی.

حال باید منتظر ماند و دید حسن روحانی که اعلام کرده از حاشیه‌ها دوری می‌کند چگونه با این حاشیه‌سازی‌های اخیر کنار می‌آید و از آنها می‌گذرد؟

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین